Nasılsınız teyzoslar? Bizim minnosu 8 ay kontrolune götürdük cumartesi günü, çok şükür boy kilo iyiymiş, genel kontroller de iyi cikti. Gecen ay salgina yakalanmisti ishal kusma seklinde, antibiyotik kullandi. Cabuk toparladi sukur ki

. O zaman kan tahlili de yapilmisti ama biz acil gidince eve en yakin hastanede baska cocuk doktoruna gittik, doktor da sadece enfeksiyonu soyledi bize kaniyla ilgili yorum yapmamisti. Kendi doktorumuza gidince kan tahlili yaptirdiniz mi yakinda dedi, yaptirdk ama doktor bsy soylemedi dedim ben bakarim dedi o esnada da genel ek gida vs sohbetleri, menenjit aşısı şu bu olunca unuttuk ciktik, sonra arayp sordum ailede Talasemi (Akdeniz Anemisi) taşıyıcısı var mi dedi, evet eşim dedim, o zaman cocukta da var dedi. Yani bizim cocuk da taşıyıcı. Onu olumsuz etkilemeyecek ama kan değerleri birkac birim düşük çıkacak hep. Bir de evlenirken eşinde de varsa ona göre çocuk durumu düşünülecek. Onun dışında ufak tefek etkileri elbette oluyor ama sukur daha büyük bsy olmasin da

ee sizler neler yaptınız?
2 gun once kirmizi mercimek corbasi denedik, bir de Nuh'un ankara makarnasınin migrosta tam bugdaydan yapilanini buldum, biraz ondan hasladim. Spagettisini de aldim, onu da kirip sehriye gibi corbalarina katabilirim diye dusundum. İcinde tam bugday durum irmiginden baska hicbir sey yok, siz de alabilirsiniz aklinizda bulunsun. Bu aksam enginar yapacağım siparislerim geldi. Bakalim sevecek mi