• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Abartmadan tadımlık ye canım sonuçta tuzlu oluyor bende ilk zamanlar yemiştim ama artık yiyemiyorum tiksindim🤦‍♀️🤭🤭 özellikle lahana turşusu tavuk balık kefir avokado bunların adını bile duymak istemiyorum 🤣🤣
Ooo liste kabarık 🤣🤣
Zor ya öyle bi şeylerden tiksinmek. Balık ile aran tez zamanda düzelir inşallah 🤭kerataya oda lazım 🤣

Kızlar nasılsınız benim 2 gündür mide bulantılarım çoğaldı afedersiniz kendini daha da hissettiriyor minik kuzum 🥰 ama ben doktorun verdiği bulanti ilacını ısrarla içmiyorum dün sade sodaya limon sıkıp içtim ilk kez o iyi geldi biraz siz ne yapıyorsunuz bulantı için 🤔
Canım ben de 10. Haftadayım, ama ikizlere gebeyim. Çok bulantım oldu, prilam dr verdi doktorum. Onun sayesinde kusmuyorum şükür. Çorba, makarna, poğaça, kahvaltı falan atlatmaya çalışıyorum. Çok bulanıyorsa prilam ilacını gönül rahatlığıyla için. Bebeğe hiçbir zararı yok, sadece gebeler için tasarlanmış.

Son durumunuz ne oldu kan verdiniz mi birdaha?
Ya evet verdim 548 cikti. Aslinda nerdeyse 2 kati ama doktor dış gebelik istediğim gibi değil değerler dedi. Bugün iğneyle sonlandircakti ama benim için rahat etmedi. Tuplerde kanama sızıntı vs. gormedi. Benim ağrım sizinde yok o yüzden bekleyelim dedim ama oda kendini riske atarsın dedi. Bende en azindan yarin yapın fln dedim yarin düşürmek için bekliyor ama gidermiyim bilmiyorum. Rahimde gebeliğe karşı bi bulguya da rastlamadi. Ama tuplerde sivi veya kanda yok dedi. Aklim karışık

Ya evet verdim 548 cikti. Aslinda nerdeyse 2 kati ama doktor dış gebelik istediğim gibi değil değerler dedi. Bugün iğneyle sonlandircakti ama benim için rahat etmedi. Tuplerde kanama sızıntı vs. gormedi. Benim ağrım sizinde yok o yüzden bekleyelim dedim ama oda kendini riske atarsın dedi. Bende en azindan yarin yapın fln dedim yarin düşürmek için bekliyor ama gidermiyim bilmiyorum. Rahimde gebeliğe karşı bi bulguya da rastlamadi. Ama tuplerde sivi veya kanda yok dedi. Aklim karışık
Ay çok iyi artmış ya bir doktora daha mı gitseniz acaba bence sonlandırmak için iyice bir değerlendirmek lazım

Birde benim daha önce gittiğim bir doktor dış gebelikte katlayan artış sık görülmez genelde farklı gunlerde hemen hemen aynı beta hcg değerli çıkar demişti

Ay çok iyi artmış ya bir doktora daha mı gitseniz acaba bence sonlandırmak için iyice bir değerlendirmek lazım
2 doktora daha gittim bugün. Birisi pazartesiyi bekle dedi en geç çarşamba kese görülmesi lazım dedi. Görülmese kesin dis gebelik diye biliriz dedi. Oburu tam dis gebelik diyemem ama dis gebelik değilse bile sağlıksız gözüküyor dedi. Aklim allak bullak

Canım ben de 10. Haftadayım, ama ikizlere gebeyim. Çok bulantım oldu, prilam dr verdi doktorum. Onun sayesinde kusmuyorum şükür. Çorba, makarna, poğaça, kahvaltı falan atlatmaya çalışıyorum. Çok bulanıyorsa prilam ilacını gönül rahatlığıyla için. Bebeğe hiçbir zararı yok, sadece gebeler için tasarlanmış.
Bana da aynı ilacı verdi canım kullanıp kullanmamak da kararsızım. Senin de hayırlı olsun gebeliğin hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah kuzularını maşallah 🥰

Kizlar ilaçlar kabız yapio normalde aynı ilaçları iciorum bugün kaç kere wcye kalktım ishal oldum ama farklı bişe yemedim doktor kabız olursan haber ver demişti ben deki durum 😂😂 aranızda var mı ishal olan ilaçlara rağmen
Progestanı ağızdan aldığımda bende de oluyor . Diğer türlü kabız olmaktan iyidir 🤗

Back
X