- 29 Kasım 2020
- 192
- 151
- 23
- 32
Uzun felan olmamış çok güzel açıklayıcı yazmışsın inşallah iyi sonuç verir aşılaman senin de hepinizin deDün itibari ile aşılama yapıldı. Şöyle anlatayım: Adetin 3. Günü akşam 50 ml doz ile başladım. 4 gün sonra kontrol için gittim. 50 ml 2 gün daha devam et gel dedi. 13 mm iki yumurta görüldü. Bu sefer 75 ml doz artışı yapıldı 2 gün sonra yine gel dedi. Büyüme sabit kalmış. 75 ml 2 gün daha kullan gel dedi. Bu sefer sağda 1 tane 19 mm yumurtam olmuş. Çatlatma iğnesi yaptık 20 dk içinde. 36 saat sonra 3 nisanda aşılama yapıldı. Biraz uzun oldu aklınıza soru kalmasın istedim
İnşallahUzun felan olmamış çok güzel açıklayıcı yazmışsın inşallah iyi sonuç verir aşılaman senin de hepinizin de
İnşallah canım.. Rabb'im mübarek Ramazan ayına müjdeli haberler ile girmeyi nasip eder inşallah :)Merhaba bende 3 nisanda 3. Aşılamamı oldum. Doktorum bazı hastaların 3.yü istemeyip 2.sen sonradan direkt tüp bebek istediklerini ama bana sorarsan 3. Kez denemeni tavsiye ederim dedi. Bende onun sözünü öncelik aldım. Tabi insan 2 aşılama geçirince her şeye alışıyor. Bende de heyecan yoktu ama umudum varİnşallah hepimiz için güzel sonuçlanır
Çok saolasınİnşallah canım.. Rabb'im mübarek Ramazan ayına müjdeli haberler ile girmeyi nasip eder inşallah :)
İlaç kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan ilaçlar bu tür etkiler yapabiliyor.Merhaba arkadaşlar. Benim de aşılamanın 8. günü. Mart ın 27 sinde aşılama oldum 2. Aşılama Rabbim muradımızı versin inşaallah. Benim belirti olarak 3 gündür sık tuvalete gidiyorum fakat akşamları birde meme uçlarında müthiş derecede acı var. Sinirim tavan tuhaf bir ruh halindeyim
İçini ferah tut. Sık sık kontrollerin sebepleri yumurtanın büyümesini kontrol etmek. O yüzden doz arttırımı yapıyorlar.Merhabalar herkese bugün iğneden sonra ilk kontrolüme gitti 12 mm olmuş yumurta çok şükür ki soldan büyümüş sol tüpüm açık. Dozu 75 den 100 e çıkardı 3 gün sonra tekrar kontrole gel dedi inşallah büyür ve çatlama iğnesi için uygun olur
Benim doktorum günlük yaşantına aynen devam edebilirsin dedi. Sadece aşılama zamanı bi 15-20 dk yatırdılar. Sadece kendimce ağır kaldırmamaya çalışıyorum.Canım acaba kaç gün yatmak gerekir aşılamadan sonra ? İşlemden sonra gideceğim yurtdışında yaşıyoruz. 3 gün yatar oyle giderim diye düşünmüştüm
Merhaba. Progestan ve folic kullanıyorum 9. Günüm bugün tuhaf hissediyorum. Siz peki durumunuz nedir. Bu arada teşekkür ederim cvp için.İlaç kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan ilaçlar bu tür etkiler yapabiliyor.
Merhaba.. aşılama ücreti klinikten kliniğe değişiyor.. Ben 1. Aşılamami 2020 Eylül'de 1.250tl ye, 2. Asilamayi bu yıl şubat ayında 1.750 TL ye yaptırdım, 2 Nisanda da 3. Aşılamami 1500tl yaptırdım ( 3. Aşılama olduğu için indirim yaptı hastane) bunun dışında muayene ücreti verdim.. 2. Ve 3. Aşılamamda gonal-f 300 kullandım.. toplam 3 kutu ilaç kullandım.. normalde 1 kutu fiyatı yaklaşık 500tl ben 3 kutu ilaç için toplam 450 TL ödedim (raporlu olduğu için).. sizin için hayırlısı olur inşallah :)Merhaba kızlar bende aşılama düşünüyorum ne kadara mal oluyor bilgi verir misiniz
bana söylenende 1500 TL ücret dediler tabiki ilaçları bilmiyorum daha ama genel olarak demekki böyleymiş aydınlanmış oldum saolunMerhaba.. aşılama ücreti klinikten kliniğe değişiyor.. Ben 1. Aşılamami 2020 Eylül'de 1.250tl ye, 2. Asilamayi bu yıl şubat ayında 1.750 TL ye yaptırdım, 2 Nisanda da 3. Aşılamami 1500tl yaptırdım ( 3. Aşılama olduğu için indirim yaptı hastane) bunun dışında muayene ücreti verdim.. 2. Ve 3. Aşılamamda gonal-f 300 kullandım.. toplam 3 kutu ilaç kullandım.. normalde 1 kutu fiyatı yaklaşık 500tl ben 3 kutu ilaç için toplam 450 TL ödedim (raporlu olduğu için).. sizin için hayırlısı olur inşallah :)
Cok tesekkur ederim canim, benim gunde 2 tane aliyorum 50 mg sekilde ben de endişelendim gec mi çağırdı beni ya yumurtam buyur falansa diye ama doktor ne yaptığını biliyordur diye umuyorumDün itibari ile aşılama yapıldı. Şöyle anlatayım: Adetin 3. Günü akşam 50 ml doz ile başladım. 4 gün sonra kontrol için gittim. 50 ml 2 gün daha devam et gel dedi. 13 mm iki yumurta görüldü. Bu sefer 75 ml doz artışı yapıldı 2 gün sonra yine gel dedi. Büyüme sabit kalmış. 75 ml 2 gün daha kullan gel dedi. Bu sefer sağda 1 tane 19 mm yumurtam olmuş. Çatlatma iğnesi yaptık 20 dk içinde. 36 saat sonra 3 nisanda aşılama yapıldı. Biraz uzun oldu aklınıza soru kalmasın istedim
Rica ederim ne demekMerhaba. Progestan ve folic kullanıyorum 9. Günüm bugün tuhaf hissediyorum. Siz peki durumunuz nedir. Bu arada teşekkür ederim cvp için.
Direkt 8. Gün mü gel demişti. Bende pcos var. Beni sürekli çağırmasının sebebi yumurtaların hepsinin uyarılıp uyarılmadığını kontrol etmek ve uygun iğne dozajını ayarlamak için. 3-4 yumurtadan fazla yumurtanın uyarılması istenmiyor. Eğer öyle olsa idi iptal edilecekti aşılamam. Şükür yolunda gittiCok tesekkur ederim canim, benim gunde 2 tane aliyorum 50 mg sekilde ben de endişelendim gec mi çağırdı beni ya yumurtam buyur falansa diye ama doktor ne yaptığını biliyordur diye umuyorum
Aynı özel bir hastanede 3 kez aşılama oldum. Eylül-Mart ve Nisan aylarında hepsinde 850 TL verdim. Tabi bunların içinde kullandığım ilaçlar, iğneler ve muayne ücretleri yokMerhaba kızlar bende aşılama düşünüyorum ne kadara mal oluyor bilgi verir misiniz
Aaa anladim pcos oldugu icin tabi o şekilde takip etmesi gerekiyor dogru bunu duymuştum. Bana randevu o şekilde ayarlamislar kontrol tarihiniz bu diye 3 nisan da basladim ilaca 11 nisanda kontrolDirekt 8. Gün mü gel demişti. Bende pcos var. Beni sürekli çağırmasının sebebi yumurtaların hepsinin uyarılıp uyarılmadığını kontrol etmek ve uygun iğne dozajını ayarlamak için. 3-4 yumurtadan fazla yumurtanın uyarılması istenmiyor. Eğer öyle olsa idi iptal edilecekti aşılamam. Şükür yolunda gitti
Doktorun bir bildiği vardır. İçini rahat tut sen her şey olacağına varıyor. Stres oluyoruz ister istemez önemli olan stresi minimuma indirebilmekAaa anladim pcos oldugu icin tabi o şekilde takip etmesi gerekiyor dogru bunu duymuştum. Bana randevu o şekilde ayarlamislar kontrol tarihiniz bu diye 3 nisan da basladim ilaca 11 nisanda kontrol
Nazik cevabınız için teşekkür ederim. Dilerim ki mucizeniz gerçek olur. Güzel haberler almak dileğiyle hoşçakalın sağlıkla kalın.Rica ederim ne demekFolic dediğin folik asit sanırım o yapmıyordur. Fakat diğerinin yan etkileri arasında dediklerinden var. Ben bugün başladım aşılama sonrası ilaç almaya göğüs ağrım var şimdilik. Duphaston ve estrofem kullanıyorum. Bende pcos olduğu için inofolic combi zaten uzun süredir kullanıyorum. 2. Aşılamamda ilaçları kullanmaya başladığımız ertesi günü çok kötü mide, diyafram, kasık ağrısı felan çektim. Doktorum ilaçların etkisi olabileceğini söyledi azalmazsa kontrole gelmemi istedi. Şükür 3 güne azalarak geçti. Umarım aynı ağrılar olmaz
Rica ederimNazik cevabınız için teşekkür ederim. Dilerim ki mucizeniz gerçek olur. Güzel haberler almak dileğiyle hoşçakalın sağlıkla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?