Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezeryan demedi ama bende suni sancı verip acaba normal doğum mi diye düsünüyordum çünkü 1 ay önce hersey çok iyi normal doğum yapabilir sin demisti banaGebelik şekerine sezeryan yapılma nedeni nedir? Kilo diyeceğim de alakası yok 3200 öyle aşırı bir kilo değil...Başka Bi Dr görüşü de alsan...
Sezeryan demedi acaba suni sanciyla mi dogumu baslatacak ben normal istiyorm acikcasiCanım senin yazdıklarına göre sezeryanlik bi durum göremedim ama sen sezeryan istiyorsan o ayrı tabi.. sezeryan için zaten genelde 38 de alıyorlar normal yani..bebeginnkilosu da hic fazla değil hemde usg den daha az doğan bebekleri görüyoruz burada..
Internette herşey yazıyor ona çok aldanmamak lazım. Doktorunuza güveniyorsanız hiç sorgulamayin ama en ufak bi şüpheniz de varsa başka doktora görünmek de fayda var. 38 de alırım dediyse sezaryan düşünmüştür öbür türlü olsa doğumu başlatalım derdiSezeryan demedi acaba suni sanciyla mi dogumu baslatacak ben normal istiyorm acikcasiama bi kaç yerde gebelik sekeri olan annelerin bebeklerin de 39 dan sonra ani kalp durmasi olabilir yaziyodu acaba onun icin mi
38. Hafta hastaneye yatisini yapalm dedi pazartesi baska doktora aldim bakalm o ne diyecek bu arada göztepe şehir hastanesinde takip ediliyorum özel olsa sezeryan yanlisi ama devlet olunca şasirdimInternette herşey yazıyor ona çok aldanmamak lazım. Doktorunuza güveniyorsanız hiç sorgulamayin ama en ufak bi şüpheniz de varsa başka doktora görünmek de fayda var. 38 de alırım dediyse sezaryan düşünmüştür öbür türlü olsa doğumu başlatalım derdi
Gebelik şekeriyle alakalı çok bir bilgim yok o yüzden normali zorlayın diyemiyorum ama iyi doktorlar var onları araştırıp bu konu hakkında fikirlerine bakabilirsiniz size de yardımcı olur karar aşamasında.38. Hafta hastaneye yatisini yapalm dedi pazartesi baska doktora aldim bakalm o ne diyecek bu arada göztepe şehir hastanesinde takip ediliyorum özel olsa sezeryan yanlisi ama devlet olunca şasirdim
Açılma var mı ki yoksa boşuna suni sancı yemiş olursun. çünkü açılma yapmıyor suni sancı... Hatta bende kendi doğum sancım da açılma yapmadı ilk gebeliğimde. En az 2 cm açıklık sonra suniyle açılmanın devamı bekleniyor diye biliyorum. Gebelik şekeri olan arkadaşlar var onlar daha güzel bilgilendirir elbet, ama içine sinmeyen şeyler varsa başka bir dr görüşü almakta fayda var. İnstegramdaki meşhur doktorlarda gördüğüm kadarıyla normal doğum da mümkün...Sezeryan demedi ama bende suni sancı verip acaba normal doğum mi diye düsünüyordum çünkü 1 ay önce hersey çok iyi normal doğum yapabilir sin demisti bana
Allah yardımcın olsun canım sağ salim yavrunu al kucağına inşallahKizlar suyum azalms doguma aliniyorm dualarnizi bekliyorm![]()
Allah korusun canım yaa ben öyle bisey hic duymadım.. gebelik şekeri olan arkadaşlar daha iyi bilirler..Sezeryan demedi acaba suni sanciyla mi dogumu baslatacak ben normal istiyorm acikcasiama bi kaç yerde gebelik sekeri olan annelerin bebeklerin de 39 dan sonra ani kalp durmasi olabilir yaziyodu acaba onun icin mi
Ayy çok şükürKızlar yazdıklarınızı henüz okuyamadım tlfnum elime yeni geçti. Miniğim sabah 09.50de doğdusuni sancı vermediler. Hastaneye yattıktan yarım saat sonra sancılarım başladı. Doğum öncesi usgde 3900 dediler 3710 gr doğdu oğluşum. Her şey yolunda çok şükür Rabbime. sadece biraz sıkıntıya girmiş yarım saat kadar oksijen aldı. Darısı bekleyen arkadaşlarıma
![]()
Maşallah darısı bize inşallah ...benimle aynı gün doğduKızlar yazdıklarınızı henüz okuyamadım tlfnum elime yeni geçti. Miniğim sabah 09.50de doğdusuni sancı vermediler. Hastaneye yattıktan yarım saat sonra sancılarım başladı. Doğum öncesi usgde 3900 dediler 3710 gr doğdu oğluşum. Her şey yolunda çok şükür Rabbime. sadece biraz sıkıntıya girmiş yarım saat kadar oksijen aldı. Darısı bekleyen arkadaşlarıma
![]()
Maşallah kuzuya. Allahım analı babalı büyütsün inşallahKızlar yazdıklarınızı henüz okuyamadım tlfnum elime yeni geçti. Miniğim sabah 09.50de doğdusuni sancı vermediler. Hastaneye yattıktan yarım saat sonra sancılarım başladı. Doğum öncesi usgde 3900 dediler 3710 gr doğdu oğluşum. Her şey yolunda çok şükür Rabbime. sadece biraz sıkıntıya girmiş yarım saat kadar oksijen aldı. Darısı bekleyen arkadaşlarıma
![]()
Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla kuzuna kavuşursunKizlar suyum azalms doguma aliniyorm dualarnizi bekliyorm![]()
Alttaki tacoysa sancı yok canım aynı ağrılar bende de var belim, kasıklarım yıkılıyor ağrıdan ama dün nst de ağrı çıkmadı. Cumartesi sezaryanim olmasa kesin bu hafta al derdim daha 1 hafta daha dayanamam gibiMerhaba anneler.
Benim de adet sancıları gibi sancılarım var. Bugün kontrole gittim. Söyledim doktora alttan baktı ve sancın yok dedidemek ki açılma yok. Adet sancısı gibi dedim heee onlar normal dedi Doğuma hazırlık için dedi. Neyse nst yolladı. Sonuca bakamadı nst kalabalıktı öğle arasına denk geldi. Öğleden sonrada ağır bir ameliyatı varmış gelmez dedi sekreteri kaldı öyle. Ama hemşire sancın var dedi de bana yok gibi geldi. Tecrübesi olan yorumlarsa sevinirim sancım var mı? He bir de açıklık muayenesi çatı muayenesi gibi oldu. İlk çocukta kendimi çok sıkmıştım çok cnm acımıştı binseler rahat bıraktım çok hafif ağrı hissettim 10 saniye ancak.
Yok gibi amaMerhaba anneler.
Benim de adet sancıları gibi sancılarım var. Bugün kontrole gittim. Söyledim doktora alttan baktı ve sancın yok dedidemek ki açılma yok. Adet sancısı gibi dedim heee onlar normal dedi Doğuma hazırlık için dedi. Neyse nst yolladı. Sonuca bakamadı nst kalabalıktı öğle arasına denk geldi. Öğleden sonrada ağır bir ameliyatı varmış gelmez dedi sekreteri kaldı öyle. Ama hemşire sancın var dedi de bana yok gibi geldi. Tecrübesi olan yorumlarsa sevinirim sancım var mı? He bir de açıklık muayenesi çatı muayenesi gibi oldu. İlk çocukta kendimi çok sıkmıştım çok cnm acımıştı binseler rahat bıraktım çok hafif ağrı hissettim 10 saniye ancak.
Canım gece bende de oldu o ağrılarAlttaki tacoysa sancı yok canım aynı ağrılar bende de var belim, kasıklarım yıkılıyor ağrıdan ama dün nst de ağrı çıkmadı. Cumartesi sezaryanim olmasa kesin bu hafta al derdim daha 1 hafta daha dayanamam gibi![]()