2021 Mart ayı aşılama

Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla
Dün doktor gittim zaten sonucumu biliyordum negatif yapılan testleri evrakları alıp çıkmaktı niyetim ama doktor ve hemşire ara vermeksizin doğru olmadığını tüp bebekde sansimizin daha yüksek olduğunu anlattı uzun uzun eşimle konuşmam gerek tek karar vermek istemiyorum dedim çıktım ama eşim benim aksine denemek istedi ne kaybederiz ki diğe sırf onu üzmemek için kabul ettim 😞 evrakları hazırlamaya başlıycaz birde nefes egzersizi verdi rahatlat beynindeki düşünceleri günde en az 2kere yap mutlaka dedi ama ben hala kararsızım 🥺

Ahh çok iyi anlıyorum seni inan çok zor bir durum çok yipraniyoruz ama biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış birşey isyan etme sakın biraz ara ver bir dinlen hem fiziksel hem ruhsal olarak ama isyan etme sakın 😞 2saat önce bende regli oldum carsamba günü hastaneye gidip sadece evraklarimı alıp eve gelicem ara vericem bende Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin canım inşallah bizde birgün tüm bu emeklerimizin karşılığını alicaz inşallah rabbim daha fazla aratmasın 😞😞🤲🤲
Dusunuyorum ki böylesi hayırlısı. Hayırsız evlat olacagına inim inim inletsin rabbimde vermesin. Böyle avutucam artık kendimi. Ama devam etmeyi dusunmuyorum, bana agır geldi maalesef

İnşallah canım inşallah tuttunmuslardir 🤲🤲🤲 progestan fitil olarak kullanıyorum pazar günü aşılamanın 11 günü olucak test yapmak istiyorum ama kararsızım 😂 senin kaçıncı günün test yapıcak misin ?
Merhaba, benim de bugün aşılamamın 6.günü ve doktorum bana da progestan fitil yazdı. 3.günümden beri gögüslerimde hassasiyet oluştu. Progestan sizde de böyle bir etki yaratmış mıydı acaba?

Merhaba, benim de bugün aşılamamın 6.günü ve doktorum bana da progestan fitil yazdı. 3.günümden beri gögüslerimde hassasiyet oluştu. Progestan sizde de böyle bir etki yaratmış mıydı acaba?
Hayırlı olsun canım ilk bir kaç gün evet olmuştu ama sonra geçti bende zaten inşallah olumlu sonuç alırsın 🤲

Dusunuyorum ki böylesi hayırlısı. Hayırsız evlat olacagına inim inim inletsin rabbimde vermesin. Böyle avutucam artık kendimi. Ama devam etmeyi dusunmuyorum, bana agır geldi maalesef
Çok doğru söylüyorsun canım Rabbimden hayırlısını istiyoruz herzaman en güzel zamani o bilir anca hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım

Günaydınlar ☀️herkese geçen cuma aşılamam oldu bugün 8. günüm sizce ne zaman test yapmalıyım ❓erken biliyorum ama dayanamıyor insan 😀🥰

Amin inşallah, çok sağolun 😊 sizin kaç gün sürmüstü acaba? benim bgn 7.günüm ama hala ağrı devam ediyor. Olumlu sonuç almış mıydınız?
Canım ben ne yazık ki 2. aşılamam da olumsuz sonuçlandı tüp bebeğe geçiş yapicaz ama inşallah senin tutar

Merhaba 🙋🏼‍♀️ Benim aşılama olmadı ama doktorum takip ediyordu geçen pazar yumurtam çatladı döllenme olduysa diye tutunması için progestan kullanmak istiyorum doktora ptesi sormuştum şimdilik gerek yok demişti... Biraz kafama göre olacak ama bir zararı yoktur değil mi sonuçta aşılama da doğal yöntem olarak geçiyor... Size neden progestan verdi bi probleminiz var mıydı acaba? Benim kasımda kalbi durduğu için düşük oldu geçen ay da testler önce pozitif çıktı sonra negatif oldu sanırım kimyasal gebelikti tutunamadı diye korkuyorum yine olursa diye...

Merhaba 🙋🏼‍♀️ Benim aşılama olmadı ama doktorum takip ediyordu geçen pazar yumurtam çatladı döllenme olduysa diye tutunması için progestan kullanmak istiyorum doktora ptesi sormuştum şimdilik gerek yok demişti... Biraz kafama göre olacak ama bir zararı yoktur değil mi sonuçta aşılama da doğal yöntem olarak geçiyor... Size neden progestan verdi bi probleminiz var mıydı acaba? Benim kasımda kalbi durduğu için düşük oldu geçen ay da testler önce pozitif çıktı sonra negatif oldu sanırım kimyasal gebelikti tutunamadı diye korkuyorum yine olursa diye...
Ben doktor önerisi olmadan önermem canım. Burda okuduğum kadarıyla kimi adeti gelsin diye kimi bebek tutunsun diye kullanıyor. Yanlış bişey olmasın kafana göre kullanınca. Sonuçta hormon yüklü bi ilaç

Ben doktor önerisi olmadan önermem canım. Burda okuduğum kadarıyla kimi adeti gelsin diye kimi bebek tutunsun diye kullanıyor. Yanlış bişey olmasın kafana göre kullanınca. Sonuçta hormon yüklü bi ilaç
Evet haklısın canım, benim hamileyken leke kanama falan olmuştu biraz o zaman vermişti de acaba kullansam mı dedim neyse inşallah kendiliğinden olur 🙏🏻 düşük olunca çok stres oluyor insan malesef 5 ay geçti hala aklımdan çıkmıyor... 😔

Yaa çok üzüldüm kimyasal olmasına, umarım en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsınız. Benim 1 sene önce 7 haftalık bir düşüğüm olmuştu. Bir de bende sağ ve solda olmak üzere iki adet çikolata kisti var. Bu kistler çocuk sahibi olamama da ve düşük yapma da etkili bir rol oynayabiliyormuş. O amaçla vermiş olabilir ama çoğu doktor buna benzer bir durum (düşük, kist vb.) yaşamamış kişilere de sırf garanti olsun, döllenme olursa tutunmasına yardımcı olsun maksatıyla direkt olarak progestan yazıyorlar zaten. Sizin daha önce bir düşüğünüz ve bir de kimyasalınız olmuş sırf bunun için bile yazması gerekirdi diye düşünüyorum şahsen. Ben şimdi burdan yanlış da yönlendirmek istemem tabi; doktorunuz bu ay da takibinizi yapacaksa eğer, her ihtimale karşı kullanmak istediğinizi ve kullanırsanız bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağını sorun mutlaka.

Yaa çok üzüldüm kimyasal olmasına, umarım en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsınız. Benim 1 sene önce 7 haftalık bir düşüğüm olmuştu. Bir de bende sağ ve solda olmak üzere iki adet çikolata kisti var. Bu kistler çocuk sahibi olamama da ve düşük yapma da etkili bir rol oynayabiliyormuş. O amaçla vermiş olabilir ama çoğu doktor buna benzer bir durum (düşük, kist vb.) yaşamamış kişilere de sırf garanti olsun, döllenme olursa tutunmasına yardımcı olsun maksatıyla direkt olarak progestan yazıyorlar zaten. Sizin daha önce bir düşüğünüz ve bir de kimyasalınız olmuş sırf bunun için bile yazması gerekirdi diye düşünüyorum şahsen. Ben şimdi burdan yanlış da yönlendirmek istemem tabi; doktorunuz bu ay da takibinizi yapacaksa eğer, her ihtimale karşı kullanmak istediğinizi ve kullanırsanız bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağını sorun mutlaka.
Evet canım haklısın çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun inşallah bebişlerimize hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz 🤲🏻🥰 ben de ptesi muayeneden sonra sormuştum gerek yok deyince acil bir durum olmadığı için haftasonu birdaha yazmak istemedim kendisine de çok güveniyorum aslında ama biraz fazla umutlu bakıyor gibi geliyor bazen çok rahat ben stresliyim biraz 🤷🏼‍♀️ inşallah bebişlerimiz yoldadır canım tutunurlar da sağlıkla doğarlar 🤲🏻❤️

Evet haklısın canım, benim hamileyken leke kanama falan olmuştu biraz o zaman vermişti de acaba kullansam mı dedim neyse inşallah kendiliğinden olur 🙏🏻 düşük olunca çok stres oluyor insan malesef 5 ay geçti hala aklımdan çıkmıyor... 😔
Çok iyi anlıyorum seni 😔 ben de 3 ay üst üste yaşadım çok zor ve insanın gerçekten korkuları üstüste biniyo. Allah yardımcımız olsun.

Çok iyi anlıyorum seni 😔 ben de 3 ay üst üste yaşadım çok zor ve insanın gerçekten korkuları üstüste biniyo. Allah yardımcımız olsun.
Amin 🤲🏻 3 ay üst üste çok zor olmuştur canım ya kıyamam 😔 inşallah birdaha yaşamayız artık...

Back
X