Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi yine de küçük bir Umut hep varBende umutlu değilim de ben direk tüp bebek için gitmiştim aslında hastaneye 2 aşılama olmadan yapılmıyomuş devlette yani prosedür icabı yaptırdım ama yinede Allah tan ümit kesilmiyo işte
İnşAllah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.,Dimi yine de küçük bir Umut hep varinşallah bekleyen dileyen herkesin istediği anda olur
![]()
Bnde 6 martta oldum insallah guzel sonuclar aliriz6 martta aşılama olan varmi kizlar
İnsllh canm insllhBen de progestan kullanmıyorum sadece folik asit alıyorum. Yumurtaların iyi olmuş inşallah güzel haberler alirsin
İnsllh canm haber verirsin test yaparsan insllh mutlu haberler veriri birbirimizeBnde 6 martta oldum insallah guzel sonuclar aliriz
Doktor 14 gün sonra dedi. Aşılama yapılan gün sayılmıyor. Martın 19 una denk geliyorBen de hiç umutlu değilimöyle olumlama filan da yapamıyorum yani. Eee 4 Mart’taki arkadaşlar ilk testi ne zaman yapıyoruz
![]()
Benimde çok umudum yok bir yıllık bir süreçte sürekli hüsranla biten aylar yaşadım. Şuanki belirtilerim kasık ağrısı göğüste acı gibi hamile olduğumu hayal ediyorumDoktor 14 gün sonra dedi. Aşılama yapılan gün sayılmıyor. Martın 19 una denk geliyor
Uzulme canm hepimiz ayni kaderi yasiyorz nasipten ote yoktur hakmizda hayirlisi olan neyse onu rabbim bize versin insallah hamilesindir rabbim bu 3 aylarda hayirli mujdeli haberler almayi bize nasp etsn insallhBenimde çok umudum yok bir yıllık bir süreçte sürekli hüsranla biten aylar yaşadım. Şuanki belirtilerim kasık ağrısı göğüste acı gibi hamile olduğumu hayal ediyorumSonra hemen kendimi toparlıyorum. Üzüleceğim sonunda diye Hayal kurmayı bile yasakladım kendime
![]()
Insallah canmİnsllh canm haber verirsin test yaparsan insllh mutlu haberler veriri birbirimize![]()
Doktorunuz kac gun sonra test yapmanizi soyledi acaba bide bi hafta sonra progesterona baktirmanizi soyledi miİnsllh canm haber verirsin test yaparsan insllh mutlu haberler veriri birbirimize![]()
Bende aynıyım canım yürürken merdiven cıkarken bile sallandıkça acıyoArkadaşlar göğüs uçları cok hassas kıyafet değdiğinde bile çok can yakıyoraynı durumda olan var mı?
Cuma gunu progesterona baktircam 12 gun sonrada gebelik icin kan vericem canmSoylemedi canm doktorumu arayip sorabilirm bana hic birsey soylemedi size doktorunuz ne onerdi
Hayirlisi canm insallh iyi ckar aslamadan sonra belin kasklarin agriyormu ben sanki hic asilama olmamisim gibi bir tek belim agriyorCuma gunu progesterona baktircam 12 gun sonrada gebelik icin kan vericem canm
Hahahahah aynııı durumBende aynıyım canım yürürken merdiven cıkarken bile sallandıkça acıyogece eşim sarılınca kızıyom valla o durumdayım
Progestanla çatlatma iğnesi etkisi combo![]()
Insallah canm arada ilk gunler kasiklarim agriyodu cok hafif oda ama lekelenme hala az bisey devam ediyor malesefHayirlisi canm insallh iyi ckar aslamadan sonra belin kasklarin agriyormu ben sanki hic asilama olmamisim gibi bir tek belim agriyor
Hayirlisi insallh canm benm belki onumuzdeki ay tutarInsallah canm arada ilk gunler kasiklarim agriyodu cok hafif oda ama lekelenme hala az bisey devam ediyor malesef
Hayirlisi canm insallah bu ay tutarHayirlisi insallh canm benm belki onumuzdeki ay tutar