• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Valla kızlar burda akıntım, kanamam oldu yazdıkça panik oldum, benim neden yok bunlarım diye 🤭 olsa bi dert, olmasa bi dert🤦.. Ara ara kasığım batıyo ama geçiyo hemen🙄
Canim demek ki herkeste farklı oluyor muş. Bende bekledim kanama olursa belki yerleşme kanamasıdir diye yorumlamak istedim ama hiç olmadı bende

Ay

Hadi inşallah farketmez dicem ama gönlüm ikisini de istiyor 🙏🏻🥰 olmazsa da Bi tane güzel sağlıkla ilerleyen Bi bebeğim olsun inşallah 🙏🏻😁 sen de durumlar nasıl transfer vs...
Amingonul ister ama nasipten öte olmaz ins tek çift farketmez sağlıkla gelsinler benim bugün 10 günüm yarın eşimi kandirirsam test yapicam 😀
Sen de benim gibi 26 ocakta transfer olmuştun de mı cnm.Hiç korkma Allah de ona bırak hakkımızda hayırlısı bak ben 5 yıldan fazla bı zamandır uğraşıyorum.insaallah doğru zamanda rabbim nasip eder hepimize geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur🤗rahat ol cnm ins o pozitif i görünce herşey gecicek
Evet 26 Ocak benimde transfer bende15 yıldır bu haberi bekliyorum ins bende görürüm 🤲
Merhaba kizlar 23 ocakta transfer olmuştum sali günü beta hcg testim 70 çıktı dun tekrar yaptırdım 157 çıktı 🤩😍
Masaallah darısı bizlere👏👏👏👏👏

Kızlar bugun doktora gittim adete gore 7 hafta ama 6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışını duyamadı acaba bi sıkıntı olabilir mi ama kese ve bebek büyümüş geçen haftaya göre ne düşüneceğimi şaşırdım resmen
Kızlar dün kese görüldü ama kaç haftalık söylenmedi internetten baktım dün 5+3 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı inşallah duyarım 🙏🏻🤗 kesemi ölçmedi doktor tekrar başka doktora gitsem mi bilemedim
İçinde dokusuda oluşmaya başlamış maşallah çok güzel 😍

Arkadaşlarım Allahım burda duygularını sonuçlarını paylaşan herkesi hayırlısıyla evlatlarına kavuştursun. Heyecanlarımız artarak mutluluklara dönüşsün. Endişelerimiz kuş olup uçsun inşallah. Yarın kan vericem 9. Gün sonucu yazarım. Pozitif sonuç alan kesesini gören kalp atışını gören herkesi çooookk tebrik ederim.

Amingonul ister ama nasipten öte olmaz ins tek çift farketmez sağlıkla gelsinler benim bugün 10 günüm yarın eşimi kandirirsam test yapicam 😀

Evet 26 Ocak benimde transfer bende15 yıldır bu haberi bekliyorum ins bende görürüm 🤲

Ay hadi bakalım inşallah pozitifsindir sonucuna beni de etiketiyle merak ettim seni 🙏🏻🥰

Arkadaşlarım Allahım burda duygularını sonuçlarını paylaşan herkesi hayırlısıyla evlatlarına kavuştursun. Heyecanlarımız artarak mutluluklara dönüşsün. Endişelerimiz kuş olup uçsun inşallah. Yarın kan vericem 9. Gün sonucu yazarım. Pozitif sonuç alan kesesini gören kalp atışını gören herkesi çooookk tebrik ederim.
Canım benim inşallah güzel haberlerini alırız umarım pozitifsindir dua edicem 🙏🏻🥰♥️

Evet o ondan bebeğin olacak inşallah. Onu görmek çok önemli. Boş gebelik değil demekki ordan anlıyorsun. 😍
Ayy biliyo musun boş gebelikten korkuyordum ve ben bu bilgiyi buradan öğrendim doktor bana pek açıklama yapmadığı için bir de diyorum kendi kendime inşallah bebekte görünür diye ay şükürler olsun valla bir kaç arkadaştan sonra senden de duydum 🤩🥰🙏🏻✈️

İnşallah hayırla kucağına alırsın. 15 yıl dile kolay. Her şeyini sıkıntısız görürsün her aşamasını inşallah.

Ayy biliyo musun boş gebelikten korkuyordum ve ben bu bilgiyi buradan öğrendim doktor bana pek açıklama yapmadığı için bir de diyorum kendi kendime inşallah bebekte görünür diye ay şükürler olsun valla bir kaç arkadaştan sonra senden de duydum 🤩🥰🙏🏻✈️
İçin rahat olsun. Sen tadını çıkarmaya başla. Her şey yolunda ve çok güzel maşallah 🧿

Şu anda 2 güne bir kan vericez.10 gündür kullandığım bütün ilaçlara aynen devam edicem.Test sonuçlarını Dr a soyliycez artık o ne derse ona göre hareket edicez.

Back
X