- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #1.741
Bende ayni ayin 14 de adet oldum bugun 4 +3 gunlumum ayni sikayetler bendede var bende ektra mide kaynamasi var sifir bulanti ayriette bende yatinca karnimda pit pit kelebekler ucuyoyo gibi kan degerim ayin 15 de 800 cikti acaba bide cok sulanma var afedersinizBenimde 14 Şubat.bir gün var aramızda.yanlis bilmiyorsam şu anda 4+4 olman gerekiyor.ben kese gözükür diye bir hafta erteledim Dr gitme işini.haftaya Çarşamba gideceğim.dr ertelesen bile trioitlere baktır en azından.troitlerin yüksek olması bebeğin tutunması için sıkıntı oluyor
Çok teşekkürlernasıl oluyum ev iş baya yorgunum. bu aralar daha çok yoruluyorum sanki uykumuda alamıyorum.sen nasılsın anniss
Valla ben de merak ediyorum. Önerisi olan varsa harika olur :)Hanımlar doktor önerileri için başlık aradım fakat bulamadım. İstanbul Anadolu yakasında özel muayenehanesi olan bir doktora giden, ya da hastanede gidip gerçekten memnun olan varsa bana yazabilir mi? Çok sevinirim
Sevindim o zamanYanlış yapmışım ben ya düzeldi şimdi sağolasın
Aynen cnm kaderde ne yazılmışsa onu yaşıyoruz.Bazen birseyi cok cabalamamk gerekir herseyi rabbime birakmak daha iyi olur.Uzuldum kuzumher iste bir hayir vardir, bak ben de bos gebeligin 2 ay sonrasi hamile kaldim, insallah sen de en hayirli zamanda en saglikli sekilde kavusacaksin bebeğine, cok güzel olacak, cabucacik olacak canimm cok teşekkür ederim inşallahhhh test sonuclarini da paylas olur mu canim? Bekliyorum
Aynen kuzumKalplerimiz birbirini hissediyor yaşadığımız duygular aynı
Senden de Allah razı olsun inşallah toparlandıktan sonra sağlıklı bir gebelik geçirirsin
İnşallah da tahlil sonuçların güzel çıkar bir sıkıntı çıkmaz.Sen de her zaman dualarimdasin
Ay ne güzel oldu birbirimizden takip edebilir deyisiklikleri. Benimde kaynama oluyor o yüzden yemek yemeseydim diye çok düşünüyorum.arada sanki içimden birşey akıp gidiyor yada sanki ağrı varmış gibi oluyor karnimda.benim döngü kısa sürdüğü için 12 sabahtan vermiştim tahlili 29 çıkmıştı.simdi haftayı bekliyorum.haftaya gideceğim dr.sulanma değilde beyaz akıntı oluyor bende de.oğlumda çok farklıydı bunda daha başkaBende ayni ayin 14 de adet oldum bugun 4 +3 gunlumum ayni sikayetler bendede var bende ektra mide kaynamasi var sifir bulanti ayriette bende yatinca karnimda pit pit kelebekler ucuyoyo gibi kan degerim ayin 15 de 800 cikti acaba bide cok sulanma var afedersiniz
Ara öğün yapabilirsin.yoğurt veya ceviz badem gibi.tabi onlarında tane hesabı yemelisin.kan yapımı için kuru üzüm.ilkinde hormon ilaçları yüzünden ilk aylarda 6 kilo kadar almıştım.son aylarda da bu ara öğünlerde 12 kilo ile tamamlamıştım doğumuYa kızlar mide kazınmasına karşı nasıl bir önlem alınabilir? Yemek yiyorum 1 - 2 saate hiçbir şey yememişim gibi midem kazınıyo. Kilo alıcam valla şu ilk aylarda böyle giderseBir öneriniz var mı?
Bende kizimda cok farkliydim bakalim zaman bize ne gostrecek canimAy ne güzel oldu birbirimizden takip edebilir deyisiklikleri. Benimde kaynama oluyor o yüzden yemek yemeseydim diye çok düşünüyorum.arada sanki içimden birşey akıp gidiyor yada sanki ağrı varmış gibi oluyor karnimda.benim döngü kısa sürdüğü için 12 sabahtan vermiştim tahlili 29 çıkmıştı.simdi haftayı bekliyorum.haftaya gideceğim dr.sulanma değilde beyaz akıntı oluyor bende de.oğlumda çok farklıydı bunda daha başkasağlıcakla gelsinler
Sağ olasın canım. Bi deneyeyim böyle bakalımmAra öğün yapabilirsin.yoğurt veya ceviz badem gibi.tabi onlarında tane hesabı yemelisin.kan yapımı için kuru üzüm.ilkinde hormon ilaçları yüzünden ilk aylarda 6 kilo kadar almıştım.son aylarda da bu ara öğünlerde 12 kilo ile tamamlamıştım doğumu
Bu değerler neye göre artıyor bu kadar son adet tarihiniz mi geç acabaHerkese merhaba ben 10 mart çarşamba günü hcg berdim 865 çıktı 16 mart salı günü tekrar verdim 15034 çıktı kese var ama şu an içi boş 4+4 dedi doktor normal mi sizce birşey söylemedi başka değerim nasıl
Sat 4 şubat ultrasona göre 4+4 dediBu değerler neye göre artıyor bu kadar son adet tarihiniz mi geç acaba
öncelikle tebrikler, Allah sağlıkla gebeliğinizi tamamlamak nasip etsin inşaallah, vajinal mı bakıldı acaba?Az önce doktordan çıktım kalp atışı duyduk, bu üçüncü gebeliğim ve ilk defa kalp atışı duyuyorum Rabbime şükürler olsun bugünü de gösterdiDarısı bekleyen herkesin başına Hepimizin sağlıklı ilerlesin kucağımıza sağlıkla alalım inşallah Birkaç gün geri çıktı ama önemi yok sanırım ilk haftalarda,kalp hızı gayet iyi dedi, haftaya kontrolüm var
Çok güzel sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSat 4 şubat ultrasona göre 4+4 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?