- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.601
Ben 10.gün de yaptım idrar negatifKaçıncı gün embriyosu canım hayırlı olsun inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 10.gün de yaptım idrar negatifKaçıncı gün embriyosu canım hayırlı olsun inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın
işe gelmek iyi geldi bana, biraz kafam dağıldızaman geçmiyor ya deli oldum
5. gün dondurulmuş çift embriyo.Kaçıncı gün embriyosu canım hayırlı olsun inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın
Canım diyecek sözüm yok çok üzüldüm insAllah en kısa zamanda nasip olurKızlar malesef negatif tutmamış.
Canım 3. Gün için erken daha idrarda çıkmaya olur moralini bozma.Benim 9. Gün korkudan test yapmıyorum sanırım kan testini bekliyecegim3.gğn embriyosu. Bugün yaptım 10. Gün sonuç göremedim![]()
Doktor bugün 10. Gün olmasına ragmen test ver dediğine göre çıkacak sonuç.. Eşim çok üzülecek bilmiyorum. Yarın test vericem 11. Gün. İnşaAllah sen güzel haberler alırsınCanım 3. Gün için erken daha idrarda çıkmaya olur moralini bozma.Benim 9. Gün korkudan test yapmıyorum sanırım kan testini bekliyecegim
Canım hayırlı olsun tutmus saglıkla gelsın benımde aynı gun transferım tek embrıyo aynı testten yaptım bırak böyle cizgiyi silik bile cıkmadı cok moralim bozuldu5. gün dondurulmuş çift embriyo.
Moralinizi bozmayın sakın ne olacağı belli olmaz çok fazla insanın idrar testi yanıltmış burada okudum hep. Ben çok umutsuzluğa düşmüştüm regl belirtilerimin hepsini yaşıyordum bundan daha moralim bozulmaz dedim diye yaptım idrar testini yoksa en doğrusu kan testini beklemek tabii ki . İnşallah cuma günü kan testi günümüzde pozitifi görücez.Canım hayırlı olsun tutmus saglıkla gelsın benımde aynı gun transferım tek embrıyo aynı testten yaptım bırak böyle cizgiyi silik bile cıkmadı cok moralim bozulducuma benımde test gunun ama hıc sanmıyorum cıkacagını
Merhaba hipotiroidi hastası değilim ama tsh 2,74 çıktı hamilelikte 2 nin altında olmasını isteriz dediler o nedenle ilaç başlattılar ama transfere engel bir durum değil dediler tedavi gördüğüm hastaneden.kızlar merhaba,
sorular dönüyor kafamda Allahım cok streslendim transfer günüm yaklaştıkça. Hipotiroidi hastasıyım internette nerde okusam tsh 2,5 altında olmalı diyor benim hiç bi zaman 2,5 olmadıki.. hamileliği en cok etkileyen faktörlerden biride buymuş. bahçecide tedavi görüyorum orda sadece iki kan değerine bakılıyormuş transfer öncesi. benim gibi hastalığı olanlarda ne gibi işlemler yaptınız?
Teşekkür ederim sizin iki transfer olmus çizginiz çok belirgin belki ikisi birden tutmustur hayırlısıyla gelsinler inşallah benim ilk transferimde altıncı gun sizinkinden daha silik bir çizgi görmüştüm o kimyasal oldu bunda aymı gün bişey görmeyince öyle üzüldümki anlatamam bır arkadasımızda benım gbı idrarda negatif gorup kanda pozitif aldı cumartesi yazmıstı onu düşünüp umutlanıyorım bende O OolalaaaMoralinizi bozmayın sakın ne olacağı belli olmaz çok fazla insanın idrar testi yanıltmış burada okudum hep. Ben çok umutsuzluğa düşmüştüm regl belirtilerimin hepsini yaşıyordum bundan daha moralim bozulmaz dedim diye yaptım idrar testini yoksa en doğrusu kan testini beklemek tabii ki . İnşallah cuma günü kan testi günümüzde pozitifi görücez.
Hangi 2 kan degerine bakılıyor canım. En son Troid tahlil kaçtıkızlar merhaba,
sorular dönüyor kafamda Allahım cok streslendim transfer günüm yaklaştıkça. Hipotiroidi hastasıyım internette nerde okusam tsh 2,5 altında olmalı diyor benim hiç bi zaman 2,5 olmadıki.. hamileliği en cok etkileyen faktörlerden biride buymuş. bahçecide tedavi görüyorum orda sadece iki kan değerine bakılıyormuş transfer öncesi. benim gibi hastalığı olanlarda ne gibi işlemler yaptınız?
Yaa canım benim. Bugün 10 günüm idrarda negatif 3.gün embriyosu. Moralim çok bozuktu. Yazdığını görünce birazcık umutlandım. Doktor kan ver dedi. Yarın 11 günde vericem. 19. Günde kan değeri ne olur acabaHanımlar idrar testine güvenmeyin test gününüzü bekleyin benim 10.gün değerim yüksek çıkmasına rağmen idrar da silik bile çıkmadı boş yere modunuzu düşürmeyin stresli bir dönemden geçiyoruz daha da strese girmeyin lütfen test gününüzü bekleyin kan da varsa vardır yoksa yoktur en azından 1 kere de öğrenirsiniz idrar testi pozitif bile olsa yanlış olabilir kan testinde 10 larla 20 lerle hamile kalan hanımlar var o değerler zaten idrarda görünmez ki
ya ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce kan vermiştim ve değerim yüksekti genelde 3 civarı cıkıyor. youtube da diğer doktorları dinlediğimde hamile kalmayı etkilediğini ve 2,5 altında olması gerektiğini söylüyorlar. en iyisi ben yeniden kan vereyim transfer olmadan ne hale gelmiş göreyim.Merhaba hipotiroidi hastası değilim ama tsh 2,74 çıktı hamilelikte 2 nin altında olmasını isteriz dediler o nedenle ilaç başlattılar ama transfere engel bir durum değil dediler tedavi gördüğüm hastaneden.
Canım arkadaşının kaç gün embriyosu transfer oldu. Kaçıncı gğn idrar testibde negatif gördü. Kan tahlili kaçıncı gün verdiTeşekkür ederim sizin iki transfer olmus çizginiz çok belirgin belki ikisi birden tutmustur hayırlısıyla gelsinler inşallah benim ilk transferimde altıncı gun sizinkinden daha silik bir çizgi görmüştüm o kimyasal oldu bunda aymı gün bişey görmeyince öyle üzüldümki anlatamam bır arkadasımızda benım gbı idrarda negatif gorup kanda pozitif aldı cumartesi yazmıstı onu düşünüp umutlanıyorım bende O Oolalaaa
Bencede transfer öncesi tahlil yap canım yüksekse transfer olma boşunaya ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce kan vermiştim ve değerim yüksekti genelde 3 civarı cıkıyor. youtube da diğer doktorları dinlediğimde hamile kalmayı etkilediğini ve 2,5 altında olması gerektiğini söylüyorlar. en iyisi ben yeniden kan vereyim transfer olmadan ne hale gelmiş göreyim.
transfer öncesi tekrar istiyorlar genelde bir sorun varsa ilaç başlatılsın diye sizden de isterler kesin siz yaptırın en iyisi içiniz rahat etsin en iyi yorumu doktorunuz yapacaktır inşallah düşmüştür değerinizya ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce kan vermiştim ve değerim yüksekti genelde 3 civarı cıkıyor. youtube da diğer doktorları dinlediğimde hamile kalmayı etkilediğini ve 2,5 altında olması gerektiğini söylüyorlar. en iyisi ben yeniden kan vereyim transfer olmadan ne hale gelmiş göreyim.
Bencede transfer öncesi tahlil yap canım yüksekse transfer olma boşuna
şimdi asistanıyla görüştüm ilacınızı kullanıyorsanız bizim için transferden önce değerinizin yüksek yada düşük olması önemli değil dedi. önemli olan transferden sonrası dedi. gebelik pozitifse ozamanki değerleriniz önemli dedi. kan vermenize gerek yok verdiğimiz estrofemde değerinizi yükseltebilir dedi.transfer öncesi tekrar istiyorlar genelde bir sorun varsa ilaç başlatılsın diye sizden de isterler kesin siz yaptırın en iyisi içiniz rahat etsin en iyi yorumu doktorunuz yapacaktır inşallah düşmüştür değeriniz![]()