- 5 Ekim 2020
- 14.784
- 40.663
- 598
- 36
Merhaba kızlar ben yan gruptan misafir olarak geldim kabul ederseniz birsey sormak istiyorum temmuz annesiyim bebeğinin kakasinsa kan çıktı kaka ve kan testi sonucu alerji bölümüne yönlendirildi alerji bölümü 3 hafta süt ürünleri diyeti verdi bugün gittim ve süt ile acilma uygulayacaklarını söylediler 5 gün ml artirarak süt içeceğim böyle birşeyle karşılaşan varmi acaba doktorunuz nasıl yönlendirdi? Cevap verirseniz coo sevinirim iyi akşamlar
Bizim doktorumuz açmıyor diyeti henüz. Açarken de fırınlanmış bir ürün içerisinde yoğurt ile başlayacağız.
ama doktor bir arkadaşımla görüştüm. Siz Üniversite hastanesine falan mı gidiyorsunuz? Artık bu şekilde yapılıyor dedi o da bana.
Bir de kusma, meme reddi, kilo kaybı yoksa diyet açma konusunda biraz daha cesur davranılıyor bildiğim kadarıyla.
Size tavsiyem doktoru dinleyin. Herkese anlatıp akıl arayıp kafa karıştırmayın. Doktorunuz bizlerden daha iyisini bilir zaten. Her alerji kendine özel. Size o yöntemi uygun gören doktor başkasına görmeyebilir.
İnşallah diyeti açtığınızda sorun yaşamazsınız