• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Opudan ciktim kizlar 3 tane toplandi..gider 3 u büyümemiş...insallah 2 tanesi falan kalır da🙏🙏🙏 pazartesiyi bekleyecegiz haberleri için.💕
İnşallah sağlıklı olurlar sana evlat olarak dönerler 🤲😍 benimde 3 tane toplanmıştı 2si konuldu birisi benimle çok şükür 🤲🤲

Hiçte suçluluk duyma canım zaten yavaş gelmişsinizdir Allahın izniyle nasibinde varsa korkma canım bişey olmaz sen tadını çıkar dinlen beslenmene dikkat et
Evet canım yavaş geldik sanki dedim belim mi agridi diyip işte kendimi dinlemeye başladım 😂😂 farkindyim alcagi nefes varsa ben kalkıp göbek atsam tutar 🥰🥰 ama kendime gelince diyemiom bunu 😂😂

Evet canım yavaş geldik sanki dedim belim mi agridi diyip işte kendimi dinlemeye başladım 😂😂 farkindyim alcagi nefes varsa ben kalkıp göbek atsam tutar 🥰🥰 ama kendime gelince diyemiom bunu 😂😂
Ya gecen Nisan'daki denememde bir arkadaşım merdivene popo ustu düştü transferden 4 5 gun sonra ....ben de koala gibi yattim aman birdey olmasın diye.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ benim olmadi onun tuttu az kaldi doguracak🤭 olacagi tutacwgi varsa tutuyor ya..

Kız ne yazacağımı unuttum iyi mi🤣
Haa 🤭🤭
Sabrın sonu selamet olsun, müjdeler olsun kuzum benim.
Ben test vermeye ilk gittiğim gün dedim ki. Aylarca ne ağrılar çektim ne koşturmacalar yaşadık ama hiç biri şu testi vermeye gitmek kadar zor değilmiş.
Gerçekten o kadar negatıfin ardından inan o telefonu bi öyle çevirdik bi böyle🤭 pozitif dimi diyoruz.
Rabbim kimseyi bekletmesin arayan isteyen mücadele eden kim varsa hepsinin, hepimizin kucağını dolu eylesin. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 🤲🤲🥰🥰😍😍🌺🌺🌺
Amin canım amin 🤲🤲🥰🥰 ben işte 1kasimda nasi gitcem hayatımın en zor kan vermesi olucak bide sizi dinlemedim inat ettim testte almadım Allah Allah 😂😂 evde ilk bı aşama olurdu şimdi direk bı şok ya ne olur siz böle üç.gun felan hicmi karın ağrısı olmadı felan bı batma 😂😂

Ya gecen Nisan'daki denememde bir arkadaşım merdivene popo ustu düştü transferden 4 5 gun sonra ....ben de koala gibi yattim aman birdey olmasın diye.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ benim olmadi onun tuttu az kaldi doguracak🤭 olacagi tutacwgi varsa tutuyor ya..
Çok doru kuzum bayılan transferden sonra burda mı okumuştum tutmuştu ya ama böle günler gecmio bana keşke anestezi versinlerdi test gününe kadr😂😂

ya canimm hamileymissin simdi gordum ya cok sevindim ya allahim tamamini erdirsin insallahhhhh tebrik ediyorumm seniii💗💗💗💗💗
İnşallah canım benim Allah razı olsun 🥰 🥰
Bak bende de pkos var eşimde bir şey yoktu. Sakın umudunu kaybetme. Rabbim inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin 🤲 🤲

Amin canım amin 🤲🤲🥰🥰 ben işte 1kasimda nasi gitcem hayatımın en zor kan vermesi olucak bide sizi dinlemedim inat ettim testte almadım Allah Allah 😂😂 evde ilk bı aşama olurdu şimdi direk bı şok ya ne olur siz böle üç.gun felan hicmi karın ağrısı olmadı felan bı batma 😂😂
Olmadı kuzum sadece 5.gün halsizlik adet ağrısı oldu. Ama bak hiç bir şey hissetmeden tutanlarda var 😍😍
Kan daha net olur canım beklemek zor olsa en iyisi 🥰
Benim 1 tane test vardı ya hala yapcam 🤣🤣 her sabah unutuyorum 🤣

Olmadı kuzum sadece 5.gün halsizlik adet ağrısı oldu. Ama bak hiç bir şey hissetmeden tutanlarda var 😍😍
Kan daha net olur canım beklemek zor olsa en iyisi 🥰
Benim 1 tane test vardı ya hala yapcam 🤣🤣 her sabah unutuyorum 🤣
Aa yapsana hatıra kuzum o kadar negatif gördük al bı kactane daha yap 😂😂 evet hiç bişe hissetmeyende oluo napcaz bilmiom şafak sayalım neyse en güzel yanı kocam evde çalışması 😂😂 yoruluyo bide kıyamam

Kızlar nasılsınız benim 2 gündür mide bulantılarım çoğaldı afedersiniz kendini daha da hissettiriyor minik kuzum 🥰 ama ben doktorun verdiği bulanti ilacını ısrarla içmiyorum dün sade sodaya limon sıkıp içtim ilk kez o iyi geldi biraz siz ne yapıyorsunuz bulantı için 🤔
Aslında artmaması az da olsa azalması lazım diye biliyorum.Gec mı başladı snein bulantilarin.Benim erken başladığı için bir tık azalma oldu sanki.İlac kullanmıyorum da her sabah kusma yaşıyorum gün içerisinde de kusmamak için oyalanacak bir şeyler biliyorum çalışıyorum zaten o da iyi geliyor kendimi dinlememiş oluyorum.

Aa yapsana hatıra kuzum o kadar negatif gördük al bı kactane daha yap 😂😂 evet hiç bişe hissetmeyende oluo napcaz bilmiom şafak sayalım neyse en güzel yanı kocam evde çalışması 😂😂 yoruluyo bide kıyamam
Yapcam kuzum da işte unutuyorum 🤣🤣
He ya miss gibi hizmet ediyor sana🤭
Yemek yiyorsunuz sen içeri gelip uzanıyorsun adam mutfağı topluyor 🤣 bide üstüne meyve soyup getiriyor Ohh miss 🤣 tadını çıkar
Sonra baktı ki sen ayaklandın artık işleri aksatmaya başlıyor 🤣🤣🤪🤪

Aslında artmaması az da olsa azalması lazım diye biliyorum.Gec mı başladı snein bulantilarin.Benim erken başladığı için bir tık azalma oldu sanki.İlac kullanmıyorum da her sabah kusma yaşıyorum gün içerisinde de kusmamak için oyalanacak bir şeyler biliyorum çalışıyorum zaten o da iyi geliyor kendimi dinlememiş oluyorum.
5. Haftadan sonra başladı canım ama şu 3 gündür daha yoğun hayırlısı olsun bulantıları bile çok bekledim 😊

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım, kontrolden geliyorum.
Çok şükür, bebeği ve kalp atışını gördük. 🥰
Çok küçük henüz, 6+3 bugün.
Dinletmedi o yüzden ama gördük pıt pıt atıyordu. ❤️❤️❤️
İnşallah sağlıkla devam eder. 🙏
Hadi gözün aydın canım.Saglikla ilerlesin 🥰

5. Haftadan sonra başladı canım ama şu 3 gündür daha yoğun hayırlısı olsun bulantıları bile çok bekledim 😊
Senin de erken başlamış benim gibi.Kisiden kişiye değişiyor işte.Dedigin gibi çok şükür bu halimize 🙏Biliyoruz ki bu günler geçici er yada yada geç bitecek önemli olan bebeğimize sağlıkla kavuşmak🙏🥰

Senin de erken başlamış benim gibi.Kisiden kişiye değişiyor işte.Dedigin gibi çok şükür bu halimize 🙏Biliyoruz ki bu günler geçici er yada yada geç bitecek önemli olan bebeğimize sağlıkla kavuşmak🙏🥰
Aynen öyle canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde zamanında kucağımıza almayı nasip etsin 🤲

Back
X