2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Transferin 4.günündeyim canım. 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı
Transfer sonrası ağrı olması ya da olmaması normal bir durum. O kadar iğne ve haptan sonra vücudunuz tepki veriyordur. Asla vücudunuzu dinlemeyin. Günlerinizin tadını çıkarın, zaten 5.gün embriyosu şansınız yüksek buna odaklanıp test gününüzü bekleyin. Öncesinde naçizane tavsiyem test yapmayın. Bol su için, kendinizi yormadan hareket edin. İnşallah güzel sonucu alırsınız.

Transfer sonrası ağrı olması ya da olmaması normal bir durum. O kadar iğne ve haptan sonra vücudunuz tepki veriyordur. Asla vücudunuzu dinlemeyin. Günlerinizin tadını çıkarın, zaten 5.gün embriyosu şansınız yüksek buna odaklanıp test gününüzü bekleyin. Öncesinde naçizane tavsiyem test yapmayın. Bol su için, kendinizi yormadan hareket edin. İnşallah güzel sonucu alırsınız.
Tek embriyo oluştu. 2.tedavim. Olmadığı taktirde sıfırdan başlayacağım. Ne kadar takmamaya çalışsam da maalesef kolay olmuyor.

Inşallah. Gelen lekeye tutunmadir ınsalalh. Bugün 10 .gün kanda çıkan sonuç az çok belli edecek. Ne zor bir süreç ya 😔
Maalesef öyle canım, artık maddi yönünü, canımızın acımasını kenara bıraktık, bu bekleme psikolojisi bile çok yıpratıcı. Rabbim yardımcımız olsun. Her birimizin sonucu için kendimizinki gibi heyecan ve dua ile bekliyoruz. Rabbim inşallah yüzünü güldürür canım

Maalesef öyle canım, artık maddi yönünü, canımızın acımasını kenara bıraktık, bu bekleme psikolojisi bile çok yıpratıcı. Rabbim yardımcımız olsun. Her birimizin sonucu için kendimizinki gibi heyecan ve dua ile bekliyoruz. Rabbim inşallah yüzünü güldürür canım
Amin inşallah. Isteyen herkesin çocuğu olur inşallah. Kucaklarimiz boş kalmaz . 🤲🤲🤲🌺

Kaç çıktı peki drbyeterli gordumi

Kaçıncı denemeniz yaşınız FSH amh kacnyumurta çıkardı soylermisniz acaba
aşi
Kaç çıktı peki drbyeterli gordumi

Kaçıncı denemeniz yaşınız FSH amh kacnyumurta çıkardı soylermisniz acaba
aşılamayla birlikte 3.üncü deneme 25 yaşındayım. 29 tane yumurta toplanmıştı.

Arkadaslar bu progestan fitil tum tum geldi elime koyup yatiyorum da gorunce sok oldum.delinmis 2side cikti arti estrofem de 1 tane fitil kullaniyodum oda 2 progetana yapismis cikti napcam valla ise yaramadi mi bunlar simdi

Kızlar lutinus fitil kullanıyor musunuz? Kasık ağrısı yapıy
ben kullanıyorum cnm hafif ara ara batma gibi ağrım oluyor ama devamlı değil. birde göbeğim çok şiş normalde oldukça zayıf biriyim ama öyle bir şişki göbeğim dersin ki 2,5-3 aylık hamileyim. Allah o günleride gösterir inşallah

ben kullanıyorum cnm hafif ara ara batma gibi ağrım oluyor ama devamlı değil. birde göbeğim çok şiş normalde oldukça zayıf biriyim ama öyle bir şişki göbeğim dersin ki 2,5-3 aylık hamileyim. Allah o günleride gösterir inşallah
benim de şişliğim çok. Tartıda ağır gelmiyorum ama göbeğim gerçekten hamile gibi.

valla kızlar yaşım 40 önce sebepsiz infertilite dendi aşılamalar filan. değerlerim önceden iyiydi. şimdi artık yaş itibariyle amh 0,74 lerde fsh 10,8 olmuş işin maddi boyutuda var. bende 4 yumurta oluştu önce 3 ü kaldı 2 si transfer edildi. son kalan ileri giderse donduralım dediler ama malesef gitmedi. olmazsa çok üzülücem çokda umutlu değilim ama illaki umut ediyoruz. ama yapacak bişey yok. dünyanın sonu değil belki bir daha denerim öyle 4-5 defa denemek gibi malesef imkanım yok. ama en azından artık bu fikri kafamdan çıkartırım. anne olmayı çok istiyorum hepimiz çok istiyoruz ki bu kadar sıkıntıya dayanıyoruz. hepinizi çok iyi anlıyorum sizlerde beni anlıyorsunuz eminim. Allah hepimizin yardımcısı olsun verecekse hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

valla kızlar yaşım 40 önce sebepsiz infertilite dendi aşılamalar filan. değerlerim önceden iyiydi. şimdi artık yaş itibariyle amh 0,74 lerde fsh 10,8 olmuş işin maddi boyutuda var. bende 4 yumurta oluştu önce 3 ü kaldı 2 si transfer edildi. son kalan ileri giderse donduralım dediler ama malesef gitmedi. olmazsa çok üzülücem çokda umutlu değilim ama illaki umut ediyoruz. ama yapacak bişey yok. dünyanın sonu değil belki bir daha denerim öyle 4-5 defa denemek gibi malesef imkanım yok. ama en azından artık bu fikri kafamdan çıkartırım. anne olmayı çok istiyorum hepimiz çok istiyoruz ki bu kadar sıkıntıya dayanıyoruz. hepinizi çok iyi anlıyorum sizlerde beni anlıyorsunuz eminim. Allah hepimizin yardımcısı olsun verecekse hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
aminn canım. Benim de 2 aşılamam, 1 tüp bebek negatif. 36 yaşındayım. Tüm değerlerim normal. Hidrosalpenks sebebiyle sağ tüpüm de alındı. Eşimde dna hasarı vardı, o da düzeldi

aminn canım. Benim de 2 aşılamam, 1 tüp bebek negatif. 36 yaşındayım. Tüm değerlerim normal. Hidrosalpenks sebebiyle sağ tüpüm de alındı. Eşimde dna hasarı vardı, o da düzeldi
yaşın bana göre daha genç. umarım sağlıkla kavuş yavruna. yalnız biran yavrularına yazacaktım içimden öyle geçti. inşallah Allah söyletmiştir. ne seviniriz buralar bayram yeri olur valla :)

Canım moralini bozma sakın 2 kere negatif görüp günün de test yapıp pozitif olan arkadaşımız var adını hatırlayamadım ama dün aldı mutlu haberi.O yüzden aslında en iyisi sabredip gününde test yapmak.Bende kendimi zor tutuyorum 3. Gün Embriyosu 9. Günüm çıkmaz diye korkudan yapmıyorum yapamıyorum.Cunku öyle bir surecki hem bir an önce sonucu öğrenmek istiyorsun hemde test gününe kadar umudun bitsin istemiyorsun.
İnsAllah gününde yapınca pozitifi göreceksin🤲🤲🤲 stres yapma o bizim düşmanımız olumlu dusunuyoruz moral bozmuyoruz☺️🥰
3.gğn embriyosu. Bugün yaptım 10. Gün sonuç göremedim 😐

Canım 3. Gün embriyosu benim. 10.Gün bugün. İdrarda olumsuz. Kan mı versem
çok bilgili değilim bu konuda burda formlardan okuduğum kadarıyla böyle idrarda negatif görüp kan testinde pozitif olan arkadaşlar var. çok ümitlenme ama kan testini yaptır bence belli olmaz sonuçta idrara geç düşüyor herkesin bünyeside aynı değil

Back
X