Aşılama 2021 Eylül'de aşılama yapılan ve yaptıracak olanlar toplanalım🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar
Ben de ayın13ünde aşılama oldum. İlk aşılamam. Bizim erkek faktörlü bir durum var. Morfoloji yüzde 2, o yüzden doktor aşılama yapalım dedi. 5 yumurtam gelişmiş. 1. haftam bitti. Çok heyecanlıyım. Bununla beraber günde iki kez progestan fitil kullanıyorum.
Canım merhaba benim de 14 ünde 2. aşılamam oldu.Rabbim inşallah bu ay hepimize pozitif görmeyi nasip eder ❤️🤲🏻 Maşallah yumurtaların çok güzel gelişmiş boyutları nasıldı kuzum

Canım merhaba benim de 14 ünde 2. aşılamam oldu.Rabbim inşallah bu ay hepimize pozitif görmeyi nasip eder ❤️🤲🏻 Maşallah yumurtaların çok güzel gelişmiş boyutları nasıldı kuzum
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur :) Boyutları 18 mm ile 21 mm arasındaydı hepsinin

İnş 🥰 Aşılamada birkaç tane iyi gelişen yumurta olduğu için şans yüksek oluyor bu işler hiç belli olmuyor ben artık düşün düşün anlamıyorum kimisi ne yumurta takibi biliyor ne şu saçma şeyleri yapıyro tak diye hamile kalıyor robot gibi hissediyorum artık kendimi gün hesapla yumurta hesapla bitmiyor sebepsiz infertelite deniliyor aşılama bile tutmuyorsa çaresi ne bi doktorda şundan olmuyor dese rahatlayacağım 🤔inş hepimiz tez zamanda kavuşuyoruz dua etmekten Başka çare yok gib i
Katılıyorum canım.Bizimde sebepsiz 2 yıldır olmuyor.3 kere Klomen + çatlatma + 1 kere aşılama denedim olumsuz.Şuan 2. Aşılamanın 6. Günündeyim inşallah hepimize nasip olur.Ne zaman test yapıcaksın ☺️

Merhabalar
Aşılama yaptıranlar, sizlerin kaç yumurtası gelişmişti aşılama öncesi
Benim bu aşılama da 2 yumurta gelişti kuzum 18 ve 15 mm di kontrolden sonra 1 kere daha gonal f vurdum sonra çatlatma iğnesi oldum.İğne vurduğumda ne kadar gelişti bilgim yok.Daha önce Klomen kullandım onda çok yumurtam gelişiyordu ama iğneyle bu kadar.İlk aşılamam da ise sadece 1 tane vardı.İnşallah bu ay 2 sinden biri döllenir 🤲🏻

Katılıyorum canım.Bizimde sebepsiz 2 yıldır olmuyor.3 kere Klomen + çatlatma + 1 kere aşılama denedim olumsuz.Şuan 2. Aşılamanın 6. Günündeyim inşallah hepimize nasip olur.Ne zaman test yapıcaksın ☺️
Benim de 1yıl doldu canım.Dolduğu için aşılama yaptırdık bu ay ne yapacağım hiç bilmiyorum.Yüksek ihtimal ikinci aşılama iğneli deneyeceğim

Benim de 1yıl doldu canım.Dolduğu için aşılama yaptırdık bu ay ne yapacağım hiç bilmiyorum.Yüksek ihtimal ikinci aşılama iğneli deneyeceğim
Belki 2. ye gerek kalmaz canım öyle düşünme.Ben de bu ay çok stresliyim bütün olumsuzluklar 2. Aşılama ya denk geldi.Pek umudum yok ama Rabbime dua ediyorum 🤲🏻

8yumurtam vardi 17mm 16mm 14mm digerleribuyuyordu asilamaoldu
Belki 2. ye gerek kalmaz canım öyle düşünme.Ben de bu ay çok stresliyim bütün olumsuzluklar 2. Aşılama ya denk geldi.Pek umudum yok ama Rabbime dua ediyorum 🤲🏻
En ufak bi belirtim olsa belki hamileyim diyeceğim ama yok 😣 12.gündeyim.Test yapmayacağım adet olmayı bekleyeceğim.Tek çizgi görmekten sıkıldım artık 😒

Herkese merhaba 3.aşılamam ile karşınızdayım. 2si tutmadı malesefi biri ilaç biri gonalf iğne ile oldu. 1.sinde çok aksilikler yaşadım ama 2.sinden umutluydum olmadı. Bugün yeniden gonalf 75 vurularak başlıyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı Salih evlatlar versin inşallah

Herkese merhaba 3.aşılamam ile karşınızdayım. 2si tutmadı malesefi biri ilaç biri gonalf iğne ile oldu. 1.sinde çok aksilikler yaşadım ama 2.sinden umutluydum olmadı. Bugün yeniden gonalf 75 vurularak başlıyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı Salih evlatlar versin inşallah
inşaaalllaah canım, bu sefer ınsallah pozıtıfı gorursun. amınnn
sızın sorununuz neydı yada sebepsız mı ?

inşaaalllaah canım, bu sefer ınsallah pozıtıfı gorursun. amınnn
sızın sorununuz neydı yada sebepsız mı ?
Sebepsiz infertilite deniyor değerlerim ve hsg temiz çıktı eşimin de değerler normal çıktı. Ben strese bağlı olduğunu düşünüyorum çok kafaya takmamaya çalışsak da olmuyor illa ki kafaya takıyor insan 🙄

Back
X