- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.541
Tutunma kanaması bence oKızlar çok hafif kahverengi leke geldi daha adet tarihime 1 hafta var ama adet olacağım heralde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutunma kanaması bence oKızlar çok hafif kahverengi leke geldi daha adet tarihime 1 hafta var ama adet olacağım heralde
Progesteron 19 çıktı transferden 3 gün sonra şimdi çarşamba günü tekrar kan vericem sabah akşam fitil kullanıyorumKaç çıktı peki drbyeterli gördüm ek progestrein verdimi
Fsh 3 yazıyor tahlillerde ben Üç yıldır hiç gebe kalamadım hiç polikistik over sendromu teşhisi konuldu 21 yaşındayım ilk denemem tüp bebek 3. Gün embriyosu 3 tane yumurtam olduKaç çıktı peki drbyeterli gordumi
Kaçıncı denemeniz yaşınız FSH amh kacnyumurta çıkardı soylermisniz acaba
10.gun olur mi ki sanki daha erken olur gibi geliyor. Şuan çok kotuyumTutunma kanaması bence o![]()
Ilaclar regli olmamizi baskiliyor zaten, olmamiz imkansız.gec tutunma olur neden olmasin ki10.gun olur mi ki sanki daha erken olur gibi geliyor. Şuan çok kotuyum
Çok teşekkür ederim inşaallah öyledir. Olumlu güzel rüyalar görmüştüm dedim heralde olacak umutlanmıştımIlaclar regli olmamizi baskiliyor zaten, olmamiz imkansız.gec tutunma olur neden olmasin kiyormamaya dikkat et kendini ve dr una haber ver belki ek bir ilaç alman gerekir.
İlaçlar kullanırken adet olunmuyor diye biliyorum ben amaKızlar çok hafif kahverengi leke geldi daha adet tarihime 1 hafta var ama adet olacağım heralde
Belki yerleşmedir canım. Inşallah öyledir, progesteron tarzı ilaç kullanıyorsan ilacı bırakmadan olmaman lazım. Testin erken gebelik testi miydiKızlar çok hafif kahverengi leke geldi daha adet tarihime 1 hafta var ama adet olacağım heralde
Özelden yazıştığım bir arkadaş kan gününden 2 gün önce leke gördü canım. İnşallah senin de öyle olur10.gun olur mi ki sanki daha erken olur gibi geliyor. Şuan çok kotuyum
Amiin tskrler inşalalh hepimize sağlıklı sıhhateSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Böyle güzel haberler almak umut veriyor bana. Maşallah size![]()
Hayır ucuz testlerdenBelki yerleşmedir canım. Inşallah öyledir, progesteron tarzı ilaç kullanıyorsan ilacı bırakmadan olmaman lazım. Testin erken gebelik testi miydi
Evet canım o yapıyor bencede benim dünle bugün yok şükür ağrım belim ağrıyo birazKızlar lutinus fitil kullanıyor musunuz? Kasık ağrısı yapıyor mu
Kuzum onda var olsa da çıkmazdı zaten. Modunu düşürme lütfenHayır ucuz testlerden![]()
Benim de azaldı bayağı. Bugün işe gideceğim biraz. Evde daha çok kafaya takıyorum. Yürürüm de biraz iyi gelirEvet canım o yapıyor bencede benim dünle bugün yok şükür ağrım belim ağrıyo biraz
Ben sabah akşam kullanıyorum, bende yapmadı ağrı. Ağrı fitilden değildir bence. Sen hangi aşamadasın şu an?Kızlar lutinus fitil kullanıyor musunuz? Kasık ağrısı yapıyor mu
Transferin 4.günündeyim canım. 5.gün embriyosu taze transfer yapıldıBen sabah akşam kullanıyorum, bende yapmadı ağrı. Ağrı fitilden değildir bence. Sen hangi aşamadasın şu an?