- 12 Haziran 2020
- 71
- 67
- 38
- 36
Ahh ahh biz herseyden sakiniyoz.Guya bende paylasmadim ama hepsi her yandan pBeni cok sinir ediyor ikiside, sutun var mi, yetiyor mu bu soruyu sorana sinir oluyorum, dr kontrolune kayinpederle gittik, gazli deyince dr da 45derece aciyka tutcan memede diye gosterdi, kayinpederim her seferinde drun dedigi gibi tutuyosun di mi diye sorar,
Benim anam babam hic karismaz, iste luzumsuz insanlar ikiside
Birde foto cekimi sinir oldugum kayinpeder bebegimi aglarken ceker, uyurken ceker, her an ama, sonra onu herkese atar, bende telde konusurken gorduk baban atmis gecen nasil agliyor, nasil banyo oluyor, dediklerinde anliyorum, yuh diyorum aninda yayiliyo foto, birseyde diyemiyorum ama sinir oluyorum, esime dedim herkese gosterip durmasin nazar oluyo uyumuyo falan diyorum, ama anlamiyor cunku bi cok fotoyuda esim babasina atiyor , babasida tum
Ahh ahh ayni seyi yasiyoruz valla.Bende paylasmiyorum bunuda biliyorlar ama tum sulale paylasmislar.Ya sabir iste.Beni cok sinir ediyor ikiside, sutun var mi, yetiyor mu bu soruyu sorana sinir oluyorum, dr kontrolune kayinpederle gittik, gazli deyince dr da 45derece aciyka tutcan memede diye gosterdi, kayinpederim her seferinde drun dedigi gibi tutuyosun di mi diye sorar,
Birde foto cekimi sinir oldugum kayinpeder bebegimi aglarken ceker, uyurken ceker, her an ama, sonra onu herkese atar, bende telde konusurken gorduk baban atmis gecen nasil agliyor, nasil banyo oluyor, dediklerinde anliyorum, yuh diyorum aninda yayiliyo foto, birseyde diyemiyorum ama sinir oluyorum, esime dedim herkese gosterip durmasin nazar oluyo uyumuyo falan diyorum, ama anlamiyor cunku bi cok fotoyuda esim babasina atiyor , babasida tum sulaleye,
Hepimzin dertleri ayni valla benimkide surekli lastik memesini bsylere daldirio agzina verme pesinde.Gerçekten çok garip insanlar ya bu kayınvalideler. Benimki de yemeğin suyunu ver demiştigeçen gün diyor gözbebekleri çok büyük aynı benim oğlumun gibi, babasına benziyor diyo
Bizimkide onlara kalirsa herseyi babasi tarafimdan birine benziyor.En son canima tak etti dedim ki acaba cocuk benden degil mi :)Benim Kayınvalidem yok ama hepsine bedel bi kayınpeder mevcut, yok emzik verme, yok sünnet ettirme, yok 40 çıkmadan gitme bir yereçocuk 3 aylık yok 3. Muhabbeti yapıyor her gördüğünde. En son senin 3 oğlun var da noldu diye terslesdim. Bebeği de kendi bebekliğine(?) benzetti, eşimi de es geçti..
Ben uyurken ya da emzirirken kesiyorumYaa ben tırnaklarını bir türlü kesemedim çok hareket ediyo korkuyorum. Eldivenleyiz hep
Bugün 2 aylık olduk perşembe günü doktor kontrolü var aşı varBen de öyle bir deneyeyim. Birazdan yıkayacağım.
Kızlar ben 2. Ay aşısı yaptırmadım daha yani 10 gün sonra 2. Ayımız doluyo. Dolunca mı yaptırdınız?
Evet memeye geri döndürun bence de kilo alımı iyiyse sütünüz yetiyordur ve gittikçe artacaktır emin olunHemen bakiyorum cok tesekkurler
4 litre su muRezene çayı, komposto ve su. Kompostoyu çok içiyorum günde 1 litrede fazla, rezene 1 bardak su 4 litre. Tabi kilo vermem durdu kompostodan dolayı ama olsun sütüm vat en azından
Canım momstok çayı denesene ben cidden aşırı memnunun ya bence sana da fayda edece. Gğnde 3 kere ara öğünlerde cevzi incir hurmayla iç bak 10 gğn sonra göğüslerin sızlayacak ben süt azlığından ne çektim ilk 10 gün bizimki kilo almadı zayıf kaldı çocuk4 litre su muhimm ilk kızımda bunu denemiştim yine de yoktu sütüm bu sefer deneyeyim bakalım nasıl olcak aynısını yapicam yarın
Yap canım güzel haberlerini bekliyorum, bide söylemeyi unutmuşum uyku4 litre su muhimm ilk kızımda bunu denemiştim yine de yoktu sütüm bu sefer deneyeyim bakalım nasıl olcak aynısını yapicam yarın
Sipariş verdim canim trendyoldan gelmesini bekliyorum..ins faydası olur bakalım ben de derim bı gün sızlıyor diyeCanım momstok çayı denesene ben cidden aşırı memnunun ya bence sana da fayda edece. Gğnde 3 kere ara öğünlerde cevzi incir hurmayla iç bak 10 gğn sonra göğüslerin sızlayacak ben süt azlığından ne çektim ilk 10 gün bizimki kilo almadı zayıf kaldı çocuk
Allah yardım etsin hepimize ya. Arada kalıp eşle bu mevzular yüzünden tartışmak cidden çok yorucu oluyor şu süreçte.Beni cok sinir ediyor ikiside, sutun var mi, yetiyor mu bu soruyu sorana sinir oluyorum, dr kontrolune kayinpederle gittik, gazli deyince dr da 45derece aciyka tutcan memede diye gosterdi, kayinpederim her seferinde drun dedigi gibi tutuyosun di mi diye sorar,
Birde foto cekimi sinir oldugum kayinpeder bebegimi aglarken ceker, uyurken ceker, her an ama, sonra onu herkese atar, bende telde konusurken gorduk baban atmis gecen nasil agliyor, nasil banyo oluyor, dediklerinde anliyorum, yuh diyorum aninda yayiliyo foto, birseyde diyemiyorum ama sinir oluyorum, esime dedim herkese gosterip durmasin nazar oluyo uyumuyo falan diyorum, ama anlamiyor cunku bi cok fotoyuda esim babasina atiyor , babasida tum sulaleye,
Hastalık belirtileri neydi? Hasta olcakşardaa ne biliyim daha çok küçükler yaaHastada olacaklar canım sonuçta bizimki hasta oldf ilaç kullanılıyoruz şimdi
Uyurken deneyin, derin uykudayken kesebilirsiniz. Ben iki sefer kestim. Uzun süredir eldiven giydirmiyorum. Dokunsun, hissetsin, temas etsin istiyorum. Bi de ellerini görmeyi çok seviyorum.Yaa ben tırnaklarını bir türlü kesemedim çok hareket ediyo korkuyorum. Eldivenleyiz hep
Ilk 6 ay anne sütü yada formül mama dışında bi şey verilmez, su dahil.Slm kizlar.Bebegim 1 ay icinde 1 kilo almisti doktor mama vermenize gerek yok dedi.Ama kayinvalidem cocuk doymuyor diye diye mama vermeme sebep oldu.bebegim iyice bibeeona alisti memeyi almiyor.Sagip verioyorum ama sutimde azaldisimdi cogunlukla bebelac gold veriyorum.Anne sutu az aldigi icin su vermelimiyim acaba?
Ama hiç aksatma ve ceviz incir hurma mutlaka ve sık sık emzirSipariş verdim canim trendyoldan gelmesini bekliyorum..ins faydası olur bakalım ben de derim bı gün sızlıyor diye
Demir ve d vit kullanıyor musun? Benim dökülmüyor bunları kullanmama bağlıyorumKızlar bu saç dökülmelerine bi çare ya oluk oluk saçım dökülüyo duşta
Yok canım vitamin alıyorum ana hepsinin içinde olduğuDemir ve d vit kullanıyor musun? Benim dökülmüyor bunları kullanmama bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?