- 16 Eylül 2021
- 66
- 54
- 8
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ınsallahh tup bebekten olumlu sonuc alırsın. rahım fılmı hıccc korkulacak bısey degıl.ben gecen ay cektırdım ıstanbulda echomarda sadece regl sancısı hıssedıyorsun. c kollu makıneler son teknolojik makınelerle yapıldı. hıc korkma ıyıce arastır ve mutlaka c kollu cıhaz ıle cektırmeye calıs.Kızlar selam eşimde iki tarafli ileri derece varikosel var çarşamba günü ilk tüp bebek görüşmemizi yapacağız her tüp bebek için rahim filmi isteniyor mu yoksa çektirmeden de yapılabilir mi ondan biraz korkuyorum da yaptırmayan varmıydı aranızda
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz güzel geri dönüşler alırız :))canım ınsallahh tup bebekten olumlu sonuc alırsın. rahım fılmı hıccc korkulacak bısey degıl.ben gecen ay cektırdım ıstanbulda echomarda sadece regl sancısı hıssedıyorsun. c kollu makıneler son teknolojik makınelerle yapıldı. hıc korkma ıyıce arastır ve mutlaka c kollu cıhaz ıle cektırmeye calıs.
ben tesekkur ederim, ınsallah amınnnnÇok teşekkür ederim umarım hepimiz güzel geri dönüşler alırız :))
Bence 12. Gün yap kuzum illa erken yapıcaksan.Daha 9 gün olmuş varsa bile beta daha yeni yükselmeye başlıyorsun.5 gün tüplerden rahime gelmesi sürüyor yumurtanın çünküKızlar 9 Eylül'de aşılama yapıldı bugün 17'si erken gebelik testinde çıkar mı acaba, yine olacağını pek sanmıyorum da merak gelmeye başladı, belirtileriniz neler kaçıncı gündesiniz ?
Benim öğrenme taam 11 gün var kuzumBugün doktora gittim ikinci aşılamaya başladık olmazsa diğer ay tüp bebek yapacak. Eylül ayında aşılama yaptıranlardan kimse pozitif değil mi ?
doğru aslında sabırsızlanmaya başladım sağ ve sol kasıklarım sürekli kendini hissettiriyo, yok değil diyorum ama merak ediyorum , senin kaçıncı gün?bi belirti var mı?Bence 12. Gün yap kuzum illa erken yapıcaksan.Daha 9 gün olmuş varsa bile beta daha yeni yükselmeye başlıyorsun.5 gün tüplerden rahime gelmesi sürüyor yumurtanın çünkü![]()
amiiiin inşallah geçen temmuz da yaptıranlarda birkaç kişi pozitif Allah bize de nasip eder inşallahBenim öğrenme taam 11 gün var kuzumİnşaallah hepimizin pozitif olur
![]()
4. Gün canım.Geçen ay tüm gebelik belirtilerini yaşadım ama sonuç negatif oldu.O yüzden 12. Güne kadar belirtilere takılıyorum.İlaçlar çok etkiliyor çünkü.14. gün nasip olursa test yapıcam canım direktdoğru aslında sabırsızlanmaya başladım sağ ve sol kasıklarım sürekli kendini hissettiriyo, yok değil diyorum ama merak ediyorum , senin kaçıncı gün?bi belirti var mı?
Amiiinamiiiin inşallah geçen temmuz da yaptıranlarda birkaç kişi pozitif Allah bize de nasip eder inşallah![]()
Hamilelik belirtilerine bakıyorum . Hepsini kendime yoruyorum bende4. Gün canım.Geçen ay tüm gebelik belirtilerini yaşadım ama sonuç negatif oldu.O yüzden 12. Güne kadar belirtilere takılıyorum.İlaçlar çok etkiliyor çünkü.14. gün nasip olursa test yapıcam canım direkt
İnşallah pozitif olur hepimizin canımHamilelik belirtilerine bakıyorum . Hepsini kendime yoruyorum bendeBeynen hamileyim bence...Farklı belirtilerin olursa paylaş bizimle inşallah tutar sana da anı olarak kalır
![]()
İnşallah canim gün asiri dedi 3gun dahadevam dedi progestan fitil ve folik asit kullaniyorum progestan göğüslerde hassasiyet yapti bel kasık agrilarim oluyo onun disinda iyiyim zaman gecmiyo sankiAramızda bir gün var canım inşallah hayırlı haberleri alırız ay sonundaNasıl geçti aşılaman doktor dikkat etmen gereken şeyleri ilşki sıklığı vs söyledimi canım
Bizde öyle canım ilişkiyi oluruna bıraktım.Sabah akşam 2 şer tane vajinal yoldan kullanıyorum canım Progestanı.Bende de göğüslerde inanılmaz hassasiyet yaptı.Geçen ay böyle olmadı ama bu ay üstüne yatamıycak duruma geldimİnşallah canim gün asiri dedi 3gun dahadevam dedi progestan fitil ve folik asit kullaniyorum progestan göğüslerde hassasiyet yapti bel kasık agrilarim oluyo onun disinda iyiyim zaman gecmiyo sanki
belirtiymiş gibi olan şeylerde olmuyor zaten boşuna heveslendiriyor, gereksiz bir takip hali daha zorBen de 10.gündeyim hiçbiri belirtim yokGöğüs hassasiyeti dahil hiçbir şey
yüksek ihtimal tutmadı
İnşallah olurBenim öğrenme taam 11 gün var kuzumİnşaallah hepimizin pozitif olur
![]()
Bende öyle canım.Şans çok düşük ama hem denemek hem de tüp bebek raporu için mecbur yaptırdım.İnşaallah bu kez olurİnşallah olurdoktorum aşılamada 10 kadından birisi hamile kalıyor oranı çok yüksek bir yöntem değil dedi aslında ama bende ilk asilamamda çok umutlanmistim yine de
bakalım inş tüpe gerek kalmadan ikincisi olur
![]()