Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlae tekrar selam cuma oldum iğne bugün hala testte iki çizgi ilk defa kullanıyorım ne zamana kadar iki çizgi çıkıcak böyle her iki çizgide değerlendiriyor muyuz yoksa iğnenin etkisinden çıkıyor falan diyolardı kfam karıştı biraz bi yardımcı olursanız sevinirim
Canım iğnenin etkisi ile böyle çıkıyor benim 7 gün felan sürdü bu şekilde sonra siliklesiyor yanıltıcıdır sen dr verdiği tarihlerdeki ilişkileri baz al

Kızlar yumurtalarim iğneyle çatlamamis içinde kalmış içine kanama olmuş 42 mm kadar büyümüş yumurtam içimde çikolata kistim var zaten bu da ona benziyor bu da kiste çevirecek doğum kontrol hapi yazdı bebek felan yok bu ay çatlatma da yok 😔

Kızlar yumurtalarim iğneyle çatlamamis içinde kalmış içine kanama olmuş 42 mm kadar büyümüş yumurtam içimde çikolata kistim var zaten bu da ona benziyor bu da kiste çevirecek doğum kontrol hapi yazdı bebek felan yok bu ay çatlatma da yok 😔
Nasıl ya test felan yapmadımı canım çok geçmiş olsun

Canım merhaba ne yaptın gebelik var mı
Canım hatirlarsan ben iğnenin 12 günü lekelenme başladı demistim bata da 7 gün vardı sonrasında pintili parçalı regl oldum dr gittim testler yapıldı ben erken adet diye biliyordum malesef yumurta döllenmiş ama progestan yetmezliği sebebiyle tutunamamış düşmüş . Aman dikkatli olun sizler progestan hormonuna mutlaka baktirin sen ne yaptın canim

Canım hatirlarsan ben iğnenin 12 günü lekelenme başladı demistim bata da 7 gün vardı sonrasında pintili parçalı regl oldum dr gittim testler yapıldı ben erken adet diye biliyordum malesef yumurta döllenmiş ama progestan yetmezliği sebebiyle tutunamamış düşmüş . Aman dikkatli olun sizler progestan hormonuna mutlaka baktirin sen ne yaptın canim
Ben yine regli bekliyorum iğnenin 15. Günü bugün bat 25 Şubat bakalım ☺️

Merhaba arkadaşlar 10 kasımda iğne oldum bugün iğne gününü de sayarsak 14. Test yaptım tek çizgi 8 aydır uğuraşyoruz rahim timi de çektirdim sorun yok dedi ama 😥

Back
X