- 1 Ekim 2020
- 249
- 226
- 53
- 33
Herkeze nasip etsin rabbim çok güzel tabi kiOlsun sağlıkla gelsinler tek beklemekte güzel böyle hayırlı şeyleri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeze nasip etsin rabbim çok güzel tabi kiOlsun sağlıkla gelsinler tek beklemekte güzel böyle hayırlı şeyleri![]()
Maşallah maşallah benim de ilk gebeliğim sağlıklı olsaydı bende şuan gün sayıyor olacaktım bu zamanlar nasipmişSelammm Kızlarrr nasılsılsınız nerelerdesinizNisan aşılaması tutup da doğum yapan var mı benim 15 günüm kaldı çok şükür sizlerde durumlar nasıl
![]()
Sende yolu çoktan yarısını bitirip sonlarına yaklaşmışsın o yüzden bir maşallah dahaMaşallah maşallah benim de ilk gebeliğim sağlıklı olsaydı bende şuan gün sayıyor olacaktım bu zamanlar nasipmiş![]()
Çok teşekkür ederiz darısı en kısa sürede sizlere olsun inşallahMerhaba arkadaşlar, ben de uzun bir ara verip 3. Aşılamaya geçiyorum ilk adetle birlikte. Direnmeye devam etmeye devam :) Grupta aldığımız pozitif haberler ve sonrasında baktığım zamanCicekciteyze gibi sonrasında gebelik elde eden arkadaşlarım adına çok mutlu ve sevinçliyim. Sağlıcakla kucağınıza alın. Allah sizi ondan, onu da sizden eksik etmesin aşkla büyütün
Ve sizlerden el ele tutuşup ben, D demet7688 ve yola devam eden diğer arkadaşlarıma dua etmenizi istiyorum
![]()
Canım benim çok sağol amin inşallahMerhaba arkadaşlar, ben de uzun bir ara verip 3. Aşılamaya geçiyorum ilk adetle birlikte. Direnmeye devam etmeye devam :) Grupta aldığımız pozitif haberler ve sonrasında baktığım zamanCicekciteyze gibi sonrasında gebelik elde eden arkadaşlarım adına çok mutlu ve sevinçliyim. Sağlıcakla kucağınıza alın. Allah sizi ondan, onu da sizden eksik etmesin aşkla büyütün
Ve sizlerden el ele tutuşup ben, D demet7688 ve yola devam eden diğer arkadaşlarıma dua etmenizi istiyorum
![]()
Çok teşekkürlerMerhaba arkadaşlar, ben de uzun bir ara verip 3. Aşılamaya geçiyorum ilk adetle birlikte. Direnmeye devam etmeye devam :) Grupta aldığımız pozitif haberler ve sonrasında baktığım zamanCicekciteyze gibi sonrasında gebelik elde eden arkadaşlarım adına çok mutlu ve sevinçliyim. Sağlıcakla kucağınıza alın. Allah sizi ondan, onu da sizden eksik etmesin aşkla büyütün
![]()
Yaa çok sevindim sağmsalim kucağımıza alalım inşHaftaya canım benim doğum da![]()
Çok teşekkür ederim canımcımAyy çok heyecanlııYavrularınıza sağlıkla kavuşun inşallah
![]()
Çok teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlerin başına inlşMaşallah çok az kalmışAllah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
![]()
İnş .sağ salim bebişine kavuş canım benimMaşallah çok az kalmış sağlıkla kucağına al inşallahBenim aşılamadan sonra olduğu için martta Allah nasip ederse doğum
![]()
Hayırlısı böyleymiş canım az kalmış senin de sağ salim gelsin bebişinMaşallah maşallah benim de ilk gebeliğim sağlıklı olsaydı bende şuan gün sayıyor olacaktım bu zamanlar nasipmiş![]()
Tekrar niyetlenmene çok çok sevindimMerhaba arkadaşlar, ben de uzun bir ara verip 3. Aşılamaya geçiyorum ilk adetle birlikte. Direnmeye devam etmeye devam :) Grupta aldığımız pozitif haberler ve sonrasında baktığım zamanCicekciteyze gibi sonrasında gebelik elde eden arkadaşlarım adına çok mutlu ve sevinçliyim. Sağlıcakla kucağınıza alın. Allah sizi ondan, onu da sizden eksik etmesin aşkla büyütün
![]()
Evet canım erkekHayırlısı böyleymiş canım az kalmış senin de sağ salim gelsin bebişincinsiyeti ne erkek hissettim nedense
![]()
Bu sene erkek senesi sanırımEvet canım erkeksenin
![]()
Amin kuzum sende sağlıkla kavuş minik yavruşunaİnş .sağ salim bebişine kavuş canım benim![]()
Ben doğurdumEvet canım erkeksenin
![]()