Yaaa sorma kendimi parcaliyorum cinsiyet diye tüm teorileri denemekten bi hal oldum ayin 16 sina belli olur inşallah o zaman 14 haftalik falan oluyo herhangi bi hastaneye gidip baktircam sen kaçıncı hafta da ogrenmistin canım ya
Yaaa sorma kendimi parcaliyorum cinsiyet diye tüm teorileri denemekten bi hal oldum ayin 16 sina belli olur inşallah o zaman 14 haftalik falan oluyo herhangi bi hastaneye gidip baktircam sen kaçıncı hafta da ogrenmistin canım ya
Tek duam2746
canım inşallah bebeğin büyür ve seninledir. Ne mucizeler oluyor o ol deyince. Özele gitme gibi bir imkanın varsa bakılmak için bence o imkanı zorla ve git. Sağlık konusunda paranın lafı edilmez sonuçta. Allah korusun daha önemli bir sorun bile olabilir.
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al ben Bursa Ziya Çetin’e gidiyorum bişey soracağım ilk gebeliğinse eğer hissediyor musun bebeğin hareketlerini ben 12+3 üm erken heralde henüz
Bende polikistik over ım yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Evlendikten sonra bile kaç kere regl olamıyorum diye doktora gittim. Söktürücü ile regl olabiliyordum. Herkes beni yıllardır takip eden doktor dahil olmak üzere hemen çocugun olmayabilir. Takvimin düzenli değil dediler. Bende bu psikolojiyle filmlerde ki gibi nerdeyse 1 gecede hamile kaldım. Kafamda nasıl olsa olmayacak sesi yankılanıyordu.
Sonra hamile olduğuma eşimi bile ikna etmem çok sürdü.
Şimdi doğumdan sonra nasıl korunsam diye kara kara düşünüyorum. Anladım ki ben en ufak bir kaçamakta ikinciye hamile kalabilirim.
kızlar benim belim sürekli ağrıyor bazen kesin düşük yapıcam diyorum o kadar şiddetleniyor. arkadan kalçamdan bacağıma uzanan bir kemik ağrısıda var. anlamadım gitti daha 3 aylık olmadım 2 büklüm geziyorum. çoğunuz mağnezyum eksikliği demiş doktorum bunun için bana ilaç verebilirmi çünkü aşırı kötü durumdayım.