2021 Mart ayı aşılama

Test için 10 gün sonra dedi doktor yani 14 mart 😇 büyük gün

Doktor 14 gün sonra dedi. Aşılama yapılan gün sayılmıyor. Martın 19 una denk geliyor
Benimde çok umudum yok bir yıllık bir süreçte sürekli hüsranla biten aylar yaşadım. Şuanki belirtilerim kasık ağrısı göğüste acı gibi hamile olduğumu hayal ediyorum ☺️Sonra hemen kendimi toparlıyorum. Üzüleceğim sonunda diye Hayal kurmayı bile yasakladım kendime😔

Benimde çok umudum yok bir yıllık bir süreçte sürekli hüsranla biten aylar yaşadım. Şuanki belirtilerim kasık ağrısı göğüste acı gibi hamile olduğumu hayal ediyorum ☺️Sonra hemen kendimi toparlıyorum. Üzüleceğim sonunda diye Hayal kurmayı bile yasakladım kendime😔
Uzulme canm hepimiz ayni kaderi yasiyorz nasipten ote yoktur hakmizda hayirlisi olan neyse onu rabbim bize versin insallah hamilesindir rabbim bu 3 aylarda hayirli mujdeli haberler almayi bize nasp etsn insallh

Soylemedi canm doktorumu arayip sorabilirm bana hic birsey soylemedi size doktorunuz ne onerdi

Arkadaşlar göğüs uçları cok hassas kıyafet değdiğinde bile çok can yakıyor😞 aynı durumda olan var mı?

Arkadaşlar göğüs uçları cok hassas kıyafet değdiğinde bile çok can yakıyor😞 aynı durumda olan var mı?
Bende aynıyım canım yürürken merdiven cıkarken bile sallandıkça acıyo🙈 gece eşim sarılınca kızıyom valla o durumdayım🤦‍♀️
Progestanla çatlatma iğnesi etkisi combo😇

Bende aynıyım canım yürürken merdiven cıkarken bile sallandıkça acıyo🙈 gece eşim sarılınca kızıyom valla o durumdayım🤦‍♀️
Progestanla çatlatma iğnesi etkisi combo😇
Hahahahah aynııı durum 😂😂 of yaaaa şu yan etkiler belirti olsa hepimiz mutlu olsak acı çekmenin bile tadına varsak doya doya yaşasak 🙏🏻 Biraz daha sabır 🙏🏻

Back
X