Valla ben de terlemezdim doğum sonrası ter bezlerim açıldı herhalde su gibi oluyorum

duşa girebiliyorsun iyi ben çocuk uyuyunca anca yemek yiyorum
Çok geçmiş olsun

Benim kız da bu ay hastalıktan hiç kilo almamış 10gram bile değil..İştah çok düzelmiş değil ailem bir süreliğine yanıma gelmişti annem zorla yedirdiğinden mi bilmem daha kötü oldu.yemek görünce hemen kafasını çeviriyor zorla ağzına verince biraz tatmak istiyor birkaç kaşık alıyor birkaç kaşık da zorla veriyorum.bir çay bardağı anca ittir kaktır yediriyorum.buna da şükür inşallah iştahları düzelir yavruların
çok geçmiş olsun canım hemen atlatırsınız inşallah
ben korona sürecinde Asm ile konuşmuştum düşmeyen ateş için 4 saatte bir dönüşümlü calpol dolven ver demişlerdi eczaneci artık dolven yok demiş pedifen vermiş o düşürmüştü dönüşümlü verdim.hastalık sonrası doktora götürdüm genzi dolmuş her gün 2 3 defa aç dediler.kıyameti koparıyor tutamıyorum bir kere anca açabiliyorum hala hırıltı oluyor
İsiliktir geçer merak etme

6.hastalık diye bir şey varmış döküntü oluyormuş ateş de eşlik ediyormuş ama siz de ateş yok sanırım.ben sadece çıtçıtlıyla durduruyorum yoksa isilik oluyor öyle.ama gece serindi hava üşütmüş sanırım kakası yeşile döndü