- 3 Mayıs 2021
- 108
- 73
- 28
- 37
akıntı farklılığı var mı ? hangi ilaçları kullanıyorsunuz?Ben de 10.gündeyim hiçbiri belirtim yokGöğüs hassasiyeti dahil hiçbir şey
yüksek ihtimal tutmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıntı farklılığı var mı ? hangi ilaçları kullanıyorsunuz?Ben de 10.gündeyim hiçbiri belirtim yokGöğüs hassasiyeti dahil hiçbir şey
yüksek ihtimal tutmadı
iğneyi neye göre veriyorlar bilmiyorum ama ben 2. aşılamayı oldum ikisinde de adetin 2. veya 3. günü gittim kan alındı betahcg ye bakıldı ve 5 gün klomen kullandım. sonra yumurta takibi için bir kaç kere kontrole gittim istenilen büyüklüğe eriştiği gün(18-20 mm) gecesi ovitralle (çatlatma iğnesi ) oldum. bundan ~36 saat sonra aşılama uygulandı. sorunsuz bir işlem abartılacak birşey yok. yarım saat kalkmadım. O gün duphaston kullanmaya başladım sabah akşam... kutu bitene kadar içtim.duphaston döllenme olursa tutunmaya destek amaçla verilen progesteron içeren bir ilaç, sonra aşılamanın üstünden geçen 12. günden sonra test yaptır dediler, bakalım rabbim izin verirseGünaydın kızlar. Bu ay bende aşılama olacağım.Doktorum adet olunca gel dedi. Salı günü adetin 3.günü gideceğim. Süreç nasıl oluyor illa gonalf iğnelerle mi başlıyorlar yoksa hapta oluyor mu ? Sanırım tüp bebek raporu için iğneyle yapmak gerekiyor. Aranızda pozitif gören var mı![]()
Sanırım iğneyle aşılama tedavisini Allah korusun aşılamalar tutmazsa tüp bebeği raporlu yapmak için veriyorlar. Devlet hap ile aşılamayı kabul etmiyormuş tüp bebek raporu için. Umarım bunların hiç birine gerek kalmaz. Hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindiriğneyi neye göre veriyorlar bilmiyorum ama ben 2. aşılamayı oldum ikisinde de adetin 2. veya 3. günü gittim kan alındı betahcg ye bakıldı ve 5 gün klomen kullandım. sonra yumurta takibi için bir kaç kere kontrole gittim istenilen büyüklüğe eriştiği gün(18-20 mm) gecesi ovitralle (çatlatma iğnesi ) oldum. bundan ~36 saat sonra aşılama uygulandı. sorunsuz bir işlem abartılacak birşey yok. yarım saat kalkmadım. O gün duphaston kullanmaya başladım sabah akşam... kutu bitene kadar içtim.duphaston döllenme olursa tutunmaya destek amaçla verilen progesteron içeren bir ilaç, sonra aşılamanın üstünden geçen 12. günden sonra test yaptır dediler, bakalım rabbim izin verirsebugün 11. gündeyim...![]()
Sanırım iğneyle aşılama tedavisini Allah korusun aşılamalar tutmazsa tüp bebeği raporlu yapmak için veriyorlar. Devlet hap ile aşılamayı kabul etmiyormuş tüp bebek raporu için. Umarım bunların hiç birine gerek kalmaz. Hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindirBelirtin var mı hiç ? Doktor ne zaman test yap dedi
Sanırım iğneyle aşılama tedavisini Allah korusun aşılamalar tutmazsa tüp bebeği raporlu yapmak için veriyorlar. Devlet hap ile aşılamayı kabul etmiyormuş tüp bebek raporu için. Umarım bunların hiç birine gerek kalmaz. Hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindirBelirtin var mı hiç ? Doktor ne zaman test yap dedi
2 gün sonra yani 12. gün yap dedi tüp bebek için iğneli olma şartını ilk kez duyuyorum siz doktordan mı öğrenmiştiniz
Bu forumdan öğrendim sonra araştırdığım zamanda okudum. Doktorda aynı şeyi söyledi. Devlet hastanesi ya da üniversite hastanesinde 2 kere iğneli aşılama sonrası negatif olursa tüp bebek raporu çıkıyor. İnternetten bakın sizde isterseniz2 gün sonra yani 12. gün yap dedi tüp bebek için iğneli olma şartını ilk kez duyuyorum siz doktordan mı öğrenmiştiniz
teşekkür ederim hiç bilmiyordum inşallah hiçbirimize gerek kalmaz daBu forumdan öğrendim sonra araştırdığım zamanda okudum. Doktorda aynı şeyi söyledi. Devlet hastanesi ya da üniversite hastanesinde 2 kere iğneli aşılama sonrası negatif olursa tüp bebek raporu çıkıyor. İnternetten bakın sizde isterseniz
Rica ederim ne demek, inşallahteşekkür ederim hiç bilmiyordum inşallah hiçbirimize gerek kalmaz da![]()
Ooo sen 2ser tane kullaniyorsun inşallah guzel sonuclaraliriz hepimiz bende yatamiyorum ustune hayirlisi bakalim bisey sorucam bu progestani hazneye koyduktan 6saat sonra erimis vaziyette geliyo akinti ile beraber normalmi bilemedimBizde öyle canım ilişkiyi oluruna bıraktım.Sabah akşam 2 şer tane vajinal yoldan kullanıyorum canım Progestanı.Bende de göğüslerde inanılmaz hassasiyet yaptı.Geçen ay böyle olmadı ama bu ay üstüne yatamıycak duruma geldim
Guzel haberlerinizi bekliyoruziğneyi neye göre veriyorlar bilmiyorum ama ben 2. aşılamayı oldum ikisinde de adetin 2. veya 3. günü gittim kan alındı betahcg ye bakıldı ve 5 gün klomen kullandım. sonra yumurta takibi için bir kaç kere kontrole gittim istenilen büyüklüğe eriştiği gün(18-20 mm) gecesi ovitralle (çatlatma iğnesi ) oldum. bundan ~36 saat sonra aşılama uygulandı. sorunsuz bir işlem abartılacak birşey yok. yarım saat kalkmadım. O gün duphaston kullanmaya başladım sabah akşam... kutu bitene kadar içtim.duphaston döllenme olursa tutunmaya destek amaçla verilen progesteron içeren bir ilaç, sonra aşılamanın üstünden geçen 12. günden sonra test yaptır dediler, bakalım rabbim izin verirsebugün 11. gündeyim...![]()
Banada drum 10.gün bthcg yaptir dediCanım benim de 2.asılamanin 11.günü erken gebelik testi yaptım ama negatif acaba erken mi yaptım bilmiyorum .Adet ağrısı gibi ağrılar oldu ama kullandığım ilaclardandir diye düşünüyorum.
Normal canımOoo sen 2ser tane kullaniyorsun inşallah guzel sonuclaraliriz hepimiz bende yatamiyorum ustune hayirlisi bakalim bisey sorucam bu progestani hazneye koyduktan 6saat sonra erimis vaziyette geliyo akinti ile beraber normalmi bilemedim
Tesekkurler canim saolasinNormal canım
hayırlısıyla inşallah bekleyen herkesle beraber güzel sonuçlar alırızGuzel haberlerinizi bekliyoruz
İnsallahhayırlısıyla inşallah bekleyen herkesle beraber güzel sonuçlar alırız![]()
Öyle bir farklılık hissetmedim açıkçası Sadece ilk günler aşırı şişkinlik ve gaz sancısı vardı o sac geçti.akıntı farklılığı var mı ? hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar bana da 20 Eylül öğlen sata 12 de aşılama yapılacak.Ama çok endişeliyim... Ben klomen ile hamile kaldım ama düşük oldu sonrasinda tekrar klomen kullandım olmadı sonra klomen+famera+ çatlatma iğnesi oldum olmadı bu ayda gonal-f verdi kullandım. 1 tane yumurtam oluştu ve doktorum bu da yeterli dedi rahim duvarin güzel kalinlasmis dedi ve dün gece 12 de çatlatma ignemi vurundum ama inanılmaz sol yumurtaligin ağrıyor yumurtam da soldaydi. Çatladı o yüzden mi ağrıyorinanılmaz da yoğun akıntım var dün akşam 20:00dan beri iccamasirim ıslak artık günde 2 çamaşır değiştiriyor ve günlük pet takıyorum bnim gibi tek yumurtası olup hamile kalan oldu mu durumu benm.gibi olan var mı ?
Sizinkinden tek farkım aşılama sonrası pregesteron kullanmam olduiğneyi neye göre veriyorlar bilmiyorum ama ben 2. aşılamayı oldum ikisinde de adetin 2. veya 3. günü gittim kan alındı betahcg ye bakıldı ve 5 gün klomen kullandım. sonra yumurta takibi için bir kaç kere kontrole gittim istenilen büyüklüğe eriştiği gün(18-20 mm) gecesi ovitralle (çatlatma iğnesi ) oldum. bundan ~36 saat sonra aşılama uygulandı. sorunsuz bir işlem abartılacak birşey yok. yarım saat kalkmadım. O gün duphaston kullanmaya başladım sabah akşam... kutu bitene kadar içtim.duphaston döllenme olursa tutunmaya destek amaçla verilen progesteron içeren bir ilaç, sonra aşılamanın üstünden geçen 12. günden sonra test yaptır dediler, bakalım rabbim izin verirsebugün 11. gündeyim...