• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bende fitil olarak kullanıyorum. Bugün biraz markete vs gittim 6. Günüm. Kahverengi lekelenme oldu korkuyorum ama Dr normal dedi
Umitlendirmek istemem ama lekelenme olan larin hep yerleşme kanaması gibi belirti 🤲🤲hayırlı olsun inşallah canım ilk gunler hiç bı sancı felan oluo mu ben biraz meraklıyım🥰🥰daha dün transfer oldum belirti deilde bı sinyal bekliorum 😂😂

Kizlar ilaçlar kabız yapio normalde aynı ilaçları iciorum bugün kaç kere wcye kalktım ishal oldum ama farklı bişe yemedim doktor kabız olursan haber ver demişti ben deki durum 😂😂 aranızda var mı ishal olan ilaçlara rağmen
Progestanı ağızdan aldığımda bende de oluyor . Diğer türlü kabız olmaktan iyidir
Umitlendirmek istemem ama lekelenme olan larin hep yerleşme kanaması gibi belirti 🤲🤲hayırlı olsun inşallah canım ilk gunler hiç bı sancı felan oluo mu ben biraz meraklıyım🥰🥰daha dün transfer oldum belirti deilde bı sinyal bekliorum 😂😂
bende salı oldum ama daha kasık ağrısı vs yaşamadım 😓 göğüs hassasiyet i transfer öncesinden beri var . İnşallah herşey yolundadır

Progestanı ağızdan aldığımda bende de oluyor . Diğer türlü kabız olmaktan iyidir

bende salı oldum ama daha kasık ağrısı vs yaşamadım 😓 göğüs hassasiyet i transfer öncesinden beri var . İnşallah herşey yolundadır
İnşallah ilaçlar dan zaten bı hareket halinde vücut seninde hayırlı olsun inşallah canım 🥰 🥰

Kizlar ilaçlar kabız yapio normalde aynı ilaçları iciorum bugün kaç kere wcye kalktım ishal oldum ama farklı bişe yemedim doktor kabız olursan haber ver demişti ben deki durum 😂😂 aranızda var mı ishal olan ilaçlara rağmen
Canım ishal de olabilirsin. Bol su tüket. İshal su kaybettirir vücuda

Ya evet verdim 548 cikti. Aslinda nerdeyse 2 kati ama doktor dış gebelik istediğim gibi değil değerler dedi. Bugün iğneyle sonlandircakti ama benim için rahat etmedi. Tuplerde kanama sızıntı vs. gormedi. Benim ağrım sizinde yok o yüzden bekleyelim dedim ama oda kendini riske atarsın dedi. Bende en azindan yarin yapın fln dedim yarin düşürmek için bekliyor ama gidermiyim bilmiyorum. Rahimde gebeliğe karşı bi bulguya da rastlamadi. Ama tuplerde sivi veya kanda yok dedi. Aklim karışık
Canım tüpleri patlatabiliyor embriyolar. Tüpe yapıltıysa. Bir arkadaşım ölümden döndü. Başka iyi bir doktora daha görün acilen. Öyle karar ver ama aynı şeyler söyleniyorsa fazla bekleme derim

Birde benim daha önce gittiğim bir doktor dış gebelikte katlayan artış sık görülmez genelde farklı gunlerde hemen hemen aynı beta hcg değerli çıkar demişti
Benim de önceki transferimde vardı dış gebelik şüphesi. Doktorum düzenli düzensiz dalgalanmalı artış olur, bazen aynı rakamda seyreder demişti

Kızlar nasılsınız benim 2 gündür mide bulantılarım çoğaldı afedersiniz kendini daha da hissettiriyor minik kuzum 🥰 ama ben doktorun verdiği bulanti ilacını ısrarla içmiyorum dün sade sodaya limon sıkıp içtim ilk kez o iyi geldi biraz siz ne yapıyorsunuz bulantı için 🤔
Leblebi canım. Hiç şaşmaz, iyi gelir.

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
@Nefes085836 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo)💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)💔
@naybukece32 Yaş5. Deneme7 Eylül (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Sunus25 Yaş1. Deneme8 Eylül
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@Brarmn113. DenemeEylül
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@akrepprof43 Yaş1. DenemeEylül
@ozlemgundogdu39 Yaş5. Deneme20 EylülPozitif:anneadayı:
@rabiasel30 Yaş1. Deneme24 Eylül (5. Gün)💔
@Zehramss38 Yaş4. Deneme24 Eylül (3. Gün)💔
@waitingsirr23 Yaş1. Deneme25 Eylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@tupaaaaa32 Yaş2. Deneme27 EylülPozitif:anneadayı:
@venusvenus8833 Yaş1. Deneme27 Eylül (5. Gün)💔
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün)💔
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 EylülPozitif:anneadayı:
@halleyyy36 Yaş2. Deneme1 Ekim (Çift Embriyo)💔
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 EkimPozitif:anneadayı:
@melyes34 Yaş1. Deneme2 Ekim💔
@snow113229 Yaş1. Deneme4 Ekim (3. Gün)
@Sevgiali31 Yaş3. Deneme4 Ekim (5. Gün)💔
@Mucizem benimle32 Yaş5. Deneme4 EkimPozitif:anneadayı:
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim (5. Gün Çift)💔
kalkyerineyat kalkyerineyat 38 Yaş2. Deneme7 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Niloya44424 Yaş1. Deneme7 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@seta_9030 Yaş2. Deneme7 Ekim (3. Gün)
@agustos7233 Yaş2. Deneme8 Ekim (5. Gün)💔
@cisem2434 Yaş3. Deneme9 Ekim (5. Gün)
@mavi_lik34 Yaş2. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)Pozitif:anneadayı:
@Cilekkokusuu28 Yaş3. Deneme12 Ekim (Çift Embriyo)💔
F fatma54 26 Yaş1. Deneme14 Ekim (3. Gün)
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. Deneme15 Ekim
@Dxtr29 Yaş1. Deneme15 Ekim (5. Gün)
VuslatimLee VuslatimLee 35 Yaş1. Deneme18 Ekim
orkide611 orkide611 26 Yaş2. Deneme19 Ekim
Tureed Tureed 33 Yaş1. Deneme21 Ekim
@Forgotpink29 Yaş1. Deneme22 Ekim (5. Gün)
@Burcu261429 Yaş1. DenemeEkim
@derya252626 Yaş1. DenemeEkim
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeEkim
M Mucizelereinanin55 29 Yaş3. DenemeEkim
@Esen63 2733 Yaş3. DenemeEkim
@altnekn31 Yaş1. DenemeEkim
Çok şükür pozitif im Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah 🤲🤲🤲

Yok cnm ilk günden diil de 4.5. gün sanirim ignelerden ve ilaçlardan kasılma ve hafif iğne batması yaşadım. Kişide kişiye değişiyormuş ama herşey

Kızlar merhaba sizle, bir durumumu paylasmak istiyorum. Ben geçtiğimiz agustos ayında düşük yaptım. Düşükten sonra doktoruma pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söyledim fakat doktorum buna gerek olmadigini bebegin patolojiye gittigini sonuca gore karar verecegini soyledi. Ben dinlemeyip her ihtimale karşı yaptırdım. Geçen transfer oldugum zamanda sonucum henuź cikmadigi için oksapar kullanmak istedigimi söyleyince iyi hadi bakalım diyerek zoraki yazdı oksaparı. Velasıl kelam bugün sonucum çıktı meğer pihtilasmaya yatkınlık varmış bende. Sonucumu doktoruma attım; 9 ay boyunca oksapar ve folik asite devam yazmış. Size diyeceğim şuki hamilelik döneminde pıhtılaşma çok ciddi bir sorun Allah korusun bir yakınım sırf bu sebepten dolayı 7 aylık bebegini kaybetti (pihtilasmaya yatkinligi oldugunu bilmedigi icin) Size tavsiyem doktorunux gerekli görsün veya görmesin bu testi yaptırın. Bana kalirsa her hamile kadına bir zorunluluk olmalı bu test.

Bu arada bu sorunu olup gebeyken kan sulandırıcı kullanan ve doğum yapan bir sürü kadın vardır mutlaka ama yine de içimde bir tedirginlik oluştu. Sizce bu durumum gebeligimde bir sorun yaşatır mı? Cevrenizde bunu yaşayan bir tanidiginiz vs oldu mu?
Canim merhaba bisey soracağım bu pıhtılaşma testinin tam olarak adı nedir ben yaptırmış miyim bakayim dedim benim de 2 olumsuz denemem var

Kızlar bebeğimi aldık bugün artık hayırlısı diyelim :)
Hayirli olsun canim minnosunla guzel sonuclar almani nasip etsin Rabbim amin😍
Ben crinon jel ve protesgan fitil olarak kullaniyorum kabizim ya🙄zaten normalde de oluyordum da simdi daha zor geliyo insana😅
Bende fitil olarak kullanıyorum. Bugün biraz markete vs gittim 6. Günüm. Kahverengi lekelenme oldu korkuyorum ama Dr normal dedi
ay hadi bu lekelenme hayr olsun 😍
Benimde salı günüydü transferim aymen hiç belirti yok
bende arada cok nadir yani kasikta batma oluyo ama oyle cok degil hayirlisi bekliyoruz ya
Çok şükür pozitif im Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah 🤲🤲🤲
gozun aydin canim Masaallah😍Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin amin

Back
X