2021 Şubat Anneleri

Avakado ek gıda dönemi yedirebildim ben. Çok faydalı haklısın. Canım konserve ton balık tüketme. Faydasından çok zararı var. İlk üç ay bebeğin anne depolarından beslendiği söyleniyor. Malum zaten bulantılar kusmalar iyi beslenemiyoruz.

Benim doktorum tek kelime etmedi şunu ye bunu ye, herkesin doktoru söylemiş
Her doktor söylemiyor formalite icabı üstünden geçiyorlar. bu topiklerin çok faydası var. Herkes doktorundan aldığı bilgiyi burda paylaşınca ortak kanaatler oluşuyor. Bu sayede bir sürü doktordan fikir almış gibi oluyoruz :) canını sıkma sen burdan tamamlarız eksikleri.

Kızlar peki dikkat etmemiz gerekn seyler ne? Mesela koltuk alti rolonu zararlı diye duydum domestos kullanmak tüy dökücü kremler. Ben cok terliyorum ne kullanabiliriz acaba rolon yerineb

Doğrudur canım bakalım doktora gidiyim ona göre de düzenlicem yine beslenememi şuan hiç bulantım yok benim ama önümüzdeki haftalarda yaşarım sanırım yavaştan

Benim bulantılarım kusmam bugün itibarı ile başladı kanamam durdu çok şükür kızımda 9. Haftada başlamıştı bulanyılarım bunda 6. Hafta itibariyle başladı Allah yardımcımız olsun

Kızlar peki dikkat etmemiz gerekn seyler ne? Mesela koltuk alti rolonu zararlı diye duydum domestos kullanmak tüy dökücü kremler. Ben cok terliyorum ne kullanabiliriz acaba rolon yerineb
Canım ben karbonat sürüyorum koltuk altıma. Doğal içerikli roll onlar var ama en doğalı karbonat. Parmağımı ıslatıp karbonata batırıp sürüyorum bi dene bak asla kötü koku olmuyor.

Hindistan cevizi yağını koltuk altına sürebilirsin.

Benim bulantılarım kusmam bugün itibarı ile başladı kanamam durdu çok şükür kızımda 9. Haftada başlamıştı bulanyılarım bunda 6. Hafta itibariyle başladı Allah yardımcımız olsun
Çok sevindim kanamanın durmasını canım takip ediyordum seni hayirla sağlıkla gelsin minğin

Gözün aydın sağlıcakla inşallah. Eskiler bebişin kalbi atmaya başladı sağlıklı Bi bebek derlermiş. Ben de kızımda geç başladım. Bu defa acelemiz var.

Koltuk altina eczanede satilan ingiliz karbonatı surebilirsin canim hem cok ise yarıyor hem de zararsiz. Kimyasallardan makyaj malzemelerinden parfumlerden olabildigince uzak durmak cok onemli

Çok tesekkürler

Canım ben karbonat sürüyorum koltuk altıma. Doğal içerikli roll onlar var ama en doğalı karbonat. Parmağımı ıslatıp karbonata batırıp sürüyorum bi dene bak asla kötü koku olmuyor.
Dneiyeyim cnm sağol önerin icin

Koltuk altina eczanede satilan ingiliz karbonatı surebilirsin canim hem cok ise yarıyor hem de zararsiz. Kimyasallardan makyaj malzemelerinden parfumlerden olabildigince uzak durmak cok onemli
Kistim icin almistim cnm İngiliz karbonatıni kullanayım sagol cnm önerilerin icin

Merhaba bayanlar Allah nasip ederse bende Şubat annesi olucam ilk bebeğim de Şubat da dogucakti ama erken doğum oldu ve Aralık annesi oldum :) şu anda tahminen 4+3üz ama dün ve Bugün bir kac damla açık kahverengi lekelenmem oldu gün içinde sadece 1-2kere devamlı degil daha öncede bebegimin 7 haftaliken kalbi durdu ve kürtaj oldum malesef çok korkuyorum birsey olucak diye pazartesi doktora gidicem sizce bu lekelenme düşük veya kimyasal gebelik belirtisi olabilir mi

Hoşgeldiniz öncelikle bebişiniz hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim lekelenme düşük tehlikesi olabilir benimde başta kahverengi akıntıyla başlayan kanamam oldu salı günü bugün bitti çok şükür acile gittim doktor progestan verdi fitil olarak kullanıyorum ihmal etmeyin doktora gidin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…