Benim de bulantılar kusmalar devam ediyor. 19. Haftadayım

doktorum bi kısmının da doğuma kadar geçmiyor maalesef dedi. Prilama devam
Emzirme atleti ben dolaptan çok uyguna buldum. Epey hoşuma gitti tavsiye edebilirim o satıcıyı. İsmi meghanla sanırım. Ben medium large falan aldım

normalde aynı boyda ve kilodaymışız sizle, bir miktar büyük oldu ama göğüs kısmı tam oluyor. Rahat rahat giyerm kumaşı da çok güzel fiyatlar da çok uygun diye iade falan uğraşmadım hiç.
Hangi cihaz acaba

Ben de sterilizatör düşünüyorum da ama emin olamadım
Ben daha haftasonu düğünden bir foto paylaştım. İlk kez boydan resim paylaştığım için mesaj kutum doldu taştı

ama zaten arkadaşlarım aile vs herkes biliyordu yakınlarımdan.
Lierac ve palmer’s dönüşümlü kullanıyorum. Palmers kokusu daha çok hoşuma gitti.
Geçmeyecek diye kabullendim sanırım ben
Ya bağımlılık yapıyor mu sorusu benim de aklıma geldi. Dedim ki gece yatmadan iki yerine bire düşüreyim, ama ertesi gün gündüz iyiyim iyiyim derken akşam yemeği sonrası yine çıkardım

bir kere de gece içmeyi unutmuşum, evden çıkmam lazımdı, dışarıda rezil olmayayım diye çıkmadan bir tane içtim. O gün hiç kusmadım. Bağımlılık değildir diye düşünüyorum
Devam ediyor
Ankara’da çok meşhur bir radyolog 900/1000 civarı muayehanede. Hatta geçen ay aradığımda Ağustos sonuna kadar doluydu randevuları öyle birisini düşünün.
Doktorum bana ben sana çok iyi birsini tavsiye edeceğim merak etme demişti. Onun tavsiye ettiği isim gülriz karataş onun fiyatı 500 tlymiş.
Aa tam olarak cybex ve maclaren ın bir modeline bakmıştım ben de. Cybex pek hoşuma gitti ama sanırımyok örtüsü aparatları vs hepsi ayrı ayrı satıyorlar. Mc laren baston gibi gözükmüştü ama puset te takılabiliyor demişlerdi, hafifti epey. Modeli hatırlamıyorum ama quest olabilir dediğin gibi. Mamaspapaslar pek ağır hantal geldi

pregolara bir bakmak istiyorum.
Bir de joie kullanıyor arkadaşım. O da memnunmuş ama hangi modeli sormadım hiç. Ben bir ara tüüm markaları gidip şöyle bir açıp kapatıcam galiba