2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende ayni ayin 14 de adet oldum bugun 4 +3 gunlumum ayni sikayetler bendede var bende ektra mide kaynamasi var sifir bulanti ayriette bende yatinca karnimda pit pit kelebekler ucuyoyo gibi kan degerim ayin 15 de 800 cikti acaba bide cok sulanma var afedersiniz

Bende gece 11-12 yatıyorum ama sabah çok erken kalkıyorum kahvaltı edip sonra birdaha yatıyorum uykuya öğlen uykusu gibi

Bi sorum daha var sağlık ocağı hiç folik asit vitamin vermedi sizlerin nasıl ablamda eskiden kutu kutu veriyordu ücretsiz istemeden

Hanımlar doktor önerileri için başlık aradım fakat bulamadım. İstanbul Anadolu yakasında özel muayenehanesi olan bir doktora giden, ya da hastanede gidip gerçekten memnun olan varsa bana yazabilir mi? Çok sevinirim

nasıl oluyum ev iş baya yorgunum. bu aralar daha çok yoruluyorum sanki uykumuda alamıyorum.sen nasılsın anniss
Çok teşekkürler ya 4+4te gittim yok 5+4 denildi, dün gidince tarih tekrar öne çekildi, bu gidişle 3 gün daha ileri gelirse kasım annelerinden ekim annelerine gideceğim ahahah aranızda kalabilecek miyim bakalım

Valla ben de merak ediyorum. Önerisi olan varsa harika olur :)

Ya kızlar mide kazınmasına karşı nasıl bir önlem alınabilir? Yemek yiyorum 1 - 2 saate hiçbir şey yememişim gibi midem kazınıyo. Kilo alıcam valla şu ilk aylarda böyle giderse Bir öneriniz var mı?

Aynen cnm kaderde ne yazılmışsa onu yaşıyoruz.Bazen birseyi cok cabalamamk gerekir herseyi rabbime birakmak daha iyi olur.Benim 5 gebelikten şükür 2 tane kizim benimle evet üzüldüm ama geri toparlandim rabbim herkese ve bana hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yüreği güzelim insallah hersey gonlunce olsun senidesonuçlarımı paylasirim

Aynen kuzum tekrardan cok teşekkür ederim güzel dualarin için

Ay ne güzel oldu birbirimizden takip edebilir deyisiklikleri. Benimde kaynama oluyor o yüzden yemek yemeseydim diye çok düşünüyorum.arada sanki içimden birşey akıp gidiyor yada sanki ağrı varmış gibi oluyor karnimda.benim döngü kısa sürdüğü için 12 sabahtan vermiştim tahlili 29 çıkmıştı.simdi haftayı bekliyorum.haftaya gideceğim dr.sulanma değilde beyaz akıntı oluyor bende de.oğlumda çok farklıydı bunda daha başka sağlıcakla gelsinler

Ara öğün yapabilirsin.yoğurt veya ceviz badem gibi.tabi onlarında tane hesabı yemelisin.kan yapımı için kuru üzüm.ilkinde hormon ilaçları yüzünden ilk aylarda 6 kilo kadar almıştım.son aylarda da bu ara öğünlerde 12 kilo ile tamamlamıştım doğumu

Bende kizimda cok farkliydim bakalim zaman bize ne gostrecek canim

Sağ olasın canım. Bi deneyeyim böyle bakalımm

Herkese merhaba ben 10 mart çarşamba günü hcg berdim 865 çıktı 16 mart salı günü tekrar verdim 15034 çıktı kese var ama şu an içi boş 4+4 dedi doktor normal mi sizce birşey söylemedi başka değerim nasıl

Az önce doktordan çıktım kalp atışı duyduk, bu üçüncü gebeliğim ve ilk defa kalp atışı duyuyorum Rabbime şükürler olsun bugünü de gösterdi Darısı bekleyen herkesin başına Hepimizin sağlıklı ilerlesin kucağımıza sağlıkla alalım inşallah Birkaç gün geri çıktı ama önemi yok sanırım ilk haftalarda,kalp hızı gayet iyi dedi, haftaya kontrolüm var

Bu değerler neye göre artıyor bu kadar son adet tarihiniz mi geç acaba

öncelikle tebrikler, Allah sağlıkla gebeliğinizi tamamlamak nasip etsin inşaallah, vajinal mı bakıldı acaba?
ayrıca kaç haftalık çıktı bebeğiniz? benim de cumartesi randevum var da sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…