- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
- 63
Neyse canım az kalmış o zamanBenimki sürekli uyur gibi yapıp tam ise koyulacagim sırada şaka yaptım şaka yaptimmmm diyip uyanmıyor mu sanirim karakteri oldu.
Ama şu daha genel bir ön görü 3 aydan sonra daha iyi oturuyor özellikle gaz olayı ya yarı yarıya azalıyor ya da alerjiyse kesinleşiyor.
Canım adet olmuş olabilir mısın? Bende tam 40 dan 15. Gün adet oldumSlm kizlar.Yine bir sorunla bendogum yapali 62 gun oldu kanamam bitmisti ama ikidir iliskiden sonra kanamam oluy zellike dunden beri abartili bir sekilde kanamam var.Sezeryan dogum yaptim.Sizce normalmi bu durumu yasayan varmi
Canım ben tutacağım nasipse..Diğer iki oglum da da tutmuştum.. aynı olmustu 2 aylık olduklarında ramazan a denk gelmisti..insallah cok zorlanmam..Sonradan kaza etmek cok zor oluyo..Oruçlarınızı tutacak mısınız kızlar? Ben çok kararsız kaldım denesem mi diyorum ilk bir iki gün. Ama onu da baz almak yanlış olur alışma süreci zaten normalde de zor geçer benim yine zorlanırım ilk günler. Tıbben de dinen de emziren annenin vücut yapısına bırakmışlar orucu. Sütü etkilemiyormuş çok.
Tamam bunu siz istedinizBence paylaş burada gitsin hepimiz her gün bebek kakasını günde 4-5 kere görüyoruz sonuçta
İshal değil ama mukuslu gibi geldi banaTamam bunu siz istediniz
Bebeğim ishal mi mukuslu mu normal mi?
Öyle mi diyosunİshal değil ama mukuslu gibi geldi bana
Bazı doktorlar normal diyor bazıları da ya alerji yada laktoz intoleransı diyorlar canım ama başka rahatsızlığı yoksa bebeğinin çok da takılma . Çoğunluğumuzun bebeğinin kakası böyle.Öyle mi diyosunmukuslu olunca noluyo bişeye alerji si mi var
Ayy sorma başlarda ben de öyleydim bir de annem korkutmuş beni “aman üşütür banyodan sonra çok hızlı olman lazım, bak böyle süt kesiği gibi kusarsa anla ki üşüyor” diye.. üşümesin diye çok giydiriyordum evi çok sıcak yapıyordum banyo yaptırırken senin dediğin gibi kan ter içinde kalıyordum.Baska kimseye ihtiyac yok o zaman ne guzel, biz yatak odasinda yatagin ustunde kuvetinde yikiyoruz, illa ki biri olmali, ben tutuyorum, babamiz suyu dokuyor ama cok agliyor banyo boyunca, 5dklik is ama hazirligi aglamasi aglarken giydirmesi ter icinde kaliyorum
Yok canım sadece zor çıkarıyor. Makat dar biliyosun. 2 3 gündür tuvalet yaptırır gibi tutup yaptırıyorumBazı doktorlar normal diyor bazıları da ya alerji yada laktoz intoleransı diyorlar canım ama başka rahatsızlığı yoksa bebeğinin çok da takılma . Çoğunluğumuzun bebeğinin kakası böyle.
Evet mukuslu birazcık ilk gönderdiğin benim bebeğimde böyle kaka yapıyor ilk günlerden beri. Doktoruma sorduğumda bebek normal kilo aldığı için sorun olarak görmemişti hala da böyle yapabiliyor ama maşallahı var kilo konusundaÖyle mi diyosunmukuslu olunca noluyo bişeye alerji si mi var
Geçmiş olsun benim ablamda sizin sınırda Amasya’da ondan duydum ben deÇorum dan sevgiler gencler az önce sallandik ya 4.4 şiddetinde
Mukuslu canım siz mama veriyormuydjnuz o pütürcükler mamada oluyordu sankiTamam bunu siz istediniz
Hayır hayır öksürük balgam durumu olduysa ondan da olurÖyle mi diyosunmukuslu olunca noluyo bişeye alerji si mi var
Bende küvet de var hatta ayaklı filesi de var ama onda yaptırırken sırtım belim kopuyorKüvete köpüklü file alın çok rahat edersiniz, onla tek kişi yıkıyo çok kolay şekilde. Gerci benim hep annem yıkadı daha ben yıkamadım
yaa bunu nasıl başardın? Resmen idolüm olabilirsin :)Canım ben tutacağım nasipse..Diğer iki oglum da da tutmuştum.. aynı olmustu 2 aylık olduklarında ramazan a denk gelmisti..insallah cok zorlanmam..Sonradan kaza etmek cok zor oluyo..
Mukuslu canım siz mama veriyormuydjnuz o pütürcükler mamada oluyordu sanki
Yok sadece anne sütü alıyor. Öksürük yok sümüğümüz varHayır hayır öksürük balgam durumu olduysa ondan da olur
Benim de eşim Amasyalı aynen Dodurga amasyaya yakın zatenGeçmiş olsun benim ablamda sizin sınırda Amasya’da ondan duydum ben de
Benim kızın da kakasi mukuslu mama da yiyor normal bence aark çocuğunun alerjisi var süte kakada kan vardı o zmn belli olur cnmÖyle mi diyosunmukuslu olunca noluyo bişeye alerji si mi var
Bence de mukus varİshal değil ama mukuslu gibi geldi bana
Açıgı adet olup olmadığımi anlayamıyorumCanım adet olmuş olabilir mısın? Bende tam 40 dan 15. Gün adet oldum
Benim bebişin kakası hep böyleTamam bunu siz istediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?