Ay evet kuzum ya Allah razı olsun Her isteyen kişiye nasip etsin inşallah senin de sağlıkla ilerledinnnAy çok sevindim canım sen çok tedirgindin rahatladın elhamdülillahhep böyle ilerleyin inş.
Avakado ek gıda dönemi yedirebildim ben. Çok faydalı haklısın. Canım konserve ton balık tüketme. Faydasından çok zararı var. İlk üç ay bebeğin anne depolarından beslendiği söyleniyor. Malum zaten bulantılar kusmalar iyi beslenemiyoruz.Haftaya gitcem doktora netten araştırdıklarım kadarıyla dediğin gibi bilgiler var hep, ama ben biraz kasıyorum iyi bakabilmek için, hergün avokado(çok faydalıymış gebelikte), süt yoğurt, kuru meyve, çiğ kuruyemiş, meyve, sebze, et, vs yiyorum dikkat ediyorum baya, bide ton balığı çok yiyodum faydası olur diye meğer o da haftada 2 falanmış fazlası zararmış, onunda çıkardım şimdilik, su zaten fil gibi içen biriyim, heralde iyi dimi böyle tabi doktor da ekler çıkarır bişeyler
Her doktor söylemiyor formalite icabı üstünden geçiyorlar. bu topiklerin çok faydası var. Herkes doktorundan aldığı bilgiyi burda paylaşınca ortak kanaatler oluşuyor. Bu sayede bir sürü doktordan fikir almış gibi oluyoruz :) canını sıkma sen burdan tamamlarız eksikleri.Benim doktorum tek kelime etmedi şunu ye bunu ye, herkesin doktoru söylemiş
Doğrudur canım bakalım doktora gidiyim ona göre de düzenlicem yine beslenememi şuan hiç bulantım yok benim ama önümüzdeki haftalarda yaşarım sanırım yavaştanAvakado ek gıda dönemi yedirebildim ben. Çok faydalı haklısın. Canım konserve ton balık tüketme. Faydasından çok zararı var. İlk üç ay bebeğin anne depolarından beslendiği söyleniyor. Malum zaten bulantılar kusmalar iyi beslenemiyoruz.
Canım ben karbonat sürüyorum koltuk altıma. Doğal içerikli roll onlar var ama en doğalı karbonat. Parmağımı ıslatıp karbonata batırıp sürüyorum bi dene bak asla kötü koku olmuyor.Kızlar peki dikkat etmemiz gerekn seyler ne? Mesela koltuk alti rolonu zararlı diye duydum domestos kullanmak tüy dökücü kremler. Ben cok terliyorum ne kullanabiliriz acaba rolon yerineb
Hindistan cevizi yağını koltuk altına sürebilirsin.Kızlar peki dikkat etmemiz gerekn seyler ne? Mesela koltuk alti rolonu zararlı diye duydum domestos kullanmak tüy dökücü kremler. Ben cok terliyorum ne kullanabiliriz acaba rolon yerineb
Çok sevindim kanamanın durmasını canım takip ediyordum seni hayirla sağlıkla gelsin minğinBenim bulantılarım kusmam bugün itibarı ile başladı kanamam durdu çok şükür kızımda 9. Haftada başlamıştı bulanyılarım bunda 6. Hafta itibariyle başladı Allah yardımcımız olsun
Gözün aydın sağlıcakla inşallah. Eskiler bebişin kalbi atmaya başladı sağlıklı Bi bebek derlermiş. Ben de kızımda geç başladım. Bu defa acelemiz var.Benim bulantılarım kusmam bugün itibarı ile başladı kanamam durdu çok şükür kızımda 9. Haftada başlamıştı bulanyılarım bunda 6. Hafta itibariyle başladı Allah yardımcımız olsun
Bende dün kan verdim canım ya 5 tüp hemde valla bitirdiler kanıGünaydın canımm ❤ yine kan verip geldim. Vere vere kan kalmadı. Gelirken de yağmura tutuldumm ıslandımm
Allah razı olsun kuzum sağolasın hepimiz inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaÇok sevindim kanamanın durmasını canım takip ediyordum seni hayirla sağlıkla gelsin minğin
Allah razı olsun sağolun destekleriniz için inşallah sağlıklı olsunlar tek duamız buGözün aydın sağlıcakla inşallah. Eskiler bebişin kalbi atmaya başladı sağlıklı Bi bebek derlermiş. Ben de kızımda geç başladım. Bu defa acelemiz var.
Koltuk altina eczanede satilan ingiliz karbonatı surebilirsin canim hem cok ise yarıyor hem de zararsiz. Kimyasallardan makyaj malzemelerinden parfumlerden olabildigince uzak durmak cok onemliKızlar peki dikkat etmemiz gerekn seyler ne? Mesela koltuk alti rolonu zararlı diye duydum domestos kullanmak tüy dökücü kremler. Ben cok terliyorum ne kullanabiliriz acaba rolon yerineb
Çok tesekkürlerHer doktor söylemiyor formalite icabı üstünden geçiyorlar. bu topiklerin çok faydası var. Herkes doktorundan aldığı bilgiyi burda paylaşınca ortak kanaatler oluşuyor. Bu sayede bir sürü doktordan fikir almış gibi oluyoruz :) canını sıkma sen burdan tamamlarız eksikleri.
Dneiyeyim cnm sağol önerin icinCanım ben karbonat sürüyorum koltuk altıma. Doğal içerikli roll onlar var ama en doğalı karbonat. Parmağımı ıslatıp karbonata batırıp sürüyorum bi dene bak asla kötü koku olmuyor.
Sağol cnm önerin icinHindistan cevizi yağını koltuk altına sürebilirsin.
Kistim icin almistim cnm İngiliz karbonatıni kullanayım sagol cnm önerilerin icinKoltuk altina eczanede satilan ingiliz karbonatı surebilirsin canim hem cok ise yarıyor hem de zararsiz. Kimyasallardan makyaj malzemelerinden parfumlerden olabildigince uzak durmak cok onemli
Hoşgeldiniz öncelikle bebişiniz hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim lekelenme düşük tehlikesi olabilir benimde başta kahverengi akıntıyla başlayan kanamam oldu salı günü bugün bitti çok şükür acile gittim doktor progestan verdi fitil olarak kullanıyorum ihmal etmeyin doktora gidin benceMerhaba bayanlar Allah nasip ederse bende Şubat annesi olucam ilk bebeğim de Şubat da dogucakti ama erken doğum oldu ve Aralık annesi oldum :) şu anda tahminen 4+3üz ama dün ve Bugün bir kac damla açık kahverengi lekelenmem oldu gün içinde sadece 1-2kere devamlı degil daha öncede bebegimin 7 haftaliken kalbi durdu ve kürtaj oldum malesef çok korkuyorum birsey olucak diye pazartesi doktora gidicem sizce bu lekelenme düşük veya kimyasal gebelik belirtisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?