- 26 Temmuz 2025
- 539
- 366
- 18
Nipt plus 14 binFetal dna yaptıranlar hangi şirkete yaptırdınız acaba? Doktor eurofins önerdi ama biraz pahalı sanki, 450 euro istiyorlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nipt plus 14 binFetal dna yaptıranlar hangi şirkete yaptırdınız acaba? Doktor eurofins önerdi ama biraz pahalı sanki, 450 euro istiyorlar![]()
Çoook ama çok teşekkür ederimÇok şükür. Hayırlı olsun![]()
Fetal dna yaptıranlar hangi şirkete yaptırdınız acaba? Doktor eurofins önerdi ama biraz pahalı sanki, 450 euro istiyorlar![]()
İkizler için seçtiğiniz bir paket var mı. Bende broşürü var ama pek inceleme fırsatı bulamadım.Bende panaroma 450 dolar ikizlerime yaptırdım.
dna laba yaptırdım, 13500tl 5iş gününde sonuçlar geldi. çok ilgiliydilerFetal dna yaptıranlar hangi şirkete yaptırdınız acaba? Doktor eurofins önerdi ama biraz pahalı sanki, 450 euro istiyorlar![]()
ben de 15. haftadayım doktora kontrole gittim bana diyorki bakmıcam ultraona çok sık girmemek lazım ytani zaten 10 gün önce gelmişim ? özel hastane bir de para verdim ytani şaka gibi resmen muayene etmke istemedi geri göndrdi beni bir deüzerine korkuttu hesapladım hamile oldugumdan beri 8-9 kere ultrasone girdim düşük tehlikem oldugu için 12. haftaya kadar 2 haftada bir gittim gerdi beni ya .Merhaba herkese bızde bugün cınsıyetı öğrendik erkek geliyorperdesizev
Ne zaman yaptırmıştınız acabaSelam, Natera panaroma da yaptırdım 450dolar
Selamlar ne zaman yaptırdınız acaba bu fiyata. Doktorunuz özel miydi ? İndirimli hali miSelam, Natera panaroma da yaptırdım 450dolar
Benım 14 haftalıktı tam soyledı devlette söyledi beklemiyordum şansımı bı deneyım dedım soylemese özele gıdecektım bende sağolsun baktı benım 3. ultrasyona gırısım bende bi videoda ızlemıstım ultrasyona fazla ıyı degılmıs dıye özelde cınsıyetı ögrenebıldın mı ınsallah sağlıkla kucağımıza alırız bebıslerımızıben de 15. haftadayım doktora kontrole gittim bana diyorki bakmıcam ultraona çok sık girmemek lazım ytani zaten 10 gün önce gelmişim ? özel hastane bir de para verdim ytani şaka gibi resmen muayene etmke istemedi geri göndrdi beni bir deüzerine korkuttu hesapladım hamile oldugumdan beri 8-9 kere ultrasone girdim düşük tehlikem oldugu için 12. haftaya kadar 2 haftada bir gittim gerdi beni ya .
MerhabaSelamlar ne zaman yaptırdınız acaba bu fiyata. Doktorunuz özel miydi ? İndirimli hali mi
Merhaba hiç merak etmeyin ultrason ses dalgalarıyla çalıştığından hiçbir zararı yok bebişlerimizeben de 15. haftadayım doktora kontrole gittim bana diyorki bakmıcam ultraona çok sık girmemek lazım ytani zaten 10 gün önce gelmişim ? özel hastane bir de para verdim ytani şaka gibi resmen muayene etmke istemedi geri göndrdi beni bir deüzerine korkuttu hesapladım hamile oldugumdan beri 8-9 kere ultrasone girdim düşük tehlikem oldugu için 12. haftaya kadar 2 haftada bir gittim gerdi beni ya .
Ben 6.haftadan beri her hafta düzenli olarak giriyorum daha dün muayene oldum haftaya yine çağırdı doktorum canımben de 15. haftadayım doktora kontrole gittim bana diyorki bakmıcam ultraona çok sık girmemek lazım ytani zaten 10 gün önce gelmişim ? özel hastane bir de para verdim ytani şaka gibi resmen muayene etmke istemedi geri göndrdi beni bir deüzerine korkuttu hesapladım hamile oldugumdan beri 8-9 kere ultrasone girdim düşük tehlikem oldugu için 12. haftaya kadar 2 haftada bir gittim gerdi beni ya .
Ben de tekrar baktım bı zararı yokmuş ultrasyonun korkulacak bısı yokben de 15. haftadayım doktora kontrole gittim bana diyorki bakmıcam ultraona çok sık girmemek lazım ytani zaten 10 gün önce gelmişim ? özel hastane bir de para verdim ytani şaka gibi resmen muayene etmke istemedi geri göndrdi beni bir deüzerine korkuttu hesapladım hamile oldugumdan beri 8-9 kere ultrasone girdim düşük tehlikem oldugu için 12. haftaya kadar 2 haftada bir gittim gerdi beni ya .
ben de 15. haftadayım doktora kontrole gittim bana diyorki bakmıcam ultraona çok sık girmemek lazım ytani zaten 10 gün önce gelmişim ? özel hastane bir de para verdim ytani şaka gibi resmen muayene etmke istemedi geri göndrdi beni bir deüzerine korkuttu hesapladım hamile oldugumdan beri 8-9 kere ultrasone girdim düşük tehlikem oldugu için 12. haftaya kadar 2 haftada bir gittim gerdi beni ya .
Zararlı değil deniyor ama sürekli gitmek riskli bir hamilelik değilse gerekli değil bence.ben de 15. haftadayım doktora kontrole gittim bana diyorki bakmıcam ultraona çok sık girmemek lazım ytani zaten 10 gün önce gelmişim ? özel hastane bir de para verdim ytani şaka gibi resmen muayene etmke istemedi geri göndrdi beni bir deüzerine korkuttu hesapladım hamile oldugumdan beri 8-9 kere ultrasone girdim düşük tehlikem oldugu için 12. haftaya kadar 2 haftada bir gittim gerdi beni ya .
İkiz olduğu için paketi direk kendileri seçti canım.birkaç soru soruyor öyle uygun görüyor.İkizler için seçtiğiniz bir paket var mı. Bende broşürü var ama pek inceleme fırsatı bulamadım.