Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok önemli yaptırılmali kuzenim yaptirmamistimTecrübeli anneler, kızıma özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırcam arasında baya fiyat farkı var ama tamamlayıcı olan özel aşıları karsılamıyormuş. Rota ve menenjit aşılarını yaptırdınız mı gerekli mi, ona göre sigorta paketi seçicem
Bugün doktor sordu 25 derece dedim 23 24 e düşür odayı nemlendir dedi bildiğim kadarıyla ideali 24 derece nem oranı da %40-50 arasıBenimki de duphalac bana çok iyi geldi, bebek odası çok sıcak odadan çıktığım zaman soğuk yiyorum galiba. Bebeğin yattığı oda 27,28 dereceye kadar arttırıyor annem laftan anlamıyo siz kaç derecede duruyosunuz
Bence çok önemli yaptırılmali kuzenim yaptirmamistim yoğun bakımda kaldı bir süre durumu kritik falan dedi doktor rota aşısydi midesi hiçbir şey tutuyordu sıvı kaybından gidiyordu neredeyse çocuk ben büyük çocuğuma yaptırdımTecrübeli anneler, kızıma özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırcam arasında baya fiyat farkı var ama tamamlayıcı olan özel aşıları karsılamıyormuş. Rota ve menenjit aşılarını yaptırdınız mı gerekli mi, ona göre sigorta paketi seçicem
Benim de öyle oldu, durmuştu kanamam, 39. Gün akşamı kanadımYarın 40.gunum olacak hala kanamam devam ediyor. Önceden az az geliyordu. Bugün fazla geldi. İnşallah bir sıkıntı yoktur
Burun aspiratörüyle temizliyorum. Kış günleri kombili evler tıkanıyor burunlarımız, illaki vardır içinde.. 3 günde bir, banyo sonrası temizliyorum ben.Kızlar bebeklerinizin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz sanki oğlumda sümük var gibi ama bilemedim![]()
Kaç günlükken başladın temizlemeyeBurun aspiratörüyle temizliyorum. Kış günleri kombili evler tıkanıyor burunlarımız, illaki vardır içinde.. 3 günde bir, banyo sonrası temizliyorum ben.
Buguune kadar otribebe serum fizyolojik ile yapıyordum bugün serum fizyolojigi şırınga ile bir burnundan sıkıp diğerinden akittim açıldı çok şükür otribebe den daha iyi oldu en azindanKızlar bebeklerinizin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz sanki oğlumda sümük var gibi ama bilemedim![]()
Ya bende otribebe kullanıyorum açılmıyor. Acaba ben mi yanlış yapıyorum demiştimBuguune kadar otribebe serum fizyolojik ile yapıyordum bugün serum fizyolojigi şırınga ile bir burnundan sıkıp diğerinden akittim açıldı çok şükür otribebe den daha iyi oldu en azindan
Bizimki 3 şubat arayan soran yok sağlık ocağındanBenim oğlum 2 şubat doğumlu bugün yaptırdık 1 ay aşısını hepatit 2.dozuymuş. şükür ateş de olmadı.. belki size de o nedenle pazartesi demiştir.. 1 ay sonraya da verem aşısı için gun verdi hatta o biraz ateş yapabilir calpol icirip gelin dedi hemsiremiz..
Herkesin 1 ay kontrolleri iyi geçsin inşallah sağlıkla..
Çok dar burunları otribebe çok işe yaramıyor biraz daha büyüdüklerinde belki ben siringsyla bir delikten verip diğer delikten çıkarmayı deniyorum artık dağa etkili oluyurYa bende otribebe kullanıyorum açılmıyor. Acaba ben mi yanlış yapıyorum demiştim
Sağlık ocağına doğum bildirimi yaptınız mı?Bizimki 3 şubat arayan soran yok sağlık ocağından
TabiSağlık ocağına doğum bildirimi yaptınız mı?
10 günlük yoktu, burnunun tahriş olması hasta olmasından iyidirKaç günlükken başladın temizlemeye
Bizim de öyle oldu 4 gün sürdü huysuzluğu.Kızıma bugün 1. Ay aşısı yapıldı çocuk çıldırdı bir türlü uyuyamıyor ateş falan yok şükür ama çok huysuz
Sarılığı nasıl? Eğer artarsa uyku yapar. Gövdesine bak. Limon sarısı mı diye. Bacak kol yüz renk tonu eşimi diye bi kontrol et.Ya topuk kanı sonrası bebem hiç havasında değil uyumayan çocuk gözünü açmıyo memeden ayrılmayan çocuk memeyi ağzına almıyoSizde nasıldı
Ya bizimkinin de burun delikleri büyüdü10 günlük yoktu, burnunun tahriş olması hasta olmasından iyidir![]()
Bu cnmO diyet listesini bi paylaşırmısın canım