- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
Tez zamanda bitir inşalalh yeYa bennki de oyle ne zaman etkisi biter ya benm 5 gun oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tez zamanda bitir inşalalh yeYa bennki de oyle ne zaman etkisi biter ya benm 5 gun oldu
2 aya kadar gelmesi normalmiş. Sezeryanda biraz daha uzun süredebiliyormus. Bi arkadaşımın doktoru soylemisBenim 3 gündür gelmiyordu bugün biraz hareketli iş yaptım afedersin çiş kadar geldi neredeyse geçen hafta da korse gibi birşey giydim kesilmişti göbeğimi sıktı diye tahmin ediyorum yine gelmişti 30 gün oldu
8.gun tabiki normal tatlım ben dik yuruyemiyorum hiçbir şey yapamiyordum eski korsemi giyiyorum bende yani tam sıkı değildi 30 günüm 3gun kanama olmuyor birgun bir anda geliyorSezeryanlı anneler korse takıyor musunuz, cerrahi korse aldırdı bana doktorum hiç çıkarmıyorum yararı olur mu sizce. Bide dikiş yerim hala ağrıyo 8. Gün buguj normal mi, kanama çok az oluyo diye ağrı kesicileri de kestim ama coğalmadı
Biz 8 günlüğüz 18 saate yakın uyuyordur tam hesaplanadım amaKızlar selam bebekleriniz ortalama günde kaç saat uyuyor acaba![]()
Benim kızda kafasına göre emmeye başladı bugunAmin inşallah cnmbzde yaptırdık gelince de hemn calpol içirdim dr dedi. Bir değişiklik yok her zmnki huyszlğa devm
hatta emme değişikliği yaptı oğlum
umarım böyle böyle emmeye başlar
Ya almıyor olmuyor sadece ucunu alıyor oğlum aldığında da dümdüz ediyor .Çok cnm acıyor. Biberonun ucunu bile yamultup çıkarıyor. Maşallah yenidoğanların nasıl bi emme refleksleri var
Oo çok sürmüş sizinki.inşallah o kdr sürmez bizde bugn yaptırdık şimdilik normaliz ama![]()
Tavşan uykulu benim kız en fazla 50 dk uyuyo uyandığı gibi de emmek istiyorKızlar selam bebekleriniz ortalama günde kaç saat uyuyor acaba![]()
18-20 rahat var, 1 ayı da geçtik. Bazen acaba bişeyi mi var, neden bu kadar çok uyuyor da dedim.Kızlar selam bebekleriniz ortalama günde kaç saat uyuyor acaba![]()
Aynıyız canım ben de diyorum bir şey mu var acaba benimki de tam 29 günlük ama gazı varsa o kadar çok ağlıyor ki bazen yorgunluktan uyuyor diyoruum18-20 rahat var, 1 ayı da geçtik. Bazen acaba bişeyi mi var, neden bu kadar çok uyuyor da dedim.
Benimki de bigün çok uyuyorsa ertesi gün daha çok uyanık duruyor. Uyuduğu zamanda genelde ıkınmaktan bi hal oluyor gece kalkıp rahatlatıp tekrar geri uyuyorum.Kızlar selam bebekleriniz ortalama günde kaç saat uyuyor acaba![]()
Ama 2 gecedir burun tıkanıklığı yüzünden gece uyuyamıyor18-20 rahat var, 1 ayı da geçtik. Bazen acaba bişeyi mi var, neden bu kadar çok uyuyor da dedim.
Fix her akşam 8-10 arası ağlama huysuzluk, sonra uyanık görene aşk olsun. emiyor, 10 dkyı bulmadan dalıyor tekrar. Kızımdan alışık değilim. O Paso zırlak olduğundan garipsiyorum şimdi. Bi de uykuya geçerken gözleri yukarı dönüyor, onu da ilk gez gördüm. Dra sordum, normal dedi.Aynıyız canım ben de diyorum bir şey mu var acaba benimki de tam 29 günlük ama gazı varsa o kadar çok ağlıyor ki bazen yorgunluktan uyuyor diyoruum
Dilini ısır18-20 rahat var, 1 ayı da geçtik. Bazen acaba bişeyi mi var, neden bu kadar çok uyuyor da dedim.
Bebek emdiği zaman yutkunma sesi duyuyo musun en az 5 dk ve emme işini bitirip doyduğunu anladiktan sonra ucunu sık eger süt geliyorsa yetiyodur.Bu arada 21 günlük oldu bebiş ve artık tek balacam annem gitti. Gazlı bir bebek sürekli bir ıkınma hali. Damla vermeli miyim bilmiyorum? Birde günde iki-üç kez mama takviyesi yapıyorum . Sütümn yettiğinü nasıl anlayacam da mamayı bırakacam ben hiç bilmiyorum. 3 ayı bir görsek kızlar üç aydan snra gaz falan bitio inşşalah.
Doktorumuz günde 5defa idrar yapıyorsa sütün yeterlidir demişti ben bayağı oluyor damlaya başlayalı 29 günlüğüzBu arada 21 günlük oldu bebiş ve artık tek balacam annem gitti. Gazlı bir bebek sürekli bir ıkınma hali. Damla vermeli miyim bilmiyorum? Birde günde iki-üç kez mama takviyesi yapıyorum . Sütümn yettiğinü nasıl anlayacam da mamayı bırakacam ben hiç bilmiyorum. 3 ayı bir görsek kızlar üç aydan snra gaz falan bitio inşşalah.
Petek üstüne geceleri kullanmadığın deterjanla yıkamadığın bi havluyu ıslatıp koy, iyi gelir odanın havasını yumuşatır.Ama 2 gecedir burun tıkanıklığı yüzünden gece uyuyamıyor![]()
Bayat çaya pamuk batırıp silebilirsin. Ben Bi kaç gün onu denedim, geçmeyince göz doktoruna resim attık, eklediğim ilacı önerdi,3 günde geçti çapak.Kızlar bebeğimin bir gözü aşırı capaklaniyir ne yapmalı acsbs neden olurai