- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #1.661
Benide ekleyebilirsiniz artık brz önce kalp atışını duydum herşey yolunda çok şüküryaş 29 ilk çocuk kese görme 4+5 kalp atışı 6+2 Sat 31.01.21 beklenen doğum doğru hesapladıysak 07.11.21 şehir Ankara
Tesekkur ederim insallah hepimizin yolunda gider gebelikleri. Benim de doktorum bi kist var bunun olmasi iyi dedi ama ne olduğunu sormak aklima bile gelmedi kesenin üzüntüsündenBana da yüksek geldı değer hayırlısı mis
Yolunda hersey merak etmeyin . Benimde beta 816 dayken görünmedı dr çok normal çünkü erken 3 gün sonra gel dedı onda bıle alttan göründü. Normal yanı.
Bu arada kızlar Nur topu gibi 6 cm kıst çıktı bende drum korkulacak bırsey olmadığını söyledı şükür
Ben galiba 4+5im, doktor dün cuma ya da pazartesi gel istersen ultrasonda bakalım şimdi gözükmeyebilir demişti.Selam kızlar keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim şuan 4+2
Sata göre 5+3 şuan 7 haftalık olamazkiDr yanlış hesaplamış sanırım sat 6 subatsa nasıl oluyor 7 hafta. Ayrıca gerıden gelse böle onemlı degıl geç döllenme oluyor
Kesinlikle yanlış hesaplamış olmalıSata göre 5+3 şuan 7 haftalık olamazki
6 şubatsa sat 5+3 olur canımarkadaslar merhaba.bugun kontrole gıttım.sat 6 subat.kese gorundu.bebekte.ama doktor 7 hafta 3 gunluk olmalı bebek hafta olarak 5 haftalık gorunuyo dedı bu masıl olur
Bir önceki gebeliğim de adetten 10 gün sonra falan kan vermiştim 1300 çıkmıştı değerim. Bana da çok geldi. Hakkınızda hayırlısı olsunayrıca illa ailede ikiz olması gerekmiyor diye biliyorum
Sanıyorum haftadan ziyade beta degeri daha etkili oluyor, benim doktorum en az 1500ler olmalı ki kese görünsün demişti. Kan verdiyseniz artisa gore ortalama hesaplayabilirsinizSelam kızlar keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim şuan 4+2
Evet eğer beta henuz dusukse, önce vajinadan bakiyorlar, yüksekse gerek kalmıyor.Kızlar aklıma takılan birşey var.herkes karından mı alttan mı baktı diye soruyor.artik vajinadan da mı bakıyorlar
Evet eğer beta henuz dusukse, önce vajinadan bakiyorlar, yüksekse gerek kalmıyor.
Maşallah canım darısı kalp atışınaArkadaşlar, kan sonucum cikmis, beta 4144, 5+1 görünüyorum şuan
Profilinden hesap detayını tıkla ordan bebeğin tahmini doğum tarihini yazınca çıkıyorBirde burada hamileliği nasıl gosteriyorduk.yani mesajların altında haftamız bebeğin kilosunu falan yazan açıklamayı nasıl yapıyorduk
Vajinal muayene herhangi bir sorun teskil etmiyorAy yok kalsın bence.ilk bebeğim de ilk ilişkiden sonra kanamam başlamıştı.alttan baktirmaya cesaret edemem.
Aminnn kuzumm insallahhhhMaşallah canım darısı kalp atışına
Hakkında en en hayırlısı olsun canım kanama derken nasıl bir kanama? rengi ve yogunluğu nasıl.. bebegın seninle olsun tutunsun inşallahSlm kızlar suan ki beta degeriniz kaç?
Dün kan verdim 450 çıktı eve gelince kanamam başladı . Bugün tekrarladim 800 lerde dedi iyi değerin biz normalde bu değeri 2 günde böyle artış bekliyoruz dedi. Kanamam hala devam ediyo büyük ihtimal düşük yapcam.
2 gün sonra telrarla dedi.
Benim sat 7 Şubat sanırım geç döllenme olmuş.
Canımmmmmm allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesiiiinArkadaşlar, kan sonucum cikmis, beta 4144, 5+1 görünüyorum şuan
Az evvel doktora 6+3 girip 6+6 olarak çıktım veee kalp atışını da nihayet duydukNe güzel düşünmüşsünüz32 yaşındayım ilk çocuğum olacak nasipse kese ve bebek 5+4te göründü, şimdilik tahmini doğum 6 kasım :) İstanbul’dayım Kalp atışı için cumayı bekliyoruz, sabretmek çoook zor 6+3 oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?