• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısınız 4 kere fitil koyunca baş etmek çok zor olur akıntı ile. Konunun başını okumadım sanırım. Ne için fitil koyuyordunuz kanama için mi?
Ben tup bebekle gebeyim transfer oncesinde baslatti doktorum ve devam ediyorum gunde 4 sefer progestan fitil arti aksam kalcadan progestan igne ve sabah aksamda kan civitici igne daha 12 tanede hormon ,katil hucre vb ilaclar

Ben ilk çocukta cinsiyeti hep ama.hep kız hissettim,oğlum olmaz gibi geliyordu rüyalarımda bile kız bebek o kadar ,oğlum oldu,2.dede bu erkek olunca sanki hep erkek olacak dedim onu da yine erkek olur dedim ,kızım oldu ,demek ki içinden geçiremeyen bir anneyim 😄
Ben de öyleyim kız bekliyordum çevrede de çoğunluk kız diyordu erkek olduğunu öğrendik 😂

Eli ayağı sağlığı sıhhati yerinde olsun ,hiç farkı yok arkadaşlar,insan farklılık istiyor bile demeyin neyse ne , büyüyüp hepsi evden gidiyor el kızı el oğlu girince zaten anne baba da olsan sınırını bilmek kalıyor,sevin güzel büyütün arada arar sorarlarsa yanımıza gelir hal hatır sorarlarsa tamam,ne kizima ne de oğluma muhtaç olmak istemem Allah elden ayaktan düşürüp evlatlarımi bu durumumla.imtihan etmesin

Ben dün acile gittim yarın kendi doktoruma gideceğim. İki tane içtim ama henüz kanamam durmadı
Aktif kanama mı kahverengi lekelenmen mi var. Ben kırmızı kanama görünce hemen progestan dex ignemi yapıp, sonra fitillerimi kullanıp uzanmıştım. Doktora gidene kadar sonrada kanama lekelenme şekline geçmişti. 1 hafta boyunca da kahve lekelenmeler olmuştu kırmızı kanama bitmişti yani. İnşallah hemen düzelir seninde dinlen bol sıvı al uzan 🙏

Eklentiler

• Screenshot_20251012_201818.webp
    Screenshot_20251012_201818.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar ben bebişim erkek hissediyorum ama eşimle kızım bu sabah kız ismi seçiyorlardı. Kızım canı yürekten kız kardeşi olacağına inanmış 😅 erkek olursa nasıl söyleyeceğiz bilemiyorum 🤣
Nipt testi için doktorum ekimin son günü çağırdı. Daha bir ay var öğrenmemize..

Aktif kanama mı kahverengi lekelenmen mi var. Ben kırmızı kanama görünce hemen progestan dex ignemi yapıp, sonra fitillerimi kullanıp uzanmıştım. Doktora gidene kadar sonrada kanama lekelenme şekline geçmişti. 1 hafta boyunca da kahve lekelenmeler olmuştu kırmızı kanama bitmişti yani. İnşallah hemen düzelir seninde dinlen bol sıvı al uzan 🙏
Dünden beri aktif şekilde maalesef 😔 Acilde ultrasonda bebeği gördüm gayet iyiydi hareket bile ediyordu altta kanama alanı var dediler. Bana kanaman geçene kadar ağızdan al sonra fitil şeklinde kullan dediler bugün 3.yü içtim. Çok teşekkür ederim inşallah geçer

Kızlar ben bebişim erkek hissediyorum ama eşimle kızım bu sabah kız ismi seçiyorlardı. Kızım canı yürekten kız kardeşi olacağına inanmış 😅 erkek olursa nasıl söyleyeceğiz bilemiyorum 🤣
Nipt testi için doktorum ekimin son günü çağırdı. Daha bir ay var öğrenmemize..
Ben hala kızıma söylemedim. Cinsiyeti bekliyorum söylemek için ☺️

Evet canım biz seninle aynıyız. Ölçümler hatalı olabiliyormuş merak etme hiç. Yarın güzel haberlerini bekliyorum 🌸 benim randevum 2 hafta sonra 🙏 şu an fetal dna testi için fiyat ve bilgi araştırması yapıyorum ben de, sen yaptıracak mısın
Evet canım doktorda aynısını söyledi bebek minik oldugu için milimler değiştiriyor sürekli şu haftalardaki oynamalara takılma dedi ileriki haftalardaki önemli dedi. Fetallerdede hatalar oluyormuş canım bir arkadaşımın fetali riskli çıktı hamilelik boyunca cok etkilendi ve sonra bebeği gayet sağlıklı doğdu bide ne gelicekse allahtan o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum

Dünden beri aktif şekilde maalesef 😔 Acilde ultrasonda bebeği gördüm gayet iyiydi hareket bile ediyordu altta kanama alanı var dediler. Bana kanaman geçene kadar ağızdan al sonra fitil şeklinde kullan dediler bugün 3.yü içtim. Çok teşekkür ederim inşallah geçer
8 haftadayım camım benimde kanamam oluyor 5. Haftadan beri progestan kullanıyroum ama bebek kese alanında kanama alanı yok diyor hep ama nerden geliyo bu kan anlamıyorum progestanı bıraktıgım an başlıyor

8 haftadayım camım benimde kanamam oluyor 5. Haftadan beri progestan kullanıyroum ama bebek kese alanında kanama alanı yok diyor hep ama nerden geliyo bu kan anlamıyorum progestanı bıraktıgım an başlıyor
Çok kötü bir durum 😔 benim kanama alanım gözüktü 3 cm bir kanama alanı var kesenin altında.istirahat edip ilaca devam etmem söylendi

Benim de öyleydi saat başı hiç bişey yememiş gibi acıkıyordum gözüm dönüyordu. Korkunç bir açlık.Bu böyle 4 gün kadar sürdü ve geçti. Şimdi de hiç canım bişey istemiyor, hemen doyuyorum.
Ne kadarlık oldunuz şimdi. 4 gün hicbir sey. Hiç geçecek gibi gelmiyor. Beni anlıyorsunuz değil mi kafayı yiyecek gibiyim. Yemek görmek düşünmek istemiyorum doydugumu anlamıyorum. Keşke kusup rahatlasam

Kızlar merhaba kanaması olan arkadaşlara bir sorum var progestanı kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra kanamanız durdu?
Kızlar merhaba kanaması olan arkadaşlara bir sorum var progestanı kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra kanamanız durdu?
Benim kanamam bi anda o kadar yoğun oldu ki,hastaneye gider gitmez progestan iğne yaptılar bi tane de kapsül 200 ml progestan ağızdan aldım.Yavaş yavaş kanama azaldı 1 saat sonrasına lekeye döndü.

Çok kötü bir durum 😔 benim kanama alanım gözüktü 3 cm bir kanama alanı var kesenin altında.istirahat edip ilaca devam etmem söylendi
Progestan iğneyi aksatmayın
50 mg olandan 2 tane aynı anda yapılsın demişti doktorum öylede yapıldı.
3 gün günde sabah akşam olmak üzere birer tane devam ettim.progestan kapsüle de devam ediyorum.arada çamur gibi lekeler geliyor oda içerde kalan eski kandan dediler. Korkmayın olur mu ilaçlara dikkat edin.Rabbim yavrunuzu sağ salim size bağışlasın.İnsan çok panikliyor elimizde degil 😕

Ne kadarlık oldunuz şimdi. 4 gün hicbir sey. Hiç geçecek gibi gelmiyor. Beni anlıyorsunuz değil mi kafayı yiyecek gibiyim. Yemek görmek düşünmek istemiyorum doydugumu anlamıyorum. Keşke kusup rahatlasam
8+4 oldum. Anlıyorum ağlayacaktım artık 100 kg olurum ben böyle diyordum ve hep olacak sandım. Hayatımda yaşamadığım bir histi. Aşırı acıkma, tokluk hissinin olmaması ve sürekli yemek yiyebilir bir durumda olmak çok fenaydı. Şükür geçti. Muhtemelen sizin de geçer yakında.Kan şekerimiz düşüyor bence ben ona bağlıyorum. Dengelenince geçecek.

Back
X