- 10 Nisan 2019
- 19
- 12
- 18
- 47
Benim kese gelişmemiş hcg düşmeye başladı doktor haftaya çarşamba gel demişti ama dün kanamam başladı bu gün aradım doktoru pazartesi aç karna gel dedi galiba kürtaj yapacakCanım sen bekledinmi bi süre.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kese gelişmemiş hcg düşmeye başladı doktor haftaya çarşamba gel demişti ama dün kanamam başladı bu gün aradım doktoru pazartesi aç karna gel dedi galiba kürtaj yapacakCanım sen bekledinmi bi süre.
Merhaba hoşgeldiniz öncelikle hayırlı olsun inşallah görürsünüz bebişinizi sağ salimMerhaba kızlar dün 5+3tüm ilk doğumumda ki Dr gittim ultrasonda kese dahi hiçbişey görünmedi vajinal ultrasonda kese gördü ama şekli çok bozuk etrafı dağınık içinde yolk kesesi olması lazımmış o yok bebek yok bu sıkıntılı bir durum dedi suratı asıldı çok üzüldü kamerayı tam çekeceği anda kenarda küçük bir nokta gördü tesadüfen.. Bu bebek olabilir dedi ve yüzü gülmeye başladı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı
İnşallah kürtaja gerek kalmaz canımBenim kese gelişmemiş hcg düşmeye başladı doktor haftaya çarşamba gel demişti ama dün kanamam başladı bu gün aradım doktoru pazartesi aç karna gel dedi galiba kürtaj yapacak
Canım işlenmiş et yasak hamilelikte. Canın çok istediğini nefsini körle ama beslenme alışkanlığından çıkar bunları. Bu defa doktor bana tavuktan da uzak dur dedi. Normalde yerim ama çiğ ete dokunmamaya çalışmak adına demiş olmalı. Çünkü çiğ ete ellemiyoruzKızlar protein ağırlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ben, eşim füme hindi salam almış baya, çok da severim protein oranı aşırı yüksek ama salam iyi değil diyolar çiğ gibi olduğundanmı işlenmiş diyemi ne bilemedim yenmezmi ki
İlk bebekse kucağına alana kadar babalığı hissetmez erkek derler Bir de hamileliğin önemi pek bilmiyor anlatmak lazım onlara. :) tabi hassas babalar da var. Benim eşim ilk hamileliğimde çok hassastı ben kendimi hiç esirgemedim o yüzden alıştı artık saldı çayıra hamile Olduğumu unutuyor :)Kızlar peki eşleriniz nasıl tepki veriyo benim eşim tam Bi embesil gibi davranıyor. Sizinkileri merak ettim![]()
Yaa ben bilemediğimden her kahvaltıda yedim bişey olmaz dimi artık elimi sürmem korktum şimdiCanım işlenmiş et yasak hamilelikte. Canın çok istediğini nefsini körle ama beslenme alışkanlığından çıkar bunları. Bu defa doktor bana tavuktan da uzak dur dedi. Normalde yerim ama çiğ ete dokunmamaya çalışmak adına demiş olmalı. Çünkü çiğ ete ellemiyoruz
Ay çok sevindim canım sen çok tedirgindin rahatladın elhamdülillahÇok şükür kalp atışını duyduk hamdolsunGeç döllenmeden dolayı 6 haftalık tam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh allahım isteyen her kadına anne olmayı nasip etsinn
❤
Oo yatak ayırma olayı çok zor. Benim oğluş beşikte yatıyodu. Doğumdan önce yatak aldık ama gece gelip hala beşikte yatıyodu. Kardeş geldi beşigi vermem falan derken ikna ettik. Ondan beri de gecw gelip yanımızda yatıyor. Sabah 4kişi uyanıyoz çoğu zamanbu karantina sürecinde bana alıştı işe başlayınca meme olayını abarttı. Sabahtan beri ağzında23 ü görmücez galiba daha bizim yatağı ayırmamız lazım. Çalıştığım için bana hasret kalmasın diye birlikte uyuyorduk. Kardeş geldi, yataktan oldum demesin bir de
ama akıllandım ikinciyi yanımda uyutmucam:))
Yani bana hiçbi iş yaptırmıyo yapmaya kalksam kızıyo, annemle eşim yapıyo herseyi ama ne bileyim Bi duygusuz sanki enteresan daha çoşkulu beklerdim. Mesela Eşim borsa yapıyo 6 da kapanıyor seans cuma günü doktoru aradım kan tahlili sonucu için Dr çok güzel yükselmiş gel bakalım ultrasonla dedi (daha gönce görünmemişti) insan hemen kalkar gider dimi yarın gitsek olur mu diyo ctesi işi yokmuş bugun sabahtan gittik gördük.İlk bebekse kucağına alana kadar babalığı hissetmez erkek derler Bir de hamileliğin önemi pek bilmiyor anlatmak lazım onlara. :) tabi hassas babalar da var. Benim eşim ilk hamileliğimde çok hassastı ben kendimi hiç esirgemedim o yüzden alıştı artık saldı çayıra hamile Olduğumu unutuyor :)
Yok yok bişey olmaz rahat ol. O kadar kasma canın çok istediğinde nadir olarak ye. Hiç bişeyden mahrum etme kendini beslenme anlamında. Ama her gün yeme kuzum. Herkesin doktoru bilgilendirmiştir belki ama henüz gitmeyenler için söyleyeyim; günde bir yumurta, 2 bardak süt, bir kase yoğurt, iki litreye yakın su. Haftada iki balık,iki gün iyi pişmiş kırmızı et, bol yeşillik ama genelde maydanozu felan abartmamak gerekiyor düşüğü tetikleyen yeşillikler vardı neydi diğerlerini unuttum. Bitki çayı içmiyoruz. Günde iki ceviz mutlaka çok önemli beyin gelişimi için. Konserveden uzak duruyoruz. Dip balıklarını tercih etmiyoruz. Çiğ badem yiyelim mutlaka. Son aylarda günde bir muz bebeğe kilo aldırır ayrıca çok faydalı. Tabi imkanlar dahilinde alınabilecek gıdalar herkes ulaşamayabilir kimse üzülmesin yemeyince eksik bir şeyler olur diye. Rabbim bebişlerin rızkını Da sıhhatini de bir şekilde veriyorYaa ben bilemediğimden her kahvaltıda yedim bişey olmaz dimi artık elimi sürmem korktum şimdi
Haftaya gitcem doktora netten araştırdıklarım kadarıyla dediğin gibi bilgiler var hep, ama ben biraz kasıyorum iyi bakabilmek için, hergün avokado(çok faydalıymış gebelikte), süt yoğurt, kuru meyve, çiğ kuruyemiş, meyve, sebze, et, vs yiyorum dikkat ediyorum baya, bide ton balığı çok yiyodum faydası olur diye meğer o da haftada 2 falanmış fazlası zararmış, onunda çıkardım şimdilik, su zaten fil gibi içen biriyim, heralde iyi dimi böyle tabi doktor da ekler çıkarır bişeylerYok yok bişey olmaz rahat ol. O kadar kasma canın çok istediğinde nadir olarak ye. Hiç bişeyden mahrum etme kendini beslenme anlamında. Ama her gün yeme kuzum. Herkesin doktoru bilgilendirmiştir belki ama henüz gitmeyenler için söyleyeyim; günde bir yumurta, 2 bardak süt, bir kase yoğurt, iki litreye yakın su. Haftada iki balık,iki gün iyi pişmiş kırmızı et, bol yeşillik ama genelde maydanozu felan abartmamak gerekiyor düşüğü tetikleyen yeşillikler vardı neydi diğerlerini unuttum. Bitki çayı içmiyoruz. Günde iki ceviz mutlaka çok önemli beyin gelişimi için. Konserveden uzak duruyoruz. Dip balıklarını tercih etmiyoruz. Çiğ badem yiyelim mutlaka. Son aylarda günde bir muz bebeğe kilo aldırır ayrıca çok faydalı. Tabi imkanlar dahilinde alınabilecek gıdalar herkes ulaşamayabilir kimse üzülmesin yemeyince eksik bir şeyler olur diye. Rabbim bebişlerin rızkını Da sıhhatini de bir şekilde veriyor![]()
Çok geçmiş olsunBenim kese gelişmemiş hcg düşmeye başladı doktor haftaya çarşamba gel demişti ama dün kanamam başladı bu gün aradım doktoru pazartesi aç karna gel dedi galiba kürtaj yapacak
İnşallah yaa ilk hamileliği değil ama yinede annelik öyle birşey ki herşeye pimpirikli oluyor insanMerhaba hoşgeldiniz öncelikle hayırlı olsun inşallah görürsünüz bebişinizi sağ salim
Benim doktorum tek kelime etmedi şunu ye bunu ye, herkesin doktoru söylemişCanım işlenmiş et yasak hamilelikte. Canın çok istediğini nefsini körle ama beslenme alışkanlığından çıkar bunları. Bu defa doktor bana tavuktan da uzak dur dedi. Normalde yerim ama çiğ ete dokunmamaya çalışmak adına demiş olmalı. Çünkü çiğ ete ellemiyoruz
Ben doktoruma özellikle sordum erken geleyim dedim cuma gelin bakalım yerleşme olmuşum diye Bi gittim moraller alt üst Bi üzüldüm Bi sevindim şuan nasıl bir duygu karmaşasındayım anlatamam rabbim kimseyi evladıyla sınamasın küçücük nokta kadar olsa dahi5hafta bebek görmek için erken aslında 10 gün daha bekleyin dayanamam diyosanız 4 5gün sonra tekrar gidip bakabilirsiniz keseyi görmek için
Amin canım. Ben suan kafanız karışık diye söyledim. Stres şu dönemde senin için daha zor o yüzden erken gidebilirsin dedim. İnşallah bebek yerleşmiştir o görülen bebektir.Ben doktoruma özellikle sordum erken geleyim dedim cuma gelin bakalım yerleşme olmuşum diye Bi gittim moraller alt üst Bi üzüldüm Bi sevindim şuan nasıl bir duygu karmaşasındayım anlatamam rabbim kimseyi evladıyla sınamasın küçücük nokta kadar olsa dahi
Tiroid e baktırdım 3.65 falandi Dr bişe demedi canimTroid yapıyor saç dökülmesi baktırın troidinize
Canım hiç üzülme ben de 5+2 de gittim kese görünmedi karından, bhcg baktı ikiye katlıyor mu diye bugun gittim 5+5 kese göründü 5mm azcık küçük ama geç döllenme olabilir dedi. Gönlünü ferah tut 5. Haftada görünmeyebiliyormuşMerhaba kızlar dün 5+3tüm ilk doğumumda ki Dr gittim ultrasonda kese dahi hiçbişey görünmedi vajinal ultrasonda kese gördü ama şekli çok bozuk etrafı dağınık içinde yolk kesesi olması lazımmış o yok bebek yok bu sıkıntılı bir durum dedi suratı asıldı çok üzüldü kamerayı tam çekeceği anda kenarda küçük bir nokta gördü tesadüfen.. Bu bebek olabilir dedi ve yüzü gülmeye başladı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı