2021 Mart ayı burç yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.791
2.659
şubat aylık (1).jpg

Mart ayında Astrolojik geçişlerden faydalar göreceğimiz etkiler var. Marsın 4 Mart tarihinde burç değiştiriyor ve ikizler burcuna geçiyor.. İletişimin, hareketin artacağı bir süreçte olacağız

13 Mart tarihinde 23 derece Balık yeniayı gerçekleşecek. Aşk, ilişkiler, iş konularında yeni başlangıçlar gündemde.

28 Mart tarihinde 8 derece Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek. İlişkilerle ilgili veya iş konularıyla ilgili hızlı kararlar gündeme gelecektir.

Mart ayı genel gezegen geçişleri listesi

3 Mart Venüs Mars altmışlık

4 Mart Mars İkizlere geçiyor.

5 Mart Merkür Jupiter kavuşum

11 Mart Güneş Neptün kavuşum

13 Mart 23 Balık burcunda yeniay

14 Mart Venüs Neptün kavuşum

16 Mart Güneş Plüton altmışlık

16 Mart Merkür Balığa geçiyor

18 Mart Venüs Plüton altmışlık

20 Mart Güneş Koça geçiyor

21 Mart Venüs Koça geçiyor

22 Mart Merkür Uranüs altmışlık

22 Mart Mars Satürn üçgen

24 Mart Merkür Mars karesi

26 Mart Güneş Venüs kavuşum

28 Mart 8 derece Terazi Dolunay


şubat aylık (9).jpg


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

13 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniayda manevi konularda, yardım konularında geri planda kalmış konularda yenilik enerjisi çalışmakta. Yeniay etkisi ile rüyalarda artışlar devreye girebilir. Bazılarınız için manevi çalışmalar yapmak, terapiler almak, meditasyon çalışmaları yapmak büyük oranda içsel değişim getirecektir. Aynı zamanda bu yeniayda sağlık ile ilgili konularda yeni bir durum gelişebilir, sorunlar var ise tedavi yöntemleri geliştirilebilir. Bütünsel sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz.

28 Mart Terazi burcunda yaşanacak dolunay sizler için önem arz etmekte. Bu dolunayda yaşamınızla ilgili önemli bir karar veriyorsunuz. Bazı şeyleri bitirme, bırakma, sonlandırma, kararı alabilirsiniz. Bunlar çevrenizle ilişkilerinizle ilgili olabilir, eş veya ortağımızla ilgili olabilir. Önemli bir farkındalık sonucunda netleşmelerinizde devreye girebilir. Dolunay etkisi ile özellikle geri planda kalan ilişki gündemlerinizde fikirlerinizi açıkça ortaya koyabilirsiniz. Bu dönem dolunay etkisi ile bedensel hassasiyetlerde olabilir.






BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

13 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniayda sizler için yeni bir çevre anlamı taşıyabilir. Bazılarınız ise arkadaşlarla ilgili yeni durumlar yaşayabilir, gruplar içerisinde yeni kararlar alınabilir. Manevi olarak güçlü, yaratıcılığınızın açığa çıkacağı ancak somutlaşmanın, kararlı olmanın zor olacağı bir yeniay sizleri bekliyor.



28 Mart dolunayı ile sizler için bedensel, ruhsal sağlığınız önem arz etmekte. İç dünyanızı sıkan bir konuda karar verme aşamasına geliyorsunuz. Bırakma enerjisinin hakim olduğu bu dolunayda özellikle yakın çevrenizle alakalı sizi meşgul eden konularda yeni bir durum gerçekleşiyor. Bazılarınız günlük rutinde devam ettirdiği bir faaliyette bitirme kararı alabilir. İşe dair sonuçlanmalar da yaşanabilir.








İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

13 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniayda iş konularınız ile ilgili güzel bir yeni durum sizleri bekliyor. Kariyerinizde uzun süredir süre gelen belirsizlikler için harekete geçmek isteyeceğiniz durumlar olabilir. Bazılarınızın terfi alabileceği bir süreç, bazılarınızın ise ortaklı işler yapmak için yeni oluşumların olabileceği bir süreç diyebiliriz.

28 Mart Bu dolunayın anlamını sizler için, ilişkilerle alakalı bir karar alıyorsunuz. Bazılarınızın aşka dair gelişmeler olabilir. Bazılarınız önemli bir durumla alakalı son noktayı koyabilir. Ön planda sahnede yaptınız bir işiniz var ise bu konularla alakalı olarak yeni bir karar alabilirsiniz veya iş ile ilgili kadınlarla alakalı bir takım gündemler devreye girebilir. Bazılarınız çocuklarla alakalı karar aşamasına gelebilir. Dolunay süreci ile birlikte gerginlikler olabilir ancak yine de alacağınız karar hayatınız için gerekli kadersel bir tema olabilir.






YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

13 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniayda uzun süredir var olan seyahat, eğitim, şehir dışı konularında bir yeni durum meydana geliyor. Bu yeni başlangıç, akrabalar ile ilgili olabilir veya yeni bir şeyler öğrenmek ile de ilgili olabilir. Bu yenilenme süresinde iş koşullarınızı da etkisi altına alacağı durumlar. Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız.

28 Mart dolunayında sizler, ev aile yuva ile ilgili bir karar aşamasına geliyorsunuz. Bu durum işinize de yansıya bilir. Uzun zamandır süregelen bir konuda artık netleşme yaşayabilirsiniz Özellikle bazılarınız ikili ilişkilerde bir konuda karar verebilir. Bazılarınız ise dolunay süresinde çevresiyle gerginlikleri olabilir. Bu dönem duygusal olarak olgunlaşmanız gereken zamanlardan geçmektesiniz. Genel olarak değişim döngünüz devrede. Değişime direnmeden, atamadığınız adımları atmak için gökyüzü sizleri itici etki getirmekte. Bu dolunayda uzaklarda bulunan bir ilişki gündemi veya bazıları için uzaklarda bulunan sevdikleri ile ilgili yeni kararlarda alınabilir.






ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

13 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniayda yaratıcılık , sezgisel konularda yenilikler devreye giriyor. Bazılarınız için bu gündem gelir giderlerle ilgili yaşanabilir. Ortaklı işlerle ilgili yeni kazanç durumları oluşabilir veya sahneye dayalı konulardan teklifler gelebilir. Vergi, nafaka, miras, bankacılık konularında yeni kararlar alınabilir.

28 Mart dolunay sürecinde sizler için yakın çevrenizle ilgili bir karar aşamasına geliyorsunuz. Akrabalar, kardeşler, yakın dostluklar için yeni bir karar alabilirsiniz. Bu dolunay süresinde uzum dönemdir var olan sorunlu gündemlerin artık neticesini alabilirsiniz. Bazılarınız eğitim öğretim ile ilgili bir tamamlanma yaşayabilir, bir sonlanma kararı alınabilir. Bu dolunayda ilişkiler cephesinde, partner ilişkinizde bir takım





BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

13 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniayda ilişkilerle ilgili güzel gelişmeler sizler bekliyor. Öncelikle bekarlar için yeni teklifler gündeme gelebilir veya evlilik kararları alınabilir. Bazıları için ortak iş yapmak için adımlar atılabilir. Bu durum sizler için yer değişimi getirebilir veya aile ile ilgili bağlayıcı

28 Mart Bu dolunayda sizler için finansal konular odanızda. Geliriniz, gideriniz, miras nafaka borç işlemleri gibi konularda bir kararı veriyorsunuz. Bazılarının ilişkilerle alakalı bir arada olduğunuz kişilerle alakalı bir netleşmeye yaşayabilirsiniz Bu dolunay sizde değişim etkisi yaratabilir. Psikolojik değişimler devreye girebilir, bazılarınız için içsel kaygı ve endişeler devreye girebilir.





TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

13 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniayda iş konularında veya yanınızda çalışanlarla ilgili yeni durumlar açığa çıkıyor. Bazılarınız yeni işe başlayabilir veya yeni çalışan kişiler alabilirsiniz. Bu dönem sağlık konularında bir yeni durum içerisinde olabilirsiniz. Hizmet ettiğiniz konularda yeni durumlar sizleri bekliyor.

28 Mart Sizin burcunuzda gerçekleşecek bu dolunayda yaşamınızda önemli bir karar aşamasına gelebilirsiniz. İlişkileriniz, etkileyen dolunayda tamamlanma bitirme sonlanma kararları alınabilir. Özellikle bazıları için evlilik ilişkileri ile alakalı konularda sorunlar var ise bununla ilgili bir karara varıla bilir. Bazılarınız için ise iş hayatını ilgilendiren gündemler de neticelenme kararları olabilir. Dolunay civarı günlerde uykusuzluklarınız olabilir duygusal dalgalanmalarınız olabilir.





AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

13 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniayda aşka dair yeni gündemler devrede. İlişkiler cephesinde yeniliklere açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Bazılarınız bunu çocuklarla ilgili yenilenme şeklinde yaşayabilir. Bu dönem yaratıcılığınız fazlası ile açığa çıkıyor, hobilerinize yönelebilirsiniz.

28 Mart dolunay sizler için, geri planda gizli kalan bir konuda sonuçlanması gündemi açığa çıkartmakta. Geçmişten gelen gizli bir konuda veya eski çok bilinmeyen bir konuda yüzleşmeler tamamlanmalar yaşanabilir. Bazılarınız sorunlu bir ilişki için bir karar alabilir. Bazılarınız ise bu dolunayda sağlık ile ilgili biraz hassasiyet gösterebilir. Dolunay sürecinde işinize dair bir karar aşamasına da gelebilirsiniz





YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

13 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniayda eve dair yeni kararlar devreye giriyor. Yaşadığınız yer ile ilgili veya yaşamınızın temelleri ile ilgili bir karar almak isteyebilirsiniz. Bazılarınız eve yeni eşya alabilir veya yer değişimi yapabilir. Aile ile ilgili yeni durumlar olabilir

28 Mart Bu dolayı sizlere gündemi ikili ilişkiler, arkadaşlıklar, sosyal gruplar alanında etkilemekte. Arkadaşlarınızla alakalı bir konuda karar verebilirsiniz. Bazılarınız için ise sorunlu arkadaşlıklar var ise artık bitirme kararları alınabilir. Bazılarınız ilişkisi ile alakalı önemli bir karar alabilir uzun süredir var olan bir konuyu artık dur diyebilir. Özellikle bazılarınız eve dair de gelişmeler yaşayabilir





OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

13 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniayda iletişim şeklinizle ilgili yeni bir durum gelişmekte. İfadeleriniz çevrenize karşı değişiyor. Akrabalar, kardeşler, yakınlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız yeni bilgiler edinmek, yeni araştırmalar yapmak için girişim başlatabilir.

28 Mart tarihinde yaşanacak dolunay ile birlikte iş ve aile alanınızda etkilemekti. Sizler için bu dönem bir işle ilgili bırakma bitirme, sonlanma, sonuç alma gündemi olabilir. Bazılarınız iş değiştirme kararı olabilir. Bazılarınız ise işiyle alakalı yeni bir karar verebilir. Genel olarak birtakım stresler olabilir ancak değiştiğiniz bir dönemden geçmektesiniz. O nedenle katı düşünceleri bir kenara bırakma zamanı da diyebiliriz.





KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

13 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniayda finansal olarak yenileniyorsunuz. Maddi manevi konularda yeni kararlar devreye giriyor, gelirinizde artışlar olabilir.

28 Mart Bu dolayı sizlere gündemi yolculuklar, eğitim, uzaklar sosyal medya konuları gibi alanlar da etkilemekte. Bu dolunayda ilişkilerinizle alakalı bir karar alabilirsiniz. Bazılarınız akrabalarla alakalı, uzun süredir var olan, bir konuda sonlanma karar alabilir. Tüm yaşayacağınız gündemler sizleri finansal olarak da yansıması olabilir. Bu dolunayda ifadeleriniz, konuşmalarınız mercek altında. Düşüncelerinize direk ortaya koymak isteyeceğiniz bir dolunay olacak sizler için.





BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

13 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniayda sizler için daha da fazla önem arz etmekte. Sizler için bu durum yaşamınızın geneli ile ilgili bir karar verebileceğinizi işaret ediyor. Ayrıca bu durum işinizle ilgili olabilir veya ilişkilerle ilgili de olabilir.

28 Mart Bu dolunayda gündeminiz para. Özellikle başkasından kaynaklı gelirlerinizle alakalı bir sonuçlanma yaşayabilirsiniz. Bunlar miras, nafaka, paylaşımlı gelirler olabilir. Bu dolunayda maddi manevi olarak bir kararınız olabilir. Bazılarınızda ise Dolunay etkisi ile duygusal dalgalanmalarınız olabilir. Bazılarınız da hassasiyetler olabilir, sizleri değiştirecek bir dolunay süreci diyebiliriz.







Astrolog Nurgül DÜZENLİ
 
tumblr_907d83b088f3f714d4148ae25a41185e_a3bb129d_1280.png

🌟Bahar havasında bir Mart ayı bizleri bekliyor. Şubat ayının ağır etkisinden çıkıp, Mart ayı bizlere fırsat üstüne fırsat getirecek.

✨İşte mart ayı etkileri ve tarihleri


💫3 Mart Venüs Uranüs altmışlık açısı; Bu etki altında ani sürprizli aşklar, sıra dışı marjinal bir ilişkiye yelken açabilirsiniz.

💫4 mart merkür Jupiter kavuşumu; olayları daha geniş bir perspektiften görmek. Geleceğe yönelik yeni fikirler edinmek, bir konuyu aniden kavramak /’Büyük resmi’ görmek. Olasılıkları iyi değerlendirmek, öngörülerde bulunmak için harika süreç. Bu dönem İyi haberler alabilirsiniz.

💫10 mart güneş neptün kavuşumu; Sakin ve dingin bir hava, yaratıcılığın arttığı, ilham kaynağınızın bol olduğu bir hafta. Rüyalarınızın ne zamandır çok aktif olması ve gönülden ırak kalmak istemeyenlerin kalbinize ve aklınıza rüyalar aracılığıyla sokulması normaldir.

💫13 Mart Balık burcunun 23 derecesinde yeni ay Neptün ve Venüs eşliğinde harika bir yeni ay gerçekleşecek. Aşk, romantizmin duyguların ön planda olduğu, şiir, edebiyat ve sanatsal yönde ilham kaynağınızın bol olduğu, şifa etkisi taşıyan, ruhsal olarak yaralarınızı sarabileceğiniz harika bir zaman dilimi. Aynı gün Neptün ve Venüs kavuşumuda gerçekleşeceği için aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir.

16 Mart güneş pluto altmışlık açısı; Güç elde etme, mücadele gücünüzü artıracak bir etki.

18 Mart Venüs pluto altmışlık açısı; Finansal olarak rahatlama ve ilişkilerde derin, gizemli ve tutkulu bir zaman geçirebilirsiniz.

21 Mart Uranüs Merkür altmışlık açısı ve Uranüs Mars üçgeni. Harekete geçme, ani dahine fikirler edinme, sıra dışı fikirler bulmak için harika bir etki.

23 Mart Mars Merkür karesi; iletişimde egosal çıkışlar görülebilir, sürtüşme, sivri dillilikten dolayı tartışmalar görülebilir. Bu dönem dilimize hakim olmaya çalışıyoruz.

26 Mart Güneş Venüs kavuşumu; odak noktanız finans konuları, aşk, ilişkiler, estetik konuları olabilir.

28 Mart Terazi burcunda dolunay; Sorumluluklarınızla ilgili harekete geçebilir. Kalıcı sonuclar elde edebilirsiniz. İkili ilişkilerde belirsizliklerin bittigi ileriye dönük kararlarin alındığı bir süreç. Uzun süredir olumsuz gezegen etkileriyle yıpranan ilişkileri, arkadaşlıkları, ortaklıkları onarmak için ve meditasyon için güzel bir dolunay.

29 mart Merkür Neptün kavuşumu; Meditasyon ve dua için güzel bir dönem. Haberci rüyalar görebilirsiniz.

30 Mart Venüs Satürn altmışlığı, İkili ilişkilerde gerçekçi, disiplinli, olgun bir yaklaşımı gösterir.

31 Mart Güneş Satürn altmışlığı; kariyer, iş alanında ve sorumluluklarınızla ilgili başarılar elde edebilir. Otoritenizi kazanabilirsiniz.




AstroYeliz
 
a1 (7).jpg

4 Mart'ta Mars İkizler burcuna giriyor ve 23 Nisana kadar ikizler burcunda olucak özelikle tüm enerjimizi eğitim, birden fazla fikirlere odaklandığımız ve kararsızlıklar içinde kalabileceğimiz enerjiler altında olabiliriz.
5 Mart'ta Kova burcunda Merkür ile Jüpiter kavuşuyor. Güzel bir kavuşum eğitim konularında kısa seyahatler ile ilgili konularda aynı zamanda düşüncelerimizi gerçekleştirebileceğimiz fırsatları ve bereketi şansı elde edeceğiz. Öğrenmek istediğimiz konularda şanslar, Şözleşmeler için şanlı bir gün.
13 Mart'ta Balık Yeni Ayı gerçekleşecek olup, Güneş, Ay, Venüs ve Neptün birbirine yakın olması Balık burcu temalarını yaşıyor olacağız. Havada romantizm kokusu var ve aynı zamanda ikili ilişkilerde ve parasal konularda güzel fırsatların hayalerin gerçkleşebileceği bir yeniay . Ancak Ay düğümleri ile sert açılar içinde olması yaşadığımız olayların kadersel irademiz dışında oluşabilecek olaylarında yaşanabileceği bir yeni ayı işaret ediyor. Bu yeni ay ile aynı zamanda hayalperest olmamıza olayları göründüğünden daha fazla abartabiliriz.
20 Mart'ta Güneş Koç burcuna girer. Kuzey Yarımküre'de baharın başlangıcı ve astrolojik yılın başlangıcıdır. Güneş koç'ta cesur ve korkusuz bir enerji verir. Venüs, 21 Mart'ta Güneş'i takip eder ve Mart ayının sonuna kadar onunla birleşir. Kendimizi ifade ederken, düşüncelerimizi harekete geçirirken aşırı kontrolsüz tavırlar içinde ve yüksek hırs içinde olabiliriz.
28 Mart'da Neptün Terazi Burcunda olacak olan Dolunay'da, Güneş Venüs ve Chiron ile kavuşumdadır ve Mars Ay Düğümü ile kavuşum halindedir. Aşk ilişkileri ve ticari ilişkiler ile parasal konularda düşüncesizce ve ani alınan aksiyonlar, kararlar nedeni ile sorunlar yaşanabilir. Eski ilişkiler ve parasal konulardaki eski yarım kalan yaralar kendini tekrarlayabilir ve sonuçlanabilir.
30 Mart'ta Merkür ile Neptün'ün balık burcunda kavuşumu, gerçeklerin düşündüğümüzden farklı olabilir ve olayları farklı görebiliriz. Belirsizlikler yaşanabilir.


Gonca Gazioğlu
 
🔥 Bir süredir Boğa enerjisinde hareketimizi kısıtlayan, garantici olalım derken adım attırmayan, sporu bıraktıran Mars, 4 Mart’ta İkizler seyahatine başlıyor; beyin jimnastiği yapanların sayısı artıyor, sözlü tartışmalara doğru çekiliyoruz⠀

İletişimin gezegeni Merkür, 5 Mart’ta Jüpiter ile kavuşuyor ve zihnimiz genişliyor, kendimizi daha güçlü ifade edebilir, daha çok bilgiye daha kolay erişim sağlayabilir hale geliyoruz; eğitim konuları yükseliyor⠀

🌸 Balık enerjisinde Güneş’in seyahati devam ederken sislerin gezegeni Neptün ile kucaklaşıyor, Venüs’ün de desteği ile romantik ilişkilerde yeni gündemler oluşuyor⠀

🌝 Balık Yeniay’ı 13 Mart’ta yepyeni başlangıçlara işaret ediyor⠀

📝 İletişimin, idrakın gezegeni Merkür de Balık enerjisine geçiyor, rüyalarımız gün yüzüne çıkıyor, kafalar biraz bulanıyor⠀

☀ Güneş Koç seyahatine başlıyor, Astrolojik Yeni Yıl geliyor, sıfırlanıyoruz⠀

🌕 Terazi Dolunayı 28 Mart’ta ilişkilerle ilgili sonuçlanmaları gündemimize taşıyor⠀




Merlunaleo
 
🌞Mart ayı önemli tarihler🌞

10-15 Mart
🌛Mistik günler çünkü Güneş,Venüs,Neptün Balık burcunda kavuşumda halinde.

🌛Barışı,sevgiyi,cazibeyi,zevkleri ve iştahı temsil eden ve her şeyi yatıştıran,yumuşatan enerji Venüs ile;ilhamı özlemleri temsil eden çözen eriten saflaştıysan enerji Neptün’ün birbirine desteklemesi ve Güneşle beraber güçlendirmesi ile beraber şifalanacağız.

🌛Neptün’ün fonksiyonu birliği idrak etmek,şefkatli,merhametli,özverili ve kabullenici olmak,kendini bir ideale adamaktır.
Venüs ise sevginin nasıl alınıp verildiğini,kişinin kendisiyle ve dünya ile nasıl ilişki kurduğu,barışı huzuru nasıl sağladığı,nasıl neşelendiğini ve eğlendiğini gösterir.

🌛Sınırsız tanrısal sevgiye,kendinden kötü durumdakilere yardım ederek huzur bulmaya,sanatsal ilhamlara,ilahi ilhamlara,Spritüel sanat yapmaya,mistik ilişkilere,rüya gibi ilişkilere çok açığız
İdealist romantik ilişkiler başlayabilir.
Kişileri olduğu gibi kabul etme şansımız da yüksek.

🌛Olumsuz etkilere baktığımızda sevgi ilişkilerinde aldanma veya aldatma,kolay baştan çıkma ya da çıkartma,platonik aşk,aşk sarhoşluğundan gözü kör olmak,kafa karıştıran belirsiz ilişkilerin peşinden gitmek,cinsel bağımlılığı,hayal kırıklıkları nedeniyle gerçek bir ilişkiye girememe,ideal romantik ilişki Özlemi nedeniyle gerçek hayatta birbirlerine bağlananama,bir ilişkide karşı tarafı olduğu haliyle görememek,gizli ilişkiler,sevgi ilişkilerinde kurban kurtarıcı rollerine girme,hayali bir aşık tarafından kurtarılma isteği artabilir.



Betül Meryem
 
şubat aylık (1).png

KOÇ BURCU MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

3 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Ayın tamamında yaşamınızın her alanında hızlı süreçler içine gireceksiniz. Artık daha hızlı karar veren, daha hızlı düşünüp daha hızlı harekete geçen bir yapıda olacaksınız. Yenilikler sizin için daha ilgi çekici ve cazip olacak. Bu ay içerisinde araçlar ve teknolojik aletlerle ilgili yenilikler yapılabilir. Taşınma gündeminiz ortaya çıkabilir. Ev araştırmalarına girebilirsiniz.
13 Mart tarihine Balık burcuna Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında daha etkileyici, bilinçaltı rüyaları görebilirsiniz. Yaşamınızda elinizde olmayan koşullar, durumlar daha rahatsız edici hissettirebilirsiniz. İnancı güçlendirmeli, maneviyata yönelmeli ve nasibinize güvenmelisiniz. İlahi adaletin çalıştığı durumlar yaşanabilir.


BOĞA BURCU MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

Bu ay düzen değişiklikleri yaşayabilir, finansal konularda bir üst seviyeye çıkabilir, hayatın her alanında isteklerinizi gerçekleştirmek, hayallerinizi hayata geçirmek için harekete geçip mücadeleye başlayabilirsiniz.
3 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren finansal hareketliliğiniz epey artacağı, gelir ve giderler birlikte arttığı, paranızı yönetme konusuna daha çok odaklanacağınız bir ay karşınızda olacak. İş hayatında yetenekleriniz ve bilgi birikiminiz sayesinde ek iş fırsatları yakalayabilir, kazancınızı arttıracak yollar bulabilir, birden fazla alandan para kazanabilirsiniz. Kendi fikirlerinizde ve isteklerinizde ise daha inatçı olabileceğiniz zamanlardasınız.
13 Mart tarihine Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında sosyal medya bazlı işler, geniş kitlelere hitap eden projeler, geleceğe dair her türlü konuda planlama ve tasarı gündeminizde olacaktır. Bugünlerde odak noktanız gelecek olacak.



İKİZLER BURCU MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

Bu ay önceki ayların sakinliği ve duranlığının son bulduğunu göreceksiniz. Hayatınız hızlanıyor, siz hızlanıyor olacaksınız. Daha heyecanlı, tutkulu ve hırslı bir yapıda olacaksınız.
3 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Sizin burcunuza geçen Mars ile fiziksel ve zihinsel gücünüz artacak. Fikirlerinizle her ortamda farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Eğitim hayatında, sosyal medyada öne çıktığınız, başarı sağlayacağınız durumlar olabilir. Uzun vadeli anlaşmalar imzalayabilir, uzun vadeli eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz.
13 Mart tarihine Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında kariyerinizde önemli bir yol ayrımı, bir kırılma noktası olabilir. Önemli bir terfi alabilirsiniz. Kendinize yeni bir kariyer yolu çizmek isteyebilir, geleceğe dair önemli kararlar alabilirsiniz. Süregelen işinizden ayrılıp, sizi besleyecek bir alanda yeni bir işe başlayabilirsiniz



YENGEÇ BURCU MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

Bu ay duygusal, zihinsel ve fiziksel anlamda derin bir değişim ve dönüşüm içerisinde olacaksınız. Hayat koşullarınız, tercihleriniz, duygularınız ve medeni durumunuz değişebilir. Yaşamınızda yeni sayfalar açılacak.
3 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Aşk hayatınızda, çocuk sahibi olma ve çocuklarınızın hayatıyla ilgili konularda elinizde olmayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Var olan durumlara ve akışa ayak uydurmayı öğrenme zamanındasınız. Ayın geri kalanında artık akışta kalmayı öğrenmelisiniz. Bu ay sık sık işaretçi rüyalar görebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde zaaflar, tutkular ve özlemler sizi zayıflatabilir. Gizli aşklardan, ilişkilerde etik dışı durumlardan mutlaka kaçınmalısınız.
13 Mart tarihine Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında duygusal ilişkileriniz resmiyete gidebilir. Evlilik teklifi alabilir; söz ve nişan, nikah ve düğün gibi seremoniler içerisinde olabilirsiniz. Duygusallık, hassasiyet, şefkat ve merhamet, romantizm bu dönemde yüksek seviyelerde olacak. Sezgileriniz güçlenecek. Pek çok olayın ilerisini çok iyi öngörebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin niyetlerini ve gerçeğini sezebilirsiniz. Hislerinize kulak verin.


ASLAN BURCU MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

Bu ay finansal konularda yeni düzenlemeler, krediler ve borçlar, satın alımlar ve birikimler gündeminizde olacak. İlişkilerinizde attığınız adımlar daha kalıcı ve uzun vadeli olacak. Bu ay başlayacak olan ilişkileriniz uzun vadeli birliktelik haline dönüşebilir. Süregelen ilişkilerde daha çok paylaşım ve birliktelik hali içinde olacaksınız.
3 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren ay boyunca sosyal çevreniz çok daha hareketli ve yenilik dolu olacak. Farklı ortamlara katılabilir, yeni insanlarla tanışabilir, yeni gruplara dahil olabilirsiniz. Özellikle bir eğitim ve kursa başlayarak yeni bir ortama dahil olabilirsiniz. Yurtdışı seyahatleri, yurtdışına taşınma ve eğitim süreçleri gündeminizde olabilir. Hali hazırda gündeminizde ise artık olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Vize başvurularınız olumlu yanıtlanabilir.
13 Mart tarihine Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında duygular yükselebilir. Her duyguyu daha derin ve yoğun hissedebilirsiniz.


BAŞAK BURCU MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

Bu ay iş hayatınızda verdiğiniz emeğin, mesleğinizde kendinize kattığınız bilgi birikim ve deneyimin maddi-manevi karşılığını alacaksınız. Terfi, zam, ikramiye, yeni iş ve proje teklifleri karşınıza gelebilir.
3 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Sabırsızlığın, hareketliliğinizin arttığı, aynı anda pek çok konu ve gündemle meşgul olacağınız oldukça hareketli bir ay sizleri bekliyor. Kafanıza koyduğunuzu yapmak isteyeceğiniz, kurallar ve sınırlara karşı gelip kendi bildiğinizi okuyacağınız bir süreç içerisine girebilirsiniz. Anlık heveslerle büyük değişimler başlattığınız, büyük riskler aldığınız takdirde sonrasında pişmanlık veya vazgeçiş içinde olabilirsiniz. Miras, nafaka ve velayet davalarınız ay içerisinde sonuçlanabilir.
13 Mart tarihine Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında ilişkilerinizde radikal değişimler yaşayacaksınız. Romantik ve duygusal bir ilişkiye başlayabilir, karşınızdaki kişiden romantik sürprizlerle, hediyelerle karşılaşabilirsiniz.


TERAZİ BURCU MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

Bu ay ruhen, bedenen şifalanma ve yenilenme süreci içinde olacaksınız. Yaşam koşullarınız iyileşebilir, işinizde yeni fırsatlar yakalayabilir, yaşam standartlarınızı yükseltebilirsiniz.
3 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Bu süreçle birlikte yaşamınızın farklı alanlarında ikili durumlar, iki farklı seçenek ve iki farklı yol karşınıza gelebilir. Kısmetleriniz, şanslarınız ikili durumlarla gelebilir. Bu ay yapacağınız seçimler, göstereceğiniz tavırlar hayatınızda uzun vadeli etkilere sebep olacaktır. Aşk ilişkilerinde geleceğe yönelik konuşmalar yapılabilir. Evlilik teklifi alabilirsiniz. Bu ay başlayan ilişkileriniz ilerleyen süreçte evliliğe gidebilir.
13 Mart tarihine Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Dağınık ve abartılı beslenme şekli kilo alımına sebep olabilir. Detokslar ve diyetler için oldukça uygun. Aynı zamanda var olan sağlık sorunlarınız için bir tedavi sürecine girebilir, iyileşme ve şifalanma yaşayabilirsiniz. Özellikle bugünlerde kaygı bozukluğu ve endişe durumlarına ekstra dikkat etmelisiniz.


AKREP BURCU MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

Bu ay yatırımlar, birikimler, aile mirasları ve hak edilen maddi kazanımlar gündeminizde olabilir. Ev alım-satım planlarınızı uygulamaya koyabilir ve gerçekleştirebilirsiniz. Bilinçaltı kodlarınızı değiştirmek ve kişisel gelişim sağlamak için farklı destekler alabilirsiniz.
3 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Finansal konularda daha fazla çabalayacağınız, zor koşullarla daha çok mücadele etmek isteyeceğiniz, güç ve irade sergilemenin daha önemli olacağı zamanlara giriyorsunuz. Zihinsel yoğunluğun artacağı bir ay. Zihniniz her konuda daha çok düşünüp konuşacaktır. Vesveselere ve korkulara kapılarak pasif kalmak, süreci doğru yönetememenize neden olacaktır. Zihinsel karmaşalar ve fikirsel savaşlardan kaçınıp aksiyona geçme zamanı.
13 Mart tarihine Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında çocuklarla ilgili gündemleriniz oluşabilir. Gebelik haberleri alabilir veya çocuk sahibi olmak adına alternatif destekler ve yardımlar alabilirsiniz.


YAY BURCU MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

Bu ay ilişkilerinizde yeni dengeler kurulacak. Yakın çevreniz değişecek. Hayatınızla ilgili daha ciddi kararlar alacak, daha önce dikkate almadığınız konulara artık daha akılcı ve kuralcı yaklaşacaksınız.
3 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. İlişkiler alanınıza geçen Mars ile ay boyunca her türlü ilişkinizde hızlı gündemler, yenilikler, hızlı değişimler söz konusu olacaktır. Bazı ilişkilerinizi, dostluk ve ortaklıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Hayatınızdan çıkan insanlar sebebiyle yaşamınızda açılan yer, yeni insanlarla dolabilir. İlişkilerinizde iki farklı yol veya iki farklı kişi arasından bir seçim yapabilirsiniz.
13 Mart tarihine Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında evinizde yenilemeler ve tadilatlar yaptırabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir düzen inşaa etmeye başlayabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı ve rutininizi değiştirebilirsiniz.


OĞLAK BURCU MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

Bu ay düzeniniz ve alışkanlıklarınız değişiyor. Yenilikler için harekete geçiyor, finansal hedeflerinize ulaşıyor ve yakın çevrenizde değişimler yaşıyor olacaksınız.
3 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. İş ve çalışma hayatınızda hareketlilik artıyor olacak. Daha çok koşturmaca içerisinde olabilir, birden fazla görev ve sorumlulukla ilgilenebilirsiniz. Ek işler, ek projeler gündeminizde olabilir. İş ve eğitim hayatını bir arada götürmeye çalışabilirsiniz. Sınavlarınızla harcadığınız emek ve eforun sonucunu alabilirsiniz. Sınavlarla girilen işlerde başarı sağlayabilirsiniz.
13 Mart tarihine Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında hayatınızda yeni kararlar, yeni fikirler gündemde olacaktır. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında önemli gündemler oluşabilir. Taşınma, yer değişikliği, şehir değişikliği söz konusu olabilir.



KOVA BURCU MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

Bu ay finansal planlamalar gündeminizde olacak. Önemli alım-satım planları içerisine girebilirsiniz. Paranızı yönetmekle daha çok ilgilenip, geleceğe yönelik birikim ve yatırımlara gireceksiniz. Bu ay kendinize güvenmeniz her alanda yeni kapılar açabilir.
3 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Aşk hayatınızda yeni gündemleri getiren, sizi aşk ilişkilerine çeken bir süreç başlıyor olacak. Bir süredir duyamadığınız ilgi ve merakı bir kişiye karşı duymaya başlayabilirsiniz. Heyecanı ve tutkuyu uyandıran ilişkiler, flörtler başlayabilir. Bu ay boyunca ilişkilerinizde heyecan ve tutku önemli olduğu kadar karşınızdaki kişinin size uygunluğu, beklentilerinize uyması da önemli olacaktır. Birden fazla ilişki fırsatı karşınıza çıkarken, siz net bir seçim yapıyor olacaksınız.
13 Mart tarihine Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında finansal dengenizde yepyeni bir süreç var. Kazanç ve gelir sağlamak için yeni bir iş ve yatırım planına girebilirsiniz.


BALIK BURCU MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

Bu ay finansal gündemler, kişisel gelişim konuları, ilişkilerde tavır değişimleri, dış görüntünüzle ilgili yenilikler ve şifalanma süreçleri ön planda olacak.
3 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. Ruhen, zihnen ve bedenen enerjiyi, hareketi getiren bu transit ile ay boyunca daha hareketli olacaksınız. Kendinizi keşfe çıkabilir, geliştirmeniz gereken yanlarınızı daha iyi görebilir, hatalarınızın ayırdına varabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde fikirler ve tavırlar ayrılabilir. Farklılıklara anlayış gösterme zamanı. Eviniz için önemli harcamalar yapabilirsiniz.
13 Mart tarihine Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında beden sağlığınızla ilgili destekler ve tedaviler alabilirsiniz. Estetik konularda hizmetler alabilirsiniz




Merve Rençber
 
şubat aylık (3).jpg

Koç Burcu Aylık Yorum​

Mart 2021
Kendini aşacağın bir ay sevgili Koç..
Duygusal anlamda çok ciddi bir dönüşüm ayı olacak senin adına.
Kendini aşamadığın, sıkışıp kaldığın ne varsa üzerine gideceksin.
Ruhsal anlamda en büyük dönüşümü yaşacaklardan biri de sen olacak diyebilirim.
Ailevi ilişkilerini, yakın ilişkilerini gözden geçirirken, eksik kaldığın ne varsa üzerine gideceksin.
Tamamlanmamış, yarım kalmış hesapları kapatmak isteyeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, son derece öz verili hareket edecek, anlamaya çalışacaksın.
Elinden gelen ne varsa yapmak isteyeceğin bir ay olacak.
Bekar bir Koç isen, arada kalmışlığı istemiyorsun artık, yeniden başlamak, geleceğe bakmak isteyeceksin.
Kariyer, eğitim, finans, sorumluluk alanlarında hareketli, tempolu, yenilikçi geçecek bir ay.




Boğa Burcu Aylık Yorum​

Mart 2021
Özlemlerini giderecek bir ay olacak sevgili Boğa..
Kendini veremediğin, tereddütte kaldığın, ikilem yaşadığın konuları noktalıyorsun.
Öyle olsa mı daha iyi, böyle olsa mı daha iyi dediğin ne varsa komple bitiriyorsun.
Kendini tekrarlayan, kronikleşmiş konuları artık geride bırakmak istiyorsun.
Her şeye rağmen evliliğine, ilişkisine şanslar vermiş bir Boğa isen, artık tahammül göstermeyeceksin.
Yürümeyen bir şeyi zorlamanın anlamı yok dediğin bu ay, radikal adımlar atabilirsin.
Evliliği, ilişkisi ile ilgili tatmin yaşayan bir Boğa isen, bu ay fazlası ile iyileşme, tutku, romantizm öne çıkıyor.
Bekar bir Boğa isen, sosyal ilişkilerinin hareketlenmesi ile birlikte heyecan verici başlangıçlar yaşayabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili ayın ilk haftası itibari ile canlanmalar başlıyor olacak.
Finansal anlamda yenilikçi, şanslar sunan bir ay olacak senin adına.





İkizler Burcu Aylık Yorum​

Mart 2021
Karmaşayı geride bırakacak, hayatın ritmini yakalayacak bir ay sevgili İkizler..
Bir süredir ruhsal anlamda gelgitler yaşıyor, hayata adapte olmakta güçlük çekiyorsun.
Mart ayı üzerindeki kararsızlığı, melankoliyi söküp atacak.
Gündelik yaşamına kazandıracağın hareketlilik, ruhsal anlamda da hafiflemeni sağlayacak.
Spor, Diyet, Egzersiz planları, aktiviteler, hobiler seni canlandıracak.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile ortak hareket etmekten keyif alacaksın.
Motivasyonunu yüksek tutacağın bir ay olacak geneli itibari ile.
Bekar bir İkizler isen, sosyal çevrenden ilgini çekmeye çalışan birilerini fark edecek, şans vereceksin.
İş, eğitim, finans, sorumlulukların ile ilgili alanlarda ani değişimler şehir, ülke değişimleri getirebilir.
Planda olmayan bazı değişimler aslında sana da çok çok iyi gelecek.






Yengeç Burcu Aylık Yorum​

Mart 2021
Kendine dürüst olacağın bir ay sevgili Yengeç..
Kendinle ilgili kaçındığın, ikinci plana ittiğin ne varsa yüzleşiyorsun sevgili Yengeç.
Bir nevi kendinle barış imzalayacağın bir ay olacak Mart 2021.
Her anlamda kendini affedeceğin, kendinle barışacağın, kendine yeniden güveneceğin bir süreç.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, fazlası ile açık sözlü olacağın, yenilikten kaçınmayacağın bir ay olacak.
Beklentilerini açıkça dile getireceğin ancak gerek gördüğün durumlarda fedakarlıklardan kaçınmayacağın bir ay.
Bekar bir Yengeç isen, gelgitli, net olmayan insanlara bye bye diyorsun.
Aşkın derinini yaşamayı seviyor olsan da, sosyal yaşamın, dostların ile yetinmeyi bileceksin.
Kariyer, eğitim, finans hayatında bir süredir devam eden belirsizliği ortadan kaldıracak bir ay olacak.
Finansal anlamda şanslar sunan, sürpriz kazanç kaynakları getiren bir ay.





Aslan Burcu Aylık Yorum​

Mart 2021
Yeniliğe açık bir ay sevgili Aslan..
Bir süredir her şeyin kendini tekrarlıyor olmasından çok sıkıldın değil mi?
Mart 2021’in ilk günleri itibari ile değişim, yenilik, hareketlilik kendini hissettirecek.
Bir şeyleri artık tekrar tekrar yaşamak, deneyimlemek istemiyorsun, kabuğunu kırmaya meyillisin.
Spor, diyet, egzersiz, yeni sosyal çevreler, yeni aktiviteler ön plana çıkıyor.
Ailevi ilişkilerinden tut, dostluk ilişkilerine kadar sevdiklerini de organize edeceksin.
Özel hayatında tutku, romantizm, içsel paylaşımlar senin için önemli olacak.
İletişimde, birlikte geçirilen zamanda kalite arıyorsun.
İnatçı tutumlardan kaçınmaya özen göstermen gereken bu ay, iletişimde mutlaka nazik olmalısın.
Kariyer, eğitim, finans, sorumluluk alanların ile ilgili yenilikler sunan, iyimser bir ay.





Başak Burcu Aylık Yorum​

Mart 2021
Beklentilerinin üstüne çıkacak bir ay sevgili Başak..
Finansal anlamda seni sıkıştıran konuların bir bir iyileştiğini göreceksin.
Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili düzenlemeler getirecek, yeni imkanlar sunacak bir ay.
İş arayışında bir Başak isen, sürpriz başlangıçlar, imzalar gündeme gelebilir.
Ev düzeni, yerleşik düzen, gündelik yaşamın koşuşturmaları adına rahat geçecek bir ay.
Çocukların, evcil hayvanların ile ilgili keyifli paylaşımlar, aktiviteler yapacağın bir ay.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, fazlası ile romantik, fazlası ile yapıcı enerjide bir ay.
Eşinin, partnerinin tavır ve tutumlarına yapıcı yaklaşacağın, ortak hareket etmekten keyif alacağın bir ay.
Bekar bir Başak isen, sürpriz gelişmelere açık bu ay, heyecanlı iletişimler öne çıkabilir.
Ruhsal anlamda arınmaya, şifaya açık bu ay profesyonel destekler almaktan çekinmeyeceksin.






Terazi Burcu Aylık Yorum​

Mart 2021
Fedakarlıkları öne çıkaran aynı zamanda hak edişleri sunan bir ay sevgili Terazi..
Mart 2021 çok kolay geçecek, mucizelerle dolu diye bir cümle kuramam seni için.
Ancak; emek verdiğin ölçüde ödüllendirileceğin bir ay olacağını iddia edebilirim.
Ailevi ilişkilerin, çocuklara dair sorumluluklar, sevdiklerine karşı yapıcı yaklaşımların kazandıracak.
Bir çok konuda sorumluluk alman gerekecek belki ama bir o kadar da şanslı hissedeceksin.
Ailevi ilişkilerin, evliliğin, ilişkin adına verdiğin emeklere değecek, sabırlı olmalı, sorumluluklardan kaçınmamalısın.
Bekar bir Terazi isen, flörtler, iletişimler öne çıkabilir ancak aradığın aidiyet konusunda emin olamayabilirsin.
Arkadaşlık, dostluk ilişkilerinde bir nevi herkesin eteklerindeki taşları dökeceği bu ay, bazı kopmalar yaşanabilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yavaş yavaş başalayacak hareketlilik bereketi ile gelecek.
Sağlığına, kişisel bakımına, görünümüne hiç olmadığı kadar önem ve özen göstereceksin.






Akrep Burcu Aylık Yorum​

Mart 2021
Hareketli geçecek, şanslı bir ay sevgili Akrep..
Yılın başından bu yana bir şeyleri tamamlayamamak seni yormuş olmalı.
Ancak Mart 2021 itibari ile istediğin hareketlilik, şanslar ön plana çıkacak.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili nihayet istediğin randımanı alacaksın.
Finansal anlamda geri dönüşleri olan bu ay, şanslı yatırımlar yapabilirsin.
Yeni bağlantılar, uzaklar, şehir, ülke değişimi gibi konular öne çıkabilir.
Ailevi ilişkilerin, dostluk ilişkilerin adına destekleneceğin, sevildiğini hissedeceğin bir ay.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, son derece tutkulu, iletişime açık, paylaşıma açık bir ay.
Bekar bir Akrep isen, aklını bulandıran insanlara şans vermek istemeyeceksin.
İnatçı, tutkulu tutumları ile öne çıkan biri kalbini fethedebilir.







Yay Burcu Aylık Yorum​

Mart 2021
Karmaşadan arınacağın, netlik isteyen bir ay sevgili Yay..
Kendini gerçekleştirmek istediğin, hayallerini gerçekleştirmek istediğin bir ay.
Bir süredir istediğin ama türlü nedenlerden yapamadığın konulara odaklanacağın bir ay.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili süregelen aksilikleri geride bırakacağın bir ay.
Şanslı işbirlikleri, bağlantılar, finansal gelişmeler ön plana çıkabilir.
Ailevi ilişkilerin, yakın ilişkilerin adına yaptırımcı, baskın tutumlar sergileyeceğin bir ay.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, kendini açıkça ifade edeceğin, istemediklerini dile getirmekten çekinmeyeceğin,
Gelgitlerden kaçınacağın, sadeli, yakın bir üslup benimseyeceğin bu ay, aşırılıklara tahammülün olmayacak.
Bekar bir Yay isen, duygusal anlamda tamamlanacağın, sana iyi gelecek birine çekilebilirsin.
Ne istediğin konusunda netleşmeli ve kendinden emin adımlar atmaya özen göstermelisin.




OĞLAK Burcu Aylık Yorum​

Mart 2021
Kontrol dışı gelişmelere açık bir ay sevgili OĞLAK..
Bir çok konuda senin kontrolün dışında gelişen olaylar Mart 2021’e damgasını vuracak.
Özellikle aşk hayatın adına çok hızlı akacak, ruh eşini karşına çıkaracak bir ay.
Bekar bir Oğlak isen, sürpriz iletişimler, kontrol dışı gelişmeler, iletişimler, karşılaşmalar,
Karşındaki insanın cesur tutumları çok önemli bir ilişkiye başlamana neden olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile uyum içerisinde olmaya özen göstereceksin.
Çıkıntılık, aşırılık istemeyecek, sorumluluklarından kaçınmayacaksın.
Özellikle çocukları olan bir Oğlak isen, çok çok hassas olacağın bir ay olacak.
Ailevi ilişkilerin, yakın ilişkilerin adına sevdiklerinden desteklerini esirgemeyeceğin bir ay.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına İlahi hak edişlerini alacağın, bereketli bir ay.





Kova Burcu Aylık Yorum​

Mart 2021
Hızlı akacak, kararlı bir ay olacak sevgili Kova..
Fiziksel anlamda, ruhsal anlamda yeniliğe açık bir ay olacak senin adına.
Sağlığın, kilon, yeme düzenin, spor, egzersiz adına fazlası ile yenilikçi bir ay.
Kararlı tutumlar sergileyeceğin bu ay, idealist tutumlar sergileyeceksin.
Ailevi ilişkilerinde, yakın ilişkilerinde son derece yenilikçi, iletişime, paylaşıma açık bir ay.
Empati yeteneğindeki artarken, sevgini kimseden esirgemeyeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, son derece pozitif yaklaşımlara açıksın.
Evliliğinin, ilişkinin kaybettiği tutkuyu, romantizmi canlandırmak adına girişimlerde bulunacaksın.
Bekar bir Kova isen, eski bir ilişkin aklını karıştırabilir, emin olmadan adımlar atmamalısın.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına hareketli, beklenmedik mesailerle yoğun bir ay.





Balık Burcu Aylık Yorum​

Mart 2021
Parlayacağın, şanslı bir ay sevgili Balık..
Senin adına şanslı gelişmelere, fırsatlara açık, son derece destekleyen bir ay.
Kariyer, eğitim, finans hayatına dair yenilikçi, ilerici bir ay olacak.
Yeni ortaklıklar, işbirlikleri, kariyer için adımlar, toplum önündeki duruşun ile ilgili gelişmeler öne çıkıyor.
Bankacılık işlemleri, finansal gelişmeler, düzenlemeler öne çıkıyor.
Ailevi ilişkilerin adına paylaşıma açık, kalabalığı, seyahati bol bir ay.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşinin, partnerinin hayatına dair öne çıkan sürprizler sizi de etkileyecek.
Şehir, ülke dışı bağlantılar ya da değişimler gündeme gelebilir.
Bekar bir Balık isen, son derece romantik hissedeceğin bir ay olacak.
Yeni iletişimlere, flörtlere açık olacaksın







Seda Turan
 
tumblr_a53cff69cf36838c625265a54a1ec2e4_c65489ec_1280.jpg

Burçlara Mart Ayı Olumlamaları​

Her sabah güne başlarken kulaklarınızın duyucağı bir şekilde 7 defa bu olumlamayı tekrar edin.

Güneş burcunuzu baz alarak uygulayın.


Mart Ayı Olumlamalar​

Koç Burcu

‘Geçmişte canımı yakan insanları,

Ruhumda taşıdığım yaraları,

Bilincime sinmiş travmaları,

Sevgisiyle iyileştirip, bırakıyorum.’




Boğa Burcu

‘Hayatıma aşkı, sevgiyi, mutluluğu davet ediyor,

Sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorum.

Seviyorum, seviliyorum.’




İkizler Burcu

‘Tutulup kaldığım davranışlarımdan,

İlerlememin önüne engel olan durumlardan,

Hayatıma kilit vurmuş her bir şeyden

Özgürleşmeyi ve sadeleşmeyi seçiyorum.’



Yengeç Burcu

Sevmek ve sevilmek için doğdum.

Kendimle barışıyorum ve kendime güveniyorum.

Evrende var olan tüm iyiliği ve güzelliği hak ediyorum.



Aslan Burcu

‘Yeteneklerimi ve var olan potansiyellerimi kullanarak

Benim ve bütünün hayrına olacak işlerin içinde olmaya

Bana verilen ödüllerin farkında

Parlayarak ilerlemeyi seçiyorum.’


Başak Burcu

‘Geçmiş pişmanlıklarımdan,

Tutulup kaldığım engellerden,

Hayrıma olmayan sözlerden ve sözleşmelerden

Özgürleşmeyi seçiyorum.’




Terazi Burcu​

Başkalarının beklentilerini değil, kendi kalbimi takip ediyorum.

Kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum.

Hayatın bana sunduğu tüm zenginliklere açık ve alıcıyım.



Akrep Burcu​

Beni ben yapan her şeyi sevgiyle geliştiriyorum.

Kendimi neşeye, zevke ve eğlenceye açıyorum.

Işığımın parlamasına izin veriyorum.



Yay Burcu​

Bugün eski alışkanlıklarımı terk ediyorum ve kendim olma yolunda, daha olumlu alışkanlıklar ediniyorum.

İnsanlar bana saygı duyuyor ve değerimi anlıyorlar.



Oğlak Burcu​

Hayatımın tam merkezinde dengede, keyifle

Teslim olarak ilahi sisteme

Mutlulukla beraber an içinde yaşamayı seçiyorum.’



Kova Burcu​

En yüksek hayrıma olan ilişkileri kendime çekiyorum.

İlişkilerimde gülmeyi ve eğlenmeyi seviyorum.



Balık Burcu​

Hayat harika sürprizlerle kucaklıyor beni!

İçimdeki en iyiyi ortaya çıkaran insanlarla birlikte olmayı seviyorum.





Sezen Tatlı
 

Mart Ayı Nasıl Geçecek Sizi Neler Bekliyor?​


Bahar mevsimine ilk adımlarını attığımız bu ay göksel olarak desteklendiğimiz gerek iş ve gerekse aşk da şanslı olacağımız bir dönemi başlatmakta..

Sahnede Venüs Balık’ta bizlere aşkın en duygusal ve hassas halini yaşatırken ,Eylemlerimiz ve cinselliğimizi de temsil eden Mars’ın 4 Mart 06:29’da İkizler burcuna geçmesiyle birden fazla işle meşgul olup ,geçen ay zorlandığımız konularda daha hızlı hareket edebiliriz.Mart’ın ikinci haftası 13 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşen Yeniayla birlikte yeniliklere özellikle aşkta ve ticari konularda yeni adımlar ve fikirler elde etmeniz olası. Mart’ın ilk iki haftasında Merkür ve Mars’ın uyumu özellikle iş bitirme yeni iş birlikleri açısından çok uygun. 19 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve gece ve gündüzün eşitlenmesi başlıyor Venüs’ün 21 Mart’ta Koç burcuna girmesiyle Koçların dönemi başlıyor Koç burcu olanlar doğum gününüz kutlu olsun. Mart’ın üçüncü haftasında İletişimden sorumlu gezegenimiz Merkür Balık burcuna geçiyor ,daha evrensel daha bağışlayıcı düşünce şekline girerken aynı zamanda yaratıcılığa açık bir döneme girmemiz olası.20 Mart’ta dünyamıza can veren gökyüzünün birinci ışığı Güneş Koç burcuna girerek gün dönümünü yaşayacağız ,eski üstad astrologlar üç aylık sürecin nasıl geçeceğini astrolojik haritalarına bakarak anlatırmış bununla ilgili detaylı bilgileri arzumkoyuncu.com.tr deki blog sayfama Martın 15 de koyacağım,o zaman okuyabilirsiniz.Güneşin Koç’a geçmesiyle beraber ateş ve hava burçları ve doğum haritalarında ateş ve hava elementi ağırlıklı olanların sevineceği bir süreç başlıyor.Sevgili Koçlar önümüzde ki bir ay boyunca yıldızınız parlayacak gittiğiniz her yerde ön plana çıkacaksınız.21Mart’ta aşkı ve finansı temsil eden gökyüzünün 3.ışığı diye adlandırılan Venüs Koç burcuna giriş yapıyor ,ve Koçların zamanı dolu dolu başlıyor diyebiliriz.Mart ayını 28 Martta gerçekleşen Terazi Dolunayı ile kapatıyoruz,ilişki ve finans açısından aniden ortaya çıkan sorunlar bizleri zorlayabilir ,harcamaları kontrol etmeden ani kararlar vermeyiniz benden hatırlatması😊Güzel bir ay olsun

Burçlara göre incelersek önce yükseleninizi sonra Güneş ve Ay burcunuzu okumamanızı tavsiye ederim.




şubat aylık (10).jpg



Koç ‘’Koç gibisiniz ‘’
Merhaba Sevgili Koçlar bu ay sizin ayınız,iyi değerlendirmeniz de fayda var özellikle Martın ilk haftasından itibaren zihinsel olarak daha aktif ve kendinizi zinde hissedeceksiniz.İşinizde başarıyı yakalamanız mümkün.Yeniay farkındalık evinizde doğuyor zihnen yeni kararlar alıyorsunuz ve bunları uygulamak için ihtiyacınız olan tek şey süreklilik ,bunu hallettiğinizde kazanan siz olacaksınız.Unutmayın ki gökyüzü sizi her konuda destekliyor ,bu ay aşkla ilgili yeni fırsatlar yeni tanışmamlar da olası.Martın son haftasında gerçekleşecek Terazi Dolunayı sizi oldukça destekleyici emeklerinizin karşılığını alacağınız bir süreç içerisine giriyorsunuz.Koç gibi hissedeceğiniz ,cebinizin dolacağı aşkta iyi hissedeceğiniz bir ay sizi bekliyor.







Boğa ‘Yeni işler yeni anlaşmalar’
Merhaba Sevgili Boğalar Mart ayı sizin için oldukça zorlayıcı olabilir Martın ilk haftasında ki Marsın İkizler seyri ile birlikte gelirlerinizde bir takım aksaklıklar giderleriniz de olası artışlar yaşayabilirsiniz.Mart’ın ikinci haftasında Balık burcunda gerçekleşen Yeniay ,yeni sosyal çevrelere girmenize ayrıca iş birliği yapacağınız yeni insanları size getirmekte .Martın üçüncü haftasında güzel kazançlı sözleşmeler yapmanız mümkün.Martın son haftasında Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ,çalışma ortamınıza, sağlıkla ilgili konulara ışık tutarken hayatınızla ilgili daha net kararlar almanıza aracı olabilir.







İkizler ‘’İş ve Aşk‘ta Kazanç’’
Sevgili İkizler Mart ayı sizin için hareket ayı zira yönetici gezegeniniz Merkür direk seyre geçti,yalnız bu ay Martın ilk haftasında Marsın kendi burcunuza geçmesiyle daha agresifleşmeniz olası.Mart’ın ikinci haftasında gerçekleşen Balık Yeniayı kariyer evinizde yeni başlangıçlara vesile,yeni iş fırsatlarını düşüneceğiniz özellikle arkadaşlarınızdan alacağınız destekle güzel başalngıçlar yapabilirsiniz.Mart’ın üçüncü haftasında aşk ve finans gezegeni Venüs şansınızı hem ticari hem de aşk konularında kazandıracak.
Martın son haftasında Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay aşk hayatınızda mutluluğu getirirken bebek isteyen sevgili ikizler bu ayın sonunda mutlu haberi alabilirsiniz.Yaşı ileride olan Sevgili ikizler dostlarınızdan yana sevineceğiniz hobilerinizden yana kazanç sağlayabilirsiniz.







Yengeç ‘Kariyerde parlama ’
Sevgili Yengeçler Mart ayına oldukça umutlu giriyorsunuz, ancak Martın ilk haftasından son haftasına kadar daha gergin olabilirsiniz. Mart’ın ikinci haftasında gerçekleşen Balık Yeniayı uluslararası konularda size yeni başlangıçları getirmekte şanslı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Mart’ın üçüncü haftasında Venüs’ün Koç seyri ile birlikte kariyer eviniz aydınlanıyor ,terfi ve prim zamanı. Mart’ın son haftasında Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay evle ilgili konuları gündeminize oturtabilir. Evinizi düzenleme ,ev alma satma ,değiştirme gibi konularla uğraşabilirsiniz. Bu ay ki mottonuz sakin ol ve işine odaklan.






Aslan ‘’işlerde yoğunluk’’
Sevgili aslanlar dolu dolu geçecek bir Mart’a hazır mısınız? Mart’ın ilk haftası ikizler burcuna geçen Mars işbirliklerinizi ve sosyal çevrenizi canlılık getirecek daha çok emek ve daha çok iletişim içerisinde olacaksınız Mart’ın ikinci haftasında gerçekleşen Balık burcundaki Yeniay size uzun zamandan beri talep ettiğiniz kredinin onaylandığı haberini verebilir yahut siz yeni bir krediye başvurabilirsiniz Mart’ın üçüncü haftasında Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte yapacağınız sözleşmelere ek gelirler elde etmeniz olası martın son haftasında Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay Mart ayının başından beri yaptığınız çalışmaların karşılığını alacağınızın müjdeleyicisi işlerinizde artış olabilir Mart’ın sonunda kendinizi kısa bir tatille ödüllendirebilirsiniz keyifli bir ay dilerim






Başak ‘’şans size gülüyor’’
Sevgili başaklar Mart ayı size güzel fırsatlar sunuyor değerlendirmeye hazır mısınız? Mart’ın ilk haftasında Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle beraber kariyer evinizde birtakım çalışmalar aynı zamanda zorlanmalarınız olabilir Mart’ın ikinci haftasında gerçekleşen Yeniay yeni iş tekliflerini beraberinde getirmekte. Mart’ın üçüncü haftasındaki göksel seyirler yeni bir işe başlama şansını size sunarken aşk hayatında gelişmeler olası. Mart’ın dördüncü haftasında gerçekleşecek olan Dolunay para evinizi aydınlatarak gelir ve giderlerinizde netleşmenize aracı olacak keyifli bir ay dilerim






Terazi ‘’sıkıntılardan feraha’’
Sevgili Teraziler yoğun ama bir o kadar da şanslı bir aya giriş yapıyorsunuz Mart’ın ilk haftası İkizler burcuna geçen Mars sosyal medya konuları yüksek eğitim ve uluslararası ticaret ile ilgili ekstra bir çalışma yapmanıza vesile olabilir Mart’ın ikinci haftasında gerçekleşen Yeniay yeni iş fırsatlarını önünüze çıkarabilir sağlığınızı korumak açısından diyete yada spora başlayabilirsiniz. Mart’ın üçüncü haftasında aşkla ilgili güzel gelişmeler sizi sevindirecek kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Mart’ın dördüncü haftasında kendi burcunuzda gerçekleşen Dolunay ilişkinize ve iş hayatınıza ışık tutarken gerçekleşen teklifler ile sevinebilirsiniz.






Yay ‘’yeni başlangıçlara’’
Sevgili Yaylar çarpıcı bir Mart ayına hazır mısınız? Mart’ın ilk haftası ilişkilerinize dikkat. Özellikle eşiniz ve iş ortağınızla tartışmalar yaşanabilir. Mart’ın ikinci haftasında gerçekleşen Yeniay size evle ilgili konularda yeni bir fırsatı sunabilir ev alma taşınma gibi durumlar gündeminize oturabilir Mart’ın üçüncü haftasında aşkta sevinebilirsiniz aynı zamanda evinizle ekstra ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz Mart’ın dördüncü haftasında gerçekleşen Dolunay size yeni çalışma gruplarına üye olmayı kolektif işlerde başarıyı getirebilir.






Oğlak ‘’eğitime odaklan’’
Sevgili Oğlaklar yeni bir çalışma ayına hazır mısınız? Mart’ın ilk haftasında sağlınıza dikkat iş ortamınızda çalışma arkadaşları arasında bir gerilim yaşanabilir. Mart’ın ikinci haftasında Balık burcunda gerçekleşen Yeniay iş hayatınızla ilgili yeni bir fırsat sunarken yakın çevrenizden alacağınız destek sizi sevindirebilir Mart’ın üçüncü haftasında iletişiminizde iş hayatınızda olumlu anlamda gelişmeler sizi bekliyor olacak. Mart’ın dördüncü haftasında gerçekleşen Dolunay kariyeriniz ile ilgili bir takım kararlar almanıza vesile olacaktır.






Kova ‘’finansal kazançlar’’
Sevgili Kovalar yeni gelişmelere hazır mısınız? Mart’ın ilk haftasında aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilgili birtakım gerilimler yaşamanız söz konusu. Mart’ın ikinci haftasında gerçekleşen Yeniay size ek gelir kazanma fırsatlarını sunabilir Mart’ın üçüncü haftasında yaratıcılığınızın artarak işinizle başarılar elde etmenize aracı olacaktır Mart’ın son haftasında gerçekleşen Dolunay yüksek eğitim sosyal medya uzaklarla ilgili konulardan yana güzel sonuçlar alabileceğinizin müjdeleyicisidir keyifli bir ay dilerim.






Balık ‘’yeni bir dönem’’
Sevgili Balıklar Dolu Dolu geçecek bir aya hazır mısınız? Mart’ın ilk haftasında aile büyüklerinizle ilgili birtakım tartışmalar yaşayabilirsiniz taşınmayla ilgili emlak konularında zorlanmalar söz konusu.
Mart’ın ikinci haftasında kendi burcunuzda gerçekleşen Yeniay hayatınızla ilgili yeni kararlar almanıza vesile olacak Mart’ın üçüncü haftasında seyahat yeni bir iş söz konusu olabilir para evinizde yeni gelir kapıları açılmakta Mart’ın dördüncü haftasında Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay size harcamalarınız ile ilgili gerçekleri görmenize sağlıyacak keyifli bir ay dilerim.



Arzum Koyuncu
 

Mart 2021 Astroloji Yorumu​

şubat aylık (6).jpg

4 Mart saat 6:30’da​

Mars İkizler Burcuna giriyor.

Mücadele ve savaş gezegeni Mars, Boğa burcundan çıkıp İkizlere girdiği zaman üzerimizdeki rehaveti atıyoruz. Mars’ın Boğa burcunda olduğu süre boyunca harekete geçmek, hedef belirlemek ya da ilerleme konusunda tıkanıklık hissetmiş olabiliriz. Pandeminin ve kış döneminin de etkisiyle yavaşlamış, hatta durmuş da olabiliriz. Hevessizlik ve isteksizlik ağır basmış olabilir.

Şimdi ise, önceki dönemki beklemenin verdiği sıkışıklığı üzerimizden atarak bir an önce içerideki enerjiyi dışa vurma isteğiyle her şeye bir anda atlayıp, oradan oraya koşuşturmak isteyebiliriz. Planlar yapmak ya da daha önceden yaptığımız planların uygulama stratejilerini belirlemek, etkileşimleri hızlandırmak, iletişim bağlantılarını kurmak, kısacası hızlanmak ve hedefimize adım atmak isteyebiliriz.

Zihinsel enerjimizi ve odağımızı tek bir konuya odaklamakta zorlanabiliriz ve sanki kaybettiğimiz zamanı yakalamak istercesine konudan konuya, düşünceden düşünceye atlamak isteyebiliriz. Bu da zihinsel olarak huzursuz hissetmemize sebep olabilir.

Bu dönemde aynı zamanda iletişim, eğitim ve seyahat gibi konularda sabırsızlık iyice artabilir. İçinde bulunduğumuz ortamın belirsizliği ve değişkenliği bu konularda acelecilik ya da huzursuzluk getirebilir. Özellikle eğitim ve seyahat konularında sabırsız davranmamaya ve düşünmeden hareket etmemeye dikkat etmek gerekmekte.

23 Nisan’a kadar devam edecek bu dönemde İkizler Burcu ve yükselen burcu İkizler olan kişiler fiziksel olarak güçlendiklerini ve hareketlendiklerini hissedebilirler.

İkizler Burçları kendilerini ortaya koyma konusunda her zamankinden daha cesur davranırken ilişkilerinde hem girişken, hem de talepkar olabilirler.


Terazi ve Kova Burçları da dönemden olumlu etkilenecek kişiler arasında.


Terazi ve Kova Burçları fiziksel enerjilerinin yükseldiğini, kendilerine güvenlerinin ve çekiciliklerinin arttığını hissedebilirler.




13 Mart saat 13:20’de​

23⁰ Balık Burcunda Yeniay Fazı gerçekleşiyor.

Balık Burcunda gerçekleşen Yeniay yaratıcılığı, sanatı, ruhsallığı ve duygularla teması sembolize ediyor. Tüm soyut kavramlar daha fazla gündeme gelerek, gerçek ve rüya arasındaki çizgiyi silikleştiriyor. Hayallerimiz zenginleşerek, fantezilerimiz güçleniyor. Böylece yaratıcılığımız artıyor. Bu Yeniay özellikle sanatla ilgili projelere başlamak için oldukça güzel bir dönem olabilir. Aynı şekilde maneviyatla ilgili konularda da güçlü açılımlar mümkün olabilir.

Su elementinin temizleyen etkisi adeta ruhsal bir detoks etkisi yaratabilir. Özellikle sanatla birlikte içerde ne varsa dışa yansıyarak ifade bulabilir.

Yeniay’ın Balık burcunun yöneticisi olan Neptün’le birleşiyor olması, ideal olanı ararken bizi tanrısal bir enerjiyle karşılaştırıyor. Kalbimizi açmak, kabul etmek ve affetmek her zamankinden daha kolay olabilir.
Aynı zamanda neyin gerçek olduğunu, illüzyonlarımızın nerelerde olduğunu anlamak için de güzel bir dönemdeyiz. Neptün bir taraftan yanılgılarla ilgili bir gezegenken, bir taraftan da yanılgılar içinde olan kişileri uyandırmaya vesile oluyor.

Balık Burcunda yücelen pozisyonda yer alan Venüs, yeniay derecesine yakın bir pozisyonda tüm Balık özelliklerini yüceltiyor. Sanat, yaratıcılık ve aşkta her şeyin en üst seviyesini, yani tanrısal sevgiyi gösteriyor. Ve tabi her birimizin içinde yer alan Allah sevgisini de bize hatırlatırken kendimizi sevmek ya da sevmeme konularını da gündeme geliyor.

Başkalarını olduğu gibi kabul ederken ya da affederken kendimizi de olduğu gibi kabul edip affedebiliyor muyuz?
Bu Yeniay’da bu soruya odaklanmak ruhsal detoksumuzun başlangıç sorusu olabilir.

Ateş elementinin Yeniay haritasında hiç olmayışı, hırs ve arzuların ikinci plana atılmasına sebep olacak. Burada bencillik ve benmerkezciliğe yer olmayacak. Bütünün faydasına olan niyetler gerçekleşebilir; diğerleri ise ego duvarına toslayabilir!

Hava elementinin ikinci baskın element oluşu niyet etmenin ve zihinsel olarak odaklanmanın önemini vurgulamakta… Ne dileğimize dikkat etmek gerekiyor, çünkü dileklerimiz gerçekleşebilir. Fakat bu niyetler bütünün ve kendi yüksek benliğimizin faydasına olmalı. Niyet ederken arzuları ve istekleri bir tarafa bırakarak enerjimize en uygun olana niyet edersek, limitli zihnimizin istediğinin ötesinde hayatın bize çok daha güzel bir alternatif sunduğunu fark edebiliriz.




16 Mart saat 1:27’de​

Merkür Balık Burcuna giriyor.

İletişim gezegeni Merkür, su elementi olan Balık burcuna girdiği zaman günlük konuşmalarımız daha çok duygular, sezgiler, yaratıcılık ve evrensel konular üzerine odaklanıyor. Böylece iletişim, zihinsel süreçten çıkıp sezgisel sürece giriyor. Telepati ve empati güçleniyor.

Yeniayın hemen ardından Merkür’ün de Balık burcuna girmesiyle 4 gezegen birden su elementine girmiş oluyor. Böylece hayatın soyut alanıyla daha fazla temas içinde olabiliriz. Günlük hayatın içinde duygular ve sezgiler bizi her zamankinden daha fazla yönlendirebilir. Bu süreçte rüyalara odaklanmak, rüyalarımızı yazmak ve bunların günlük hayatımızla olan bağlantıları üzerinde düşünmek derinleşmemize yardımcı olabilir.

4 Nisan’a kadar Balık burcunda kalacak olan Merkür başta Balık burçları ve yükselen burcu Balık olan kişileri etkiliyor. Balıklar günlük iletişimlerinin daha akıcı olduğunu fark edebilirler. Sezgileri keskinleşirken duygularını daha rahat ifade edebildiklerini fark edebilirler.


İkincil olarak da Yengeç ve Akrep burçları bu dönemi olumlu olarak kullanabilirler. Yengeç ve Akrepler sezgilerine güvenerek günlük iletişimlerini daha rahat yürütebilirler.





20 Mart saat 12:38’de​

Güneş Koç Burcuna giriyor.

Güneş’in Koç burcuna girmesiyle baharın ilk habercisi olan bahar ekinoksuna geçmiş oluyoruz. Böylece Zodyak’ın başlangıç noktasına geliyoruz. Balık Burcunun bitiren ve her şeyin gelip geçici olduğunu bize hatırlatan enerjisinden sonra, Koç Burcunun getirdiği tazelikle her zaman yeni bir başlangıç olduğunu fark edebiliriz.

Bir projeyi, bir işi veya bir ilişkiyi bitirdikten sonra her zaman bir yenisine, ilkinin heyecanıyla başlayabilir miyiz?
Koç Burcu bize bunu hatırlatıyor.

Bu süreçte kendimizi daha canlı, daha iyimser ve harekete geçmeye hazır hissedebiliriz. Koç Burcunun temsil ettiği ilk olmanın heyecanını içimizde hissedebiliriz. Hayata yeniden başlıyormuşçasına bir heves ve heyecanla hayata bağlanabiliriz. Balık dönemini hakkıyla kullandıysak ve duygusal ve ruhsal detoksumuzu tamamladıysak şimdi içsel alanımızda açılan yerleri taze enerjilerle doldurmanın zamanı geldi demektir. Dolayısıyla şimdiye kadar ertelediğimiz ya da başlamaya cesaret edemediğimiz konularla kolaylıkla ilgilenebiliriz.

Bu dönemde Koç Burçları ve yükselen burcu Koç olanlar parladıklarını fark edebilirler. Yaşam enerjileri artarken kendilerini daha güçlü bir şekilde gösterebilirler. Fiziksel olarak güçlenen Koç’ların motivasyonları ve hevesleri de artacaktır.

Şimdi Koçlar için kolları sıvamanın tam zamanı… Bildik ve tanıdık bir atmosferi solurken onlara neyin heyecan verdiğini ve heveslendirdiğini fark edebilir, hayatlarına yeni bir tat katabilirler.

Koç döneminden olumlu olarak etkilenecek ikinci grup ise, Aslan ve Yay burçları olacak.

Aslan ve Yayların motivasyonları artarken kendine güvenleri yükseliyor. Aslan ve Yaylar uzun zamandır erteledikleri projelere başlamak için kolları sıvayabilirler. Geçen dönem hareket konusunda tereddütte kaldılarsa şimdi güçlü destek ve motivasyonu kolaylıkla bulabilecekler.




21 Mart saat 17:17’de​

Venüs Koç Burcuna giriyor.

Venüs yüceldiği burç olan Balık’tan çıkıp, ateşli ve Mars yönetimindeki Koç’a girdiğinde adeta yandığını hisseder. Venüs, Koç Burcunda ‘düşük’ durumdadır, çünkü yöneticilerinden biri olan Terazi Burcunun karşısında, kendine çok yabancı bir enerjiyi deneyimler. Burada Koç’un aşk ve sevgi arayışı, farklı bir boyuta ulaşarak aşkta macera isteğini arttırabilir. Gelip geçici ilişkiler, yoğun yaşanan fakat çabuk tükenen aşklar bu dönemde gözlemlenebilir.

Balık Burcunda yücelen Venüs; maneviyatı ve koşulsuz sevgiyi tattıktan sonra sanki tüm döngüyü tamamlıyor ve gölgesine geri düşüyor. Burada Venüs’ün gölge özelliklerini çokça görebiliriz. Kıskançlık ve elde etme isteği fazlasıyla yoğunlaşabilir. İlişkilerde aceleci ve umursamaz bir şekilde, flörtçü bir hava esebilir. Venüs, kendi değerini bulmak ya da sınamak için kendini fazlaca ortaya koyacaktır.

Venüs’ün bu konumu ilişkiler kadar finansal konularda da düşünmeden aceleci davranmamıza, bu nedenle hatalar yapmamıza yol açabilir. Bu sebeple yatırım kararlarında dikkatli olmakta fayda var!

Venüs’ün Koç burcunda kalacağı 14 Nisan’a kadar, başta Koç Burçları olmak üzere, tüm Ateş Elementi burçlarında doğanlar (Aslan, Yay), cazibelerinin arttığını fark edebilirler. Koç Burçları etraflarında artan hayranlarından memnun bir şekilde, güzel bir dönem geçirebilirler.

Koç burçları ve yükselen burcu Koç olan kişiler parladıklarını ve yaratıcılıklarının arttığını hissedebilirler. Bu dönem Koçların ilişkilerini düzenlemeleri açısından oldukça olumlu bir dönem olacaktır. Eğer bozulmuş ilişki dinamikleri varsa Koçlar bu dönemi değerlendirebilirler.


Bununla birlikte bu dönemde olumlu olarak etkilenecek ikinci grup Aslan ve Yay burçları. Aslan ve Yaylar kendilerini daha rahat ifade edebilirler, çekiciliklerinin arttığını fark edebilirler. Bozulan ilişki dengeleri varsa bu dönem tamir için uygun olacak.




28 Mart saat 21:48’de​

Ay 8⁰ Terazi Burcunda, Dolunay Fazı gerçekleşiyor.

Dolunay zamanı enerjinin en üst düzeye yükseldiği bir hasat zamanıdır. Hangi tema vurgusu varsa bu temayı apaçık ortada görürüz. Kaçmak ve saklanmak mümkün olmaz. Ay ışığının geceyi aydınlatan etkisi gibi bizler de içsel konuları ortaya çıkarır, görmezden gelemeyiz.

Bu Dolunay teması “Ben” ve “Sen” kavramlarını vurgulamakta. Yani ilişki konularımız gündeme geliyor. Güneş Koç burcunda ‘Ben’ temasını ve benlik duygusunu gösteriyor. Var olmak ve bunun gerekliliği ile bağlantımızı sembolize ederken, Ay Terazi burcunda ‘Sen’ temasını sembolize ediyor. Karşımızda olanlar, ben ve sen arasındaki dengeyi vurguluyor.

Güneş’in Koç burcuna girmesiyle ister istemez kendimize, kendi isteklerimize yoğunlaşmış olabiliriz. İçinde bulunduğumuz bu dönemde çoğu kişi hem kendine hem de hayatın öncelikli konularına odaklanmaya başlamış olabilir.

Terazi Ay, tam bu noktada bize karşı tarafı düşünmeyi hatırlatıyor. İlişki ve uyum isteğini gösterir. Dolayısıyla dolunay bize orta yolu bulabilmeyi ve denge arayışını hatırlatıyor. Bireysellik ve paylaşım arasındaki dengeyi bulabilenler dolunayın yoğun enerjisiyle kolaylıkla başa çıkabilecekler.

Tabi buradaki en önemli soru: “Kendi ihtiyaçlarımı karşılarken bir taraftan da başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı olabilir miyim?”

Dolunay dönemi Kiron ve Venüs Koç Burcunda Güneş’le aynı derecede, hem Güneş’in kalbinde hem de yanan durumda. Burada Venüs’ün düşük durumda olduğunu düşünecek olursak değerler konusunun çok hassas olabiliriz.

Tüm hassasiyetlerimiz ve yaralarımız Venüs’ün değer duygusuyla birleşince her birimiz kendi değerimizi sorgulayacağımız bir dolunay yaşayabiliriz. Venüs burada değerli hissetmek için kendini fazlaca ortaya koymak ve göstermek için çaba sarf edecektir. Hep aktif olma isteği Venüs’ün doğasındaki dişil enerjiyle uyuşmadığı gibi burada oldukça yorgun ve bitkin olabilir.

Bu süreçte kendimize dürüst olarak gerçek ihtiyaçlarımızı belirlememiz çok önemli. Çünkü yaralı öz değerlerle ilişkilerimizde denge kurmamız mümkün olmayacak. Burada ya fazlaca bencil ve sorumsuz davranarak travmalarımıza geri dönebilir ya da karşı tarafı memnun etme uğruna kendimizden fazlaca verebiliriz.

Uranüs’ün Dolunay derecesiyle yaptığı açı oldukça dikkat çekici… Bize kalıpları kırmaya cesaretlendirebilir ve açık olmaya zorlayabilir.



Meral Erduran
 

Mart 2021'in En Şanslı 3 Burcu​

KÜBRA ELMALI

aylık1d.jpg

Yeni mevsim, yeni ay, yeni enerjiler ve yepyeni hayaller. İlkbaharı karşılarken Mart 2021'in güneşi en mutlu ve şanslı şekilde kucaklayacak burçlarından biri de siz olabilirsiniz!

Akrep

Yap, üret ve eğlen! Akrepler için bu ay tam anlamıyla bu üç kelimeyle özetlenebilir. Yaratıcılığınızın had safhada olacağı, kendinizi ilgi alanlarınızın içinde üretim yaparak kaybolmuş hissedeceğiniz bir ay olacak bu. Yapmanın ve üretmenin verdiği şevkle kutlayacak çok fazla şeye sahip olacaksınız. İçinizi sıkan tüm düşüncelerden arınarak çocuklaşmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Sadece gülümseyin ve paylaşın. Aylardır saklandığınız kabuğunuzdan çıkın ve sevdiklerinizin yanınızda olmasına izin verin!

Balık

Her burç gibi, siz de doğum günü ayınızda ilgiye ve şımartılmaya doyacaksınız Balık burçları. Tüm bu ruhsal beslenmenin size ilham olarak dönecek olması için, işin en keyif veren yanı olacak. Doğum gününüz sayesinde belki uzun zamandır konuşmadığınız biriyle yeniden iletişimin kapıları aralanacak ve sizin için muhteşem fırsatlar sunacak. Nereden bilebilirsiniz ki? Sürprizlere hazırlıklı olun. Bu sürprizler aşk için de olabilir kariyer için de. Neyse ki siz uzun zamandır bunlar için hazırlanıyorsunuz!

Koç

Koçlar adeta doğum günleri öncesi mutluluk ve enerjiyle dolup taşacaklar. Bu ayın ilk haftalarında biraz daha dingin ve sessiz olabilirsiniz. Ki bu sessizliğin ay sonuna doğru müthiş bir şekilde bozulacağını söyleyebiliriz. Venüs'ten de destek alacağınız ay sonunda aşk açısından önemli gelişmelere hazır olun. Kalbiniz nihayet attığını hatırlayacak! Flört enerjisiyle kuşanacağınız bu ay sonunda, ayaklarınızın yere çok daha sağlam bastığını fark edeceksiniz. Bu fark edişle birlikte hayatınızın her alanında çok daha kesin adımlar atacaksınız. İçinizde cıvıldayan bahar kuşlarına direnmeyin; kendinizi akışa ve aşka bırakın.
 
şubat aylık (4).jpg


KOÇ

Mart aylarında endişe, kaygı, şüphe ve kafa karışıklığı artıyor değerli okurum. Tabi herkes kendi haritasına uygun konularda yaşıyor bu tatsız duyguları…

Martta aile büyükleriniz için endişelenebilirsiniz. Bunun gerekçeleri olabilir de olmayabilir de.. Örneğin bir sağlık sorunu yaşadıkları için tadınız kaçabilir veya ortaya bir şey yokken onlar adına kaygılanabilirsiniz.

Bununla birlikte evinizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Musluklar bozulabilir, küvet sorun yaratabilir vs.

Fiziksel ve duygusal olarak kırılgan olacağınız bir dönem olacak. Uykusuzluk, alerjik reaksiyon, alkol veya ilaç tüketimi kaynaklı sorunlara dikkat!

Bununla birlikte, yıl başından bu yana devam eden sosyal canlılık Martta da devam edecek..





BOĞA


Mart endişe, kaygı, şüphe ve kafa karışıklığı getiren ilginç bir zaman dilimi değerli okurum. Şaşmayan bir gerçek!

Martta yakın arkadaşlarınız; baba, kardeş, kuzen gibi hayatınızın parçası olan akrabalarınız ve (varsa) çocuklarınız bu garip enerjinin konusu olacaktır. Örneğin kardeşinize gücenebilirsiniz, yaptığı/söylediği bir şey tadınızı kaçırabilir.

Bununla birlikte yardımınıza ihtiyaç da duyabilirler.

Ayrıca arabanız sorun çıkarabilir, aldığınız bir hizmet/ürün beklentinizi karşılamayabilir.

Tabi tüm bunlar yaşanırken, iş hayatınızla ilgili yıl boyunca devam edecek gündem arka planda hayatınızın en önemli konusu, odak noktanız olmaya devam edecek.





İKİZLER

Martın hepimizi, tüm burçları bağlayan ortak enerjisi endişe, kaygı, şüphe ve kafa karışıklığıdır değerli okurum. Her burcun taşıdığı bir enerji var, balık böylesi garip/tatsız enerjileri getiriyor sıklıkla..

Mart başladığında iş hayatınızla ilgili kaygılar ve hayal kırıklıkları yaşıyor olabilirsiniz. Her ne kadar bu yılın sonunda işle ilgili güzel şeyler yaşayacak olsanız da, bu aralar yaşadıklarınız huzurunuzu kaçırabilir.

15 Marttan sonra yakın arkadaşlarınız, kardeş/kuzen ile tatsızlıklar olabilir. Birilerinin tavrı rahatsız edici olabilir.







YENGEÇ

Martın hepimizi, tüm burçları bağlayan ortak enerjisi endişe, kaygı, şüphe ve kafa karışıklığıdır değerli okurum. Her burcun taşıdığı bir enerji var, balık böylesi garip/tatsız enerjileri getiriyor sıklıkla..

Mart başladığında sizin veya sevdiklerinizin eğitim hayatındaki gelişmeler nedeniyle endişe yaşayabilirsiniz. Beklentileriniz karşılanmayabilir, çocuğunuzun okul/bölüm seçiminden kendi aldığınız online eğitimlere, girdiğiniz sınavlardan okulların açık/kapalı olmasına kadar eğitimle ilişkili birçok konu Martla birlikte gündeminizde olacaktır.

Tabi bu konularda güzel haberler almayacağınız gibi hayal kırıklığı yaşama ihtimaliniz de oldukça yüksek..

15 Marttan itibaren gündem adım adım değişecek, iş hayatınıza odaklanacaksınız. Bazı okurlarım ise aile büyükleriyle ilgili gelişmelere kafa yoracak.







ASLAN


Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır! Böylesi garip bir ayın yaşattığı deneyimler atalarımızı da canından bezdirmiş olmalı ki Marta özel bir söylem geliştirmişler.

Mart demek endişe, kaygı, şüphe ve kafa karışıklığı demektir değerli okurum. Zaten geçmişte yaşanan iklimsel karmaşa sonucu bu atasözü oluşmuş olmalı.. Karmaşa Martın başlıca olayıdır ve tabi hayal kırıklığı da..

Mart başladığında geçmişte yaptığınız hataların baskısına maruz kalabilirsiniz, duygusal olarak veya maddi olarak..

Bununla birlikte ekonomik kaygılar, yatırımların karşılığının gelmemesi da hayal kırıklığı yaratabilir. Borç veya tahsil edemediğiniz alacaklarınızın yeniden gündeme gelmesiyle birlikte zihninizin ayaklanabilir.

Ayrıca cinsel hayatınızla ilgili sorunlar ve isteksizlik de yaşayabilirsiniz. Cinsel hastalıklar sizin için Marta özeldir, bu anlamda dikkatli olmanızı öneriyorum. Tanımadığınız biriyle birlikte olursanız, bulaşıcı hastalıklardan korumak için tedbir almanızı tavsiye ediyorum.







BAŞAK

Mart tatsız bir zaman dilimi değerli okurum, her zaman öyle olmuştur.. Zaten bu nedenle atalarımız da Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır demişler.. Garipliklerin, endişe ve hayal kırıklıklarının zamanı diyebiliriz.

Mart başladığında eşinize/sevgilinize yönelik bir ruh hali oluşacak, tatsız ve huzursuz. Bazen şüphe olur, bazen onun adına üzülmek olur, bazen de bit hayal kırıklığı.. Bir şeyler olur yani.

Eğer bir ilişkiniz yoksa, Martın karşınıza birinin çıkması ihtimali de oldukça yüksektir fakat Martın ilk 20 gününde olması mümkünse çünkü bu insanın beklentilerinizi karşılama ihtimali oldukça düşük olacak. Fakat Martın son 10 gününde karşılaştığınız kişi ile evlenme potansiyeliniz de dahil olmak üzere çok güzel ihtimaller var!

Yıl boyunca yaşayacağınız “genel mutsuzluk hali” Martta da devam edecek, lütfen farkındalık geliştirin ve depresyona girmeyin!





TERAZİ

Mart iki bölüm olarak inceleyelim değerli okurum. Martın ilk 3 haftası, ta ki 21 Marta kadar tatsız, huzursuz, anlamsız..

Diğer yandan Martın son 10 günündeki enerji büyük ölçekte harika olacak!

Mart başladığında iş hayatınızla ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili huzursuz bir enerji geziniyor olacak. İşle ilgili kötü gelişmeler, tatminsizlik, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Ayrıca ekipte bazı huzursuzluklar olabilir, insanların tavrı üzebilir, şaşırtabilir. Eski defterler de açılabilir.

Martın son 1o gününden ise şans ve güzellikler bekleyebilirsiniz. Martın başlarında hata yapmayın yeter ki, sonrasında yolunuzu açacak gelişmeler adım adım hayatınızın parçası olacaktır.







AKREP


Martın tatsız enerjisi meşhur fakat Martın sonuna kadar devam etmiyor neyse ki..Martın ilk 20 günü ve son 10 günü olarak iki bölüm var.

İlk 20 gün huzursuz, tatsız, endişe ve hayal kırıklığına açık. Bununla birlikte 21 Marttan itibaren canlı ve dinamik bir enerji oluşacak.

Martın tatsız bölümünde evde huzur kaçabilir, aile büyükleriniz endişelenmenize neden olabilir.

Ayrıca oturduğunuz ev ile oturmak istediğiniz ev arasındaki farklar içinizi kemirebilir. Geçmişte sahip olup satmak zorunda kaldığınız mülkleriniz varsa, aklınıza gelip içlenmenize neden olabilir. Yani evler, mülkler gündeminizde olacaktır, kötü bir şekilde.

Evin su tesisatı, banyo ve mutfakta tadilat gerekebilir.

Ayrıca çocuklarınız varsa, onların sağlığı veya geleceğiyle ilgili endişeler de yaşayabilirsiniz. Gerçi kim yaşamıyor ki?







YAY

Her ne kadar Mart baharın habercisi olsa da; havaya, toprağa, suya cemrelerin düştüğü, dünyanın canlandığı bir ay olsa da, Martın ilk 20 gününe mesafeli olmamak elde değil. Tatsız mı tatsız bir zaman dilimi cidden..

Evet Martın ilk 20 günü huzursuz oluyor, endişeye ve hayal kırıklığına açık günler yaşıyoruz. Bununla birlikte 21 Marttan itibaren canlı ve dinamik bir enerji oluşacak. Baharın tam olarak geldiği tarihler çünkü Güneş koç burcuna giriyor.

Bu yıl daha özel bir şeyler de var, canımız ciğerimiz Venüsümüz kendini gösterecek.

Sevdiklerinizin sözleri, tavırları, yaptıkları ve yapmadıkları keyfinizi kaçırabilir, hayal kırıklığına neden olabilir. Aracınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz, satmak durumunda kalabilirsiniz, tamirata ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kardeş/kuzen ile sorunlar yaşayabilirsiniz veya onların sorunlarına çözüm bulmak size düşer çünkü siz olmadan olmuyordur, destek olmanız gerekebilir.





OĞLAK

Martın tatsız enerjisini neyse ki ay boyunca yaşamayacağız, ilk 20 günle sınırlı olacak diyebiliriz.

Özellikle maddi konulara odaklı tatsızlıklar silsilesi diyelim biz buna.. Geçmişte aldığınız maddi kararlar, borç/alacak mevzularının oluşturduğu stres, ekonomik durumunuzla ilgili konuşmalar ve düşünceler… hepsi Martın gündeminin parçası!

Parayla ilişkili somut olaylar yaşama ihtimaliniz var tabi ki, bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz veya ekonomik olarak sıkışabilirsiniz. Bununla birlikte sadece düşüncede kalan şeyler de olabilir: neden geçmişte şunları şunları yaptım/yapmadım gibi..

Sonuçta maddi konular, iş hayatınız ve tüm ekonomik kararlarınız mercek altında olacak. Neyse ki bazı okurlarım için Mart sonunda Venüsün varlığı yılın en güzel maddi gelişmelerinden birine start verecek. Sonuçlarını hemen Martta alamayabilirsiniz tabi ama ne diyelim ki, yeter ki olsun, Kasımda olsa da olur!







KOVA

Çok hızlı geçen bir Şubattan sonra Martla birlikte sular durulacak, dalgalar dinecek.

Martın enerjisini kesinlikle tahammül edilmesi zor buluyorum: huzursuz, endişeli, şüphelere yol açan, hayal kırıklığına açık garip günler! Neyseki Martın ilk 20 gününde geçerli..

Özgüven sarsan, sağlık sorunlarına açık günler olabilir. Bu anlamda uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmenizi öneriyorum.

Hayatın tadının kaçtığı hissine kapılırsanız, ilişkilerinizde sorunlar olursa şaşırmayın, zamanın ruhunun klasik sonucu çünkü.





BALIK

Martın akıl bulandıran günleri başladı değerli okurum, zamanın ruhundan kaçış çok zor..

Sağlıkla ilgili endişeler, gelecek kaygısı, insanların saygısızlıkları derken günler de işte böyle geçip gidiyor. Gitsin de zaten, 21 Marttan itibaren her şey çok güzel olacak.

Aslında size harika haberlerim de var fakat sonraya saklıyorum!

Belki de son 10 yılın en iyi yıllarından birine giriyorsunuz, özellikle aşk hayatınıza ilişkin söylüyorum. Güzellikler kapıda sizi bekliyor ama henüz zili bile çalmadı.

Martın ilk 3 haftasındaki huzursuzluğu, endişe ve şüpheyi geçici bir dönem olarak görüp yola devam edin lütfen.








Zafer Ceyhun
 
X