2021 Mart ayı aşılama

Benim gögüs hassasiyeti azaldı dokununca sadece cok az acıyo birde 2 gündur gece uyuyamıyom ve çok hafif ara ara adet olcak gibi rahatsız etmicek düzeyde bel ve karın ağrım geliyo gidiyo gündüz sersemlik uyku hali devam sol kasıkta da ilk günlere göre azalsada dolgunluk hissi ve batma hala var

kimlerin test için kaç günü kaldı? güzel haberlerinizi alırsak bizlere de umut olur:)
benim aşılamamın üçüncü günü, hiçbir belirti yok, şimdi test yapsam yüzde yüz pozitif çıkar çatlatma iğnesinden dolayı:rolleyes:
heyecanlanmaya başladım. 11 gün sonra test yapacağım ama kendimi tanıdığım için 10. günden itibaren yapmaya başlayacağımı biliyorum:)
6. Gunum yarin doktora gidecm bu arada hic asilama olmamisim gibi sadece hafi sol tarafta sızlama gibi oluyor birde gazim var 😂eşimi yeter diyor oldurdun beni lavaboya gidene kadar kaciyor :KK70:

Benim gögüs hassasiyeti azaldı dokununca sadece cok az acıyo birde 2 gündur gece uyuyamıyom ve çok hafif ara ara adet olcak gibi rahatsız etmicek düzeyde bel ve karın ağrım geliyo gidiyo gündüz sersemlik uyku hali devam sol kasıkta da ilk günlere göre azalsada dolgunluk hissi ve batma hala var
Bende ilk gunler kasık ağrısı vardi şimdi biseyim yok umudum da yok zaten

Bende ilk gunler kasık ağrısı vardi şimdi biseyim yok umudum da yok zaten
Valla benimde umudum yok mucize bekliyorum Allahtan ümit kesilmez diye hiç belirtisiz hamile kalanlarda var çok gördük forumda inşallah hayırlı haberleri alalım

Kızlar bende bugün kontrole gittim ve yumurtalar fazla büyümemiş ilk aşılamaya göre yavaş dedi pazartesi tekrar gel dedi çok canım sıkıldı bu şekilde beklemiyordum 😞

Benim bugün 8. Günüm. Pazartesi günü heyecanıma yenik düşüp erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Hiç ama hiç umudum yok hatta psikolojimi tüp bebege hazırladım diyebilirim 😊 sol kasığım çok ağrıyor dizime vuruyor ağrısı. Mide bulantısı ve baş dönmesi de var ama biliyorum ki bunların hepsi zaten progestan etkisi.. hayırlısı artık..

Kızlar bende bugün kontrole gittim ve yumurtalar fazla büyümemiş ilk aşılamaya göre yavaş dedi pazartesi tekrar gel dedi çok canım sıkıldı bu şekilde beklemiyordum 😞
Yumurta büyümeden nasıl aşılama yapıldı ki doktorunuz çatlatma iğnesi vurmadan önce en son kaç mm demişti?

Benim bugün 8. Günüm. Pazartesi günü heyecanıma yenik düşüp erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Hiç ama hiç umudum yok hatta psikolojimi tüp bebege hazırladım diyebilirim 😊 sol kasığım çok ağrıyor dizime vuruyor ağrısı. Mide bulantısı ve baş dönmesi de var ama biliyorum ki bunların hepsi zaten progestan etkisi.. hayırlısı artık..
Ben perşembeyi beklemeyi düşünüyorum inşallah dayanabilirim 😀

Belirti aramaktan yoruldum, ağrıdan yoruldum tamam 1 senedir uğraşıyorum ama çok bunaldım😞Allah herkesin yardımcısı olsun yıllardır bekleyip stres yaşayanlar var 😞 inşallah hepimiz 14. Günümüzde mutlu haber alırız 🙏🏻
Vardır bir hayır benim de 3 ay sonra 2 yıl olacak uğraşalı. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış inşallah en güzel zamanda verecek bize de canım

Vardır bir hayır benim de 3 ay sonra 2 yıl olacak uğraşalı. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış inşallah en güzel zamanda verecek bize de canım
millet bebeklerinin kaçıncı yaş kutlaması yapıyor biz tedavimizin yıl dönümlerini anıyoruz:KK71:ben de geçen eşime "bir buçuk yılı devirdik tedavide" dedim, adam manyakmışım gibi yüzüme baktı:) Hayırlısıyla bundan sonra çok beklemeden çok güzel sonuçlar alırız.
ben bu bir buçuk yılda hamilelikle geçen 4 ay dışında her ay iğne ilaç aldım, ara vermeden her ay düzenli tedavi uygulanıyor, bence herkes şükretsin haline, benim gibi her ay en baştan aynı stresi yaşamak zorunda kalmak çok fena bir şey:( Allah sabrını veriyor tabi, şükürler olsun deneyebilecek kadar çocuğumuzun olabilme ihtimali var.

millet bebeklerinin kaçıncı yaş kutlaması yapıyor biz tedavimizin yıl dönümlerini anıyoruz:KK71:ben de geçen eşime "bir buçuk yılı devirdik tedavide" dedim, adam manyakmışım gibi yüzüme baktı:) Hayırlısıyla bundan sonra çok beklemeden çok güzel sonuçlar alırız.
ben bu bir buçuk yılda hamilelikle geçen 4 ay dışında her ay iğne ilaç aldım, ara vermeden her ay düzenli tedavi uygulanıyor, bence herkes şükretsin haline, benim gibi her ay en baştan aynı stresi yaşamak zorunda kalmak çok fena bir şey:KK43: Allah sabrını veriyor tabi, şükürler olsun deneyebilecek kadar çocuğumuzun olabilme ihtimali var.
Allah yardımcımız olsun çok bekletmeden güzel haberler versin inşallah

En kıdemliniz benim heralde yaklaşık 7 senedir uğraşıyoz biara tedaviyi bıraktık ama geçen yazdan beri tekrar üstüne düştük benden sonra evlenen kardeşlerim kuzenlerim doğurdu hep

En kıdemliniz benim heralde yaklaşık 7 senedir uğraşıyoz biara tedaviyi bıraktık ama geçen yazdan beri tekrar üstüne düştük benden sonra evlenen kardeşlerim kuzenlerim doğurdu hep
Bu defa olacak inşallah... belki gerçek zamanı şimdidir, bebeğinizin şimdi gelmesi gerektiği için tedaviye ara verdiniz ve şimdi o his çağırdı sizi geri...

Bu defa olacak inşallah... belki gerçek zamanı şimdidir, bebeğinizin şimdi gelmesi gerektiği için tedaviye ara verdiniz ve şimdi o his çağırdı sizi geri...
İnşAllah canım benim inşAllah 🙏 Rabbim hepimize nasip etsin en kısa zamanda 🙏🙏

Bişey sorcam kızçeler hafif grip gebelik belirtisi olabiliyomuş burda bikaç biyerde okudum bilginiz var mı 🙋‍♀️

Bişey sorcam kızçeler hafif grip gebelik belirtisi olabiliyomuş burda bikaç biyerde okudum bilginiz var mı 🙋‍♀️
Öyle bişey duymadım ben 🤷‍♀️ ama zaten belirtilere takılmıyorum ben göğüs ve kasık ağrısı akıntı vs çok fazla belirti yaşadım ama sonu negatif. Psikolojik olarak yaşıyoruz belirtileri

Back
X