Aşılama 2021 Nisan ayı 2.ci Aşılama tedavisi olacaklar buraya 🙋🏼‍♀️🤲🏻💕

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada bildiğiniz duydugunuz aşılama sonrası dikkat etmemiz gerekenler tavsiyeler var mı ?

Bu arada bildiğiniz duydugunuz aşılama sonrası dikkat etmemiz gerekenler tavsiyeler var mı ?
Herkes yatın kalkmayın diye söylüyor ben öyle yapacağım. Sonra keşke dememek icin sizler de öyle yapın bir hafta ev temizlenmese birşey olmaz işe gidiyorsan da kendini yorma cok

Adetin normal mi seyretti peki iğneyi kullanırken ??
Evet.. genelde adetim 5 gün sürüyor.. iğne kullanırken de 5 gün sürdü.. iğnenin etkisi kişiden kişiye değişebilir.. bence adet süresine ve miktarına takılmayın.. önemli olan kaliteli bir yumurtanın gelişmesi ve çatlaması :)

Tamamdır teşekkür ederim :) benim bir de sağ tüpüm tıkalı soldan büyümeli yumurta

Herkes yatın kalkmayın diye söylüyor ben öyle yapacağım. Sonra keşke dememek icin sizler de öyle yapın bir hafta ev temizlenmese birşey olmaz işe gidiyorsan da kendini yorma cok
Canım acaba kaç gün yatmak gerekir aşılamadan sonra ? İşlemden sonra gideceğim yurtdışında yaşıyoruz. 3 gün yatar oyle giderim diye düşünmüştüm

Erteleme imkanın var ise biraz erteleyebilirsin istersen gitmeyi döllenmeden sonra 6 günde yerleşiyor rahme bebek. Ama tabi bilet felan alındı tarih kesinse sıkıntı olmaz çok yorulma yolculukta ağır kaldırma yeter

Merhaba arkadaşlar. Benim de aşılamanın 8. günü. Mart ın 27 sinde aşılama oldum 2. Aşılama Rabbim muradımızı versin inşaallah. Benim belirti olarak 3 gündür sık tuvalete gidiyorum fakat akşamları birde meme uçlarında müthiş derecede acı var. Sinirim tavan tuhaf bir ruh halindeyim

Evet olabilir.. korkmana gerek yok :) bende de yumurtalık ve kasık ağrıları var.. inşallah güzel haberler alırız :) pozitif ve güzel düşün :)
İnşallah isteyen herkesin kucağı dolar yabenim ilk aşılamam olunca biraz enteresan geliyor yaşadıklarım hissettiklerim kendimi kaptırmakta istemiyorum ama umarım pozitifi görürüz hepimiz

Korkmayın bence benimde 2 sağ 2 solda çıkmıştı bende korkuyordm ona rağmrn yapıldı ama tutmadı keşke hemen tutsa

Henuz bilet almadik aslinda sanirim bekleyebiliriz doktorumla da bir konuşacağım bakalim

Selamlar erken değil aslında 2. Gün veya 3. Gün başlatıyorlar. Ben 3. Gün başladım çünkü 2. Gün pazara denk geldiği için kontrol olamamıştım.
Bana da 3.gun başlatıldı 8 gun sonraya da kontrol için randevu verildi . Sizin kontrol ne zaman ?

Merhaba bende 3 nisanda 3. Aşılamamı oldum. Doktorum bazı hastaların 3.yü istemeyip 2.sen sonradan direkt tüp bebek istediklerini ama bana sorarsan 3. Kez denemeni tavsiye ederim dedi. Bende onun sözünü öncelik aldım. Tabi insan 2 aşılama geçirince her şeye alışıyor. Bende de heyecan yoktu ama umudum var İnşallah hepimiz için güzel sonuçlanır

Bana da 3.gun başlatıldı 8 gun sonraya da kontrol için randevu verildi . Sizin kontrol ne zaman ?
Dün itibari ile aşılama yapıldı. Şöyle anlatayım: Adetin 3. Günü akşam 50 ml doz ile başladım. 4 gün sonra kontrol için gittim. 50 ml 2 gün daha devam et gel dedi. 13 mm iki yumurta görüldü. Bu sefer 75 ml doz artışı yapıldı 2 gün sonra yine gel dedi. Büyüme sabit kalmış. 75 ml 2 gün daha kullan gel dedi. Bu sefer sağda 1 tane 19 mm yumurtam olmuş. Çatlatma iğnesi yaptık 20 dk içinde. 36 saat sonra 3 nisanda aşılama yapıldı. Biraz uzun oldu aklınıza soru kalmasın istedim

Benim 2. Gün 75 ile başlattı doktorum ve 3 gün sonra ilk kontrolüme gideceğim büyüme hızını begenmezse doz yükseltecek. Kontrolüm yarın doktor ne derse ojay nasıl gelişirse fikir olsun diye buraya yazarım sizler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…