2021 Şubat Anneleri

Benim 3 gündür gelmiyordu bugün biraz hareketli iş yaptım afedersin çiş kadar geldi neredeyse geçen hafta da korse gibi birşey giydim kesilmişti göbeğimi sıktı diye tahmin ediyorum yine gelmişti 30 gün oldu
2 aya kadar gelmesi normalmiş. Sezeryanda biraz daha uzun süredebiliyormus. Bi arkadaşımın doktoru soylemis

Sezeryanlı anneler korse takıyor musunuz, cerrahi korse aldırdı bana doktorum hiç çıkarmıyorum yararı olur mu sizce. Bide dikiş yerim hala ağrıyo 8. Gün buguj normal mi, kanama çok az oluyo diye ağrı kesicileri de kestim ama coğalmadı
8.gun tabiki normal tatlım ben dik yuruyemiyorum hiçbir şey yapamiyordum eski korsemi giyiyorum bende yani tam sıkı değildi 30 günüm 3gun kanama olmuyor birgun bir anda geliyor

Amin inşallah cnm🤲 bzde yaptırdık gelince de hemn calpol içirdim dr dedi. Bir değişiklik yok her zmnki huyszlğa devm🤪 hatta emme değişikliği yaptı oğlum🥳😇 umarım böyle böyle emmeye başlar🤲💐

Ya almıyor olmuyor sadece ucunu alıyor oğlum aldığında da dümdüz ediyor .😱 Çok cnm acıyor. Biberonun ucunu bile yamultup çıkarıyor. Maşallah yenidoğanların nasıl bi emme refleksleri var 🧿

Oo çok sürmüş sizinki.inşallah o kdr sürmez bizde bugn yaptırdık şimdilik normaliz ama🤔
Benim kızda kafasına göre emmeye başladı bugun 🤷‍♀️ sadece ucunu emıolar

Aynıyız canım ben de diyorum bir şey mu var acaba benimki de tam 29 günlük ama gazı varsa o kadar çok ağlıyor ki bazen yorgunluktan uyuyor diyoruum
Fix her akşam 8-10 arası ağlama huysuzluk, sonra uyanık görene aşk olsun. emiyor, 10 dkyı bulmadan dalıyor tekrar. Kızımdan alışık değilim. O Paso zırlak olduğundan garipsiyorum şimdi. Bi de uykuya geçerken gözleri yukarı dönüyor, onu da ilk gez gördüm. Dra sordum, normal dedi.

Spinal anestezi olan anneçeler beliniz ageıyor mu? Benim ikinci dogumum ve iğne olan yer cok ağrıyor sz yorulunca emzirince. birde ben dogumdan sonra odada kahve su içtikçe kustum bayagı geceye kadar kustum.. inşşalah bel baş agrısı kalmaz. Normalde genel anestezi olanlar kusar ama ben spinal ona ragmen asırı kustum.. anestezicide iki üç kez iğneyi yaptı gibi geldi . Kızımda bir batırdı yaptı cıktı, bu adam bikaç kez yaptı. Ondan mı cok kustum bilmiyorum ama kusmak acaba işime mi gelir yoksa o kahve ve sular boşuna mı gitti bel baş agırsı kalır mı bilmiyorum. Hemşire kusman iyi gibi bişe dedi sanki.

Bu arada 21 günlük oldu bebiş ve artık tek balacam annem gitti. Gazlı bir bebek sürekli bir ıkınma hali. Damla vermeli miyim bilmiyorum? Birde günde iki-üç kez mama takviyesi yapıyorum . Sütümn yettiğinü nasıl anlayacam da mamayı bırakacam ben hiç bilmiyorum. 3 ayı bir görsek kızlar üç aydan snra gaz falan bitio inşşalah.

Bu arada 21 günlük oldu bebiş ve artık tek balacam annem gitti. Gazlı bir bebek sürekli bir ıkınma hali. Damla vermeli miyim bilmiyorum? Birde günde iki-üç kez mama takviyesi yapıyorum . Sütümn yettiğinü nasıl anlayacam da mamayı bırakacam ben hiç bilmiyorum. 3 ayı bir görsek kızlar üç aydan snra gaz falan bitio inşşalah.
Bebek emdiği zaman yutkunma sesi duyuyo musun en az 5 dk ve emme işini bitirip doyduğunu anladiktan sonra ucunu sık eger süt geliyorsa yetiyodur.

Doktorumuz günde 5defa idrar yapıyorsa sütün yeterlidir demişti ben bayağı oluyor damlaya başlayalı 29 günlüğüz

Kızlar bebeğimin bir gözü aşırı capaklaniyir ne yapmalı acsbs neden olur

Ama 2 gecedir burun tıkanıklığı yüzünden gece uyuyamıyor 😒🤦‍♀️
Petek üstüne geceleri kullanmadığın deterjanla yıkamadığın bi havluyu ıslatıp koy, iyi gelir odanın havasını yumuşatır.
Kızlar bebeğimin bir gözü aşırı capaklaniyir ne yapmalı acsbs neden olurai
Bayat çaya pamuk batırıp silebilirsin. Ben Bi kaç gün onu denedim, geçmeyince göz doktoruna resim attık, eklediğim ilacı önerdi,3 günde geçti çapak.

Eklentiler

• 1614980723204689030992561527091.webp
    1614980723204689030992561527091.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 15
Back
X