2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben simit yediğimde kan gördüm maaalesef susamda kara listeye alındı bizde zaten çok alerji bi besinmiş

Bu arada kızlar ben korunmak için iğneyi sordum ebelere yaşça en büyük olan ebe tavsiye etmem dedi.Açıkçası tecrübeli diye düşünüyorum.Hormon yükleniyor vücuda ve yan etkileri daha fazlaymış. İlk 6 ayda emzirdiğin için bebek açısından uygun olmaz dr.lar kullan der ama ben tavsiye etmem.Çocuklarda erken ergenliğe girme vs.bunlara sebep olabilir dendi.Ben iğne kullanırım diye düşünmüştüm.En korktuğum şeylerden biridir hormonlu yiyeceklerden dolayı kız çocuklarında erken ergenlik olabiliyor çok var maalesef çevrede.

Okurken yoruldum valla Allah yardımcın olsun canim

Iki saatte bir kalkarsa şükür diyorum
Kiyamam ya çok zor olmali
Yok benimki uyuyor çok şükür ama ben uyaniyrm sık sık psikolojik herhalde kontrol ediyorum
Benim bugüne kadar iki gece kesintisiz 4 saat uyudu ama alışkanlık ben uyandım hep
Iyi de bebisle bunları nasıl yapıyorsunuz. .anneniz mi bakıyor o esnada. Mutfaktayken mesela nasıl duruyor okurken yoruldum tebrik ederim valla

Benim iki oğlum da gece uykuyu seviyor anneleri de uykucu çok şükür uyku sorunum yok karnı doyup gazı çıkarsa uyuyor çok şükür

Yaparken neden kötü oluyor
Makat çatlağı falan mı var
Okurken yoruldum maşallah diyorum

Cok zor canim ya 100 de olmadi ya ben o atak haftalarina bakiyorum hic uymuyor sakin gecmesi gereken zamanlar hic sakin gecmedi
Bizim tam 40 haftayı geçip doğduğu için uyuyor sanırım.neden huzursuz acaba gazdan falan mı? Kolik sesleri denedin mi ? Ya da hergün okuyup üflesen nas felak ayetel kürsi hatta netten sure açıp baş ucuna koysan..işe yarar inşallah böyle bebeğe de size de zor
Geçen çiğköfte yediğimde yine kanamisti aslında deri testi de hiç tepkime vermemişti balık ve et negatifti
Testler 6 aya kadar yanıltabiliyomuş çok da güvenmemek lazım.deride tepki vermese de bağırsak verebiliyor.iş biz annelere kaldı..deneye deneye öğreniyoruz
Sağolasın evet bu dediğin tarifi de görmüştüm eşim kakaolu seviyor diye yaptım bir cahillik bir dahakine portakalla denicem şu tatlı ihtiyacımı karşılasın yeter
Ben simit yediğimde kan gördüm maaalesef susamda kara listeye alındı bizde zaten çok alerji bi besinmiş
tüh adınıza üzüldüm bir o eksikti ben susamı kara listeye alalı 2 ay olcak domates de bir dokunuyor bir dokunmuyor onu anlamaya çalışıyorum şimdi
Ne çok hastalık duyuyoruz o yüzden halimize şükrediyorum Allah beterinden korusun
Yaparken neden kötü oluyor
Makat çatlağı falan mı var

Okurken yoruldum maşallah diyorum
Kanama ve mukus dediğimiz şey bağırsak iltihaplanmasından oluyormuş.belliki karnını ağrıtıyor, kıvranıp ağlıyor ya da kan ter içinde kalıp zorlanıyor.makata bakıldı çatlak yok alerji dendi.

Bim kakaosunda iz miktarda bile yok aklınızda olsun

Anladım canım geçmiş olsun şifa bulsun kuzucuk inşallah

Şu anne kaynana valide lafına hiç girmeyim biraz içi buruk maalesef 74 oldu 10 senedir benimle kalıyor 3 gelini daha var bizim durum müsaitti bizle yaşıyor öyle bir bardak çayını falan alamaz elleri titriyor maalesef işim hep ev işleri kışın daha günler kısa olunca zaman kalmıyor yazın dışarda vakit geçiriyoruz okul yok daha iyi sabah gidip akşam gelen eşim olsaydı keşke bu durum zorlaştırıyor yinede alıştım artık

Yok kimse bakmıyor uyanıksa yemekleri yapana kadar salıncağı var yatak da oluyor yanımda mutfakta bana bakıyor biraz alıyorum emiyoruz oynuyoruz konuşuyoruz bu kadar yorucu bi ortamda stresli değilim bu bebeği çok etkiliyor bence ilk 25 gün zor geçti ama yinede herşey normalmiş gibi davrandım bir yazı okumuştum stresli annelerin bebekleri stresli oluyromuş sütten bebeğe geçiyormuş artık ne kadar doğru bilemem babası diyor ki sen neden hiç ağlamıyorsun akıllı duran çocuğu da kıdurtacaklar

Valla çok ateşli geçiyor ateş düşürücüler hazır olsun
Yapma ya...Perşembe gidecektim pazartesiyemi ertelesem...

Babası kaşınıyor bence...3 gelini var be hep bende durcak ha...istemezdim ne yalan soyliyim dönüşümlü der cekilirdim kenara...size de yazık
Helal olsun bebisede sizede...ben ana kucağına koyup şarkı açıyorum mutfakta iş yaparken...bazen durmuyo bazen duruyo sipa

Sizdede kakalar normal insan kakası gibi mi kahverengileşti 1haftadır kokuda bizlerin gibi alt almak artık çok zorlaşcak gbi bu ne koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…