2021 Şubat Anneleri

Çok şükür kalp atışını duyduk hamdolsun🙏 Geç döllenmeden dolayı 6 haftalık tam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh allahım isteyen her kadına anne olmayı nasip etsinn🙏🙏
Canım çok sevindim nasıl rahatlamışsındır şimdi :) tamamına erdirsin Allah :)
Tüm dualarına da çokça aminn

Çok şükür kalp atışını duyduk hamdolsun🙏 Geç döllenmeden dolayı 6 haftalık tam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh allahım isteyen her kadına anne olmayı nasip etsinn🙏🙏
Benimki de geç döllenme ama senden de geç galiba 😊 ben daha yeni keseyi görebildim

Bu hamilelikte dışarı yolluyorum eşimi. Bir de bıraktığım içtiğinde küllük gibi kokuyor. Zaten kusuom hava sıcak üşümez dışarda😁 sen de şart koy ya birlikte içeriz ya da siz de en azından evde içmeyin de. Kusunca kokuyu falan bahane et.
Bende dün bu yüzden kavga ettim. Güya balkonda içiyor ama koku olduğu gibi içerde. Zaten nefes alamıyorum bişe kokacak diye bi de sigara kokusuyla geliyosun bana dedim. Oda gitti yatak odasının balkonuna.

Bizde de öyle olur kızım 22 aylık hiç anlamaz kıskanç😬
Ya benimki de çok kıskanç 20aylık. Oğluş uyandı yanıma geldi sarıldık. Bi uyandı abi yanımda. Sert bi şekilde bana anneee dedi arkasından da bıdı bıdı söylendi. Aramıza girip abiye sarıldı:) emziriyo musun bu arada?

Günaydın kızlar. Bugun emzirmeyi bırakmaya karar verdim. 20aylık kızım 3 ay daha emsin isterdim ama o emdikce benim halim hiç kalmıyor zaten çok emen bi çocuk değildi. Uykydan uykuya emerdi

Ya benimki de çok kıskanç 20aylık. Oğluş uyandı yanıma geldi sarıldık. Bi uyandı abi yanımda. Sert bi şekilde bana anneee dedi arkasından da bıdı bıdı söylendi. Aramıza girip abiye sarıldı:) emziriyo musun bu arada?
Emziriyorum ama doktor bıraktırmamı istedi,geçen hafta. düşük riski olmasın 22 ay emzirdin, yeter ona dedi. Başka Bi kadın doğumcu da 3 aylık hamile olana kadar emzirebilirsin dedi. Ücretsize ayrıldım, sabaha kadar beni emiyor, çok halsizim. Kusmalarım başladı. Sabırtaşı da aldım, çünkü telkinden anlıcak Bi çocuk değil öyle bağımlısı. Ama taşı henüz kullanmaya cesaret edemedim. Ben de hazır değilim🙈

Günaydın hanimlar:KK71: aranızda d vitamini kullanan var mı doktor folidoce verdi bana ama saçım dökülüyor acaba d vit denmi kaynaklı o kadarda tahlil yaptırdım öncesinde bı şişe d bir kullanmıştım acaba stokta mi kalmadi:KK69:

Merhaba kızlar dün 5+3tüm ilk doğumumda ki Dr gittim ultrasonda kese dahi hiçbişey görünmedi vajinal ultrasonda kese gördü ama şekli çok bozuk etrafı dağınık içinde yolk kesesi olması lazımmış o yok bebek yok bu sıkıntılı bir durum dedi suratı asıldı çok üzüldü kamerayı tam çekeceği anda kenarda küçük bir nokta gördü tesadüfen.. Bu bebek olabilir dedi ve yüzü gülmeye başladı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı

Günaydın hanimlar:KK71: aranızda d vitamini kullanan var mı doktor folidoce verdi bana ama saçım dökülüyor acaba d vit denmi kaynaklı o kadarda tahlil yaptırdım öncesinde bı şişe d bir kullanmıştım acaba stokta mi kalmadi:KK69:
Canım hamilelikte saç dökülmesi normal hatta emzirme döneminde artacak bu durum. Demir takviyesi almaya başlayınca azalır biraz. d vitaminin saça etkisi yok demiri bebeğe taşımada yardımcı rolünde olacak. Polikistik over sendromunu var mı ben öyleyim yıllarca kansızlıktan dökülüyor sanıyordum meğer pcos yüzündenmiş. Alıştım artık, allahtan kuafötlerin keserken isyan ettiği Bi saça sahibim henüz kel kalmadım😁

Canım hamilelikte saç dökülmesi normal hatta emzirme döneminde artacak bu durum. Demir takviyesi almaya başlayınca azalır biraz. d vitaminin saça etkisi yok demiri bebeğe taşımada yardımcı rolünde olacak. Polikistik over sendromunu var mı ben öyleyim yıllarca kansızlıktan dökülüyor sanıyordum meğer pcos yüzündenmiş. Alıştım artık, allahtan kuafötlerin keserken isyan ettiği Bi saça sahibim henüz kel kalmadım😁
Kızımda böyle olmamisti ya pko değilim canim neyse on gün sonra Dr a gitcem o zaman sorayım bari teşekkürler canım

Emziriyorum ama doktor bıraktırmamı istedi,geçen hafta. düşük riski olmasın 22 ay emzirdin, yeter ona dedi. Başka Bi kadın doğumcu da 3 aylık hamile olana kadar emzirebilirsin dedi. Ücretsize ayrıldım, sabaha kadar beni emiyor, çok halsizim. Kusmalarım başladı. Sabırtaşı da aldım, çünkü telkinden anlıcak Bi çocuk değil öyle bağımlısı. Ama taşı henüz kullanmaya cesaret edemedim. Ben de hazır değilim🙈
Geldi anne memi anne memi diyor öyle bi söyledi ki dayanamadım emzirdim bende hazır değilim galiba. Oğlum düşkündü ama 24ay emzirdim onu bıraktırcaktım zaten hamile olduğumu öğrendim yani kendimi hazırlamıştım zaten. Şimdide önce kendimi hazırlamalıyım yine:(

Merhaba kızlar dün 5+3tüm ilk doğumumda ki Dr gittim ultrasonda kese dahi hiçbişey görünmedi vajinal ultrasonda kese gördü ama şekli çok bozuk etrafı dağınık içinde yolk kesesi olması lazımmış o yok bebek yok bu sıkıntılı bir durum dedi suratı asıldı çok üzüldü kamerayı tam çekeceği anda kenarda küçük bir nokta gördü tesadüfen.. Bu bebek olabilir dedi ve yüzü gülmeye başladı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı
5hafta bebek görmek için erken aslında 10 gün daha bekleyin dayanamam diyosanız 4 5gün sonra tekrar gidip bakabilirsiniz keseyi görmek için

Ben de dün kullanmaya başladım doktorum verdi, ocean marka sprey şeklinde alıyorum. Benim hamile kalmadan önce çok düşüktü, düşük olması bebeğe zararı olur diye kullanmaya başladım

Geldi anne memi anne memi diyor öyle bi söyledi ki dayanamadım emzirdim bende hazır değilim galiba. Oğlum düşkündü ama 24ay emzirdim onu bıraktırcaktım zaten hamile olduğumu öğrendim yani kendimi hazırlamıştım zaten. Şimdide önce kendimi hazırlamalıyım yine:KK43:
bu karantina sürecinde bana alıştı işe başlayınca meme olayını abarttı. Sabahtan beri ağzında 😬 23 ü görmücez galiba daha bizim yatağı ayırmamız lazım. Çalıştığım için bana hasret kalmasın diye birlikte uyuyorduk. Kardeş geldi, yataktan oldum demesin bir de😑 ama akıllandım ikinciyi yanımda uyutmucam:))

Back
X