• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba 🙋🏻‍♀️ Senin ne tür ağrın,benim sanki her an adet başlayacakmış gibi o yüzden çok korktum 😬
Evet bazen bi geliyor adet olcakmış gibi. Bazen rahim bölgesinde batma gibi. Ama sürekli değil bunlar ara ara oluyor. Bi de baş dönmesi var ben de o da progestan kaynaklı diye düşünüyorum. Fitille birlikte bende de su gibi akıntı oluyor. Benim kız kardeşim 8 aylık hamile o da dedi ki benim hamileliği ilk öğrendiğimden beri su gibi akıntım oluyor halen devam ediyormuş. Bakalım artık hayırlısı bekliyoruz ;)

Evet bazen bi geliyor adet olcakmış gibi. Bazen rahim bölgesinde batma gibi. Ama sürekli değil bunlar ara ara oluyor. Bi de baş dönmesi var ben de o da progestan kaynaklı diye düşünüyorum. Fitille birlikte bende de su gibi akıntı oluyor. Benim kız kardeşim 8 aylık hamile o da dedi ki benim hamileliği ilk öğrendiğimden beri su gibi akıntım oluyor halen devam ediyormuş. Bakalım artık hayırlısı bekliyoruz :KK66:
Benim de aynı şekilde sürekli değil mesela suan yok. Progestanın hiç yan etkisini yaşamadım ben bugüne kadar da hiç bişeyim yoktu hoş hiç belirtim yok diye de tutmadı kesin diyordum düne kadar 🤣 İnşallah olumlu olur hepimizin ya 🤲🏻

Evet bazen bi geliyor adet olcakmış gibi. Bazen rahim bölgesinde batma gibi. Ama sürekli değil bunlar ara ara oluyor. Bi de baş dönmesi var ben de o da progestan kaynaklı diye düşünüyorum. Fitille birlikte bende de su gibi akıntı oluyor. Benim kız kardeşim 8 aylık hamile o da dedi ki benim hamileliği ilk öğrendiğimden beri su gibi akıntım oluyor halen devam ediyormuş. Bakalım artık hayırlısı bekliyoruz ;)
Canim benimde kardeşim su gibi akıntı vardi öyle anladım diyordu benimde üç gündür var baya hemde yani fitil gelince beyaz ilaç oluodu şimdi su dökülmüş gbi bide sole oluo iki gündür yan yatamiorum baskı yapio yada dizlerimi kaldiramiorum yatarken sürekli orda bı zonklama var sende benim gibi test yapmican deme ☺️

merhaba benım 8.gunum hıc bısey hıssetmedım ben.Test gununuz ne zaman acaba. Ahh benım şu tez canlı halım dayanamayıp 5.gun idrar 6 ve 8 gunlerde kanda yaptım.Siz ıyı sabredıyosunuz.
Yok canım sabredemedim bende , dün gece test yaptırdım değerim 70.45 çıktı çok şükür , bugüne kadar da hiç ağrı olmayıp şimdi rahimde ağrı olunca korkmaya başladım acaba olmadı mı diye

Yok canım sabredemedim bende , dün gece test yaptırdım değerim 70.45 çıktı çok şükür , bugüne kadar da hiç ağrı olmayıp şimdi rahimde ağrı olunca korkmaya başladım acaba olmadı mı diye
Canim hayırlı olsun bişe sorucam rahimde ağrı bole baskı gibi mi acaba

Kızlarrr bugün 9. Günümdü. Dayanamayıp kan verdim . Pozitif çıktı şükür . Bu yolda zorluk çeken herkesi en az benim kadar sevindirsin Rabbim . Kimsenin gözünü yaşlı kucağını boş bırakmasın Allahım 🤲🏻🥰
Maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

Kızlarrr bugün 9. Günümdü. Dayanamayıp kan verdim . Pozitif çıktı şükür . Bu yolda zorluk çeken herkesi en az benim kadar sevindirsin Rabbim . Kimsenin gözünü yaşlı kucağını boş bırakmasın Allahım 🤲🏻🥰
Maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin 🤲🤲

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kanı nasıl veriyorsunuz? Mesela benim merkez 14. Güne tahlil yazı öncesinde yapmıyor? Siz sağlık ocağına mı gittiniz

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kanı nasıl veriyorsunuz? Mesela benim merkez 14. Güne tahlil yazı öncesinde yapmıyor? Siz sağlık ocağına mı gittiniz
Teşekkür ederim . Bizim merkez normalde 12.gün istiyor . Ben gittiğim merkezin aciline gidip gebelik testi yaptırmak istediğimi söyledim . O şekilde yaptık. Daha doktorumu bilgilendirmedim

Çok şükür canım hadi gözün aydın 😍 😍 sağlıkla büyüsün inşallah sağ salim gelsin 🤗 🤗

Back
X