2021 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar, kahverengi akıntılar olabilir normaldir benim de oldu, bel ve karın kasık ağrısı da oluyor bende. Yere asla eğilemiyorum belim zonkluyor. Hamilelikten dolayı olduğu için kafama takmıyorum sizler de düşünmeyin

Kızlar 6 haftalık hamileyim pazartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz ama benim öğrendiğimden beri belim ağrıyor. Bide böyle akıntıyla karışık çok açık kahve bile denmez rengine akıntı geliyor peçeteye sildiğimde. Normal mi bu sizede olmuşmuydu tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum çok korkuyorum daha önce bi düşük yaşadım nolur yardım edin😢😢
Benimde öyle akıntı geldi bugün 6+4 oldum
Doktor bol bol su iç dinlen dedi sende öyle yap canım benimki de pembe bile sayılmaz ama lekelenme işte hoş değil inşallah çabucak atlatiriz geçmiş olsun sana da

Oluyor olmaz mı baygın baygın geziyorum uyuyorum ama alttan alınca lekemi de arttırdı benim o yüzden mecbur ağızdan aliyorum
Benim de canım cok yandı bugün koyarken ya bakalım doktor ne dicek.. Allah yardımcımız olsun herşey meleklerimiz için 😍

Yaaa hamilemisin 😍😍😍😍

Evet galiba hamileyim bunu söylerken bile öyke garip hissediyorum ki yani inşallah değerim artar canım bugün bat günüm
Dün kan verdim 183 çıktı yarın bi daha vericem artış varsa sağlıklı gebeliktir yoksa düşük yapıyosundur dedi

Dün peçeteye kanamam geldi bir kere kırmızı gibiydi pembenin biraz koyusu
Testlerimde silik pozitif gmrüyordum 3 gündür ondan hemen acile gittim acaba testler beni yanılttı mı diye ama kandada gözükmüş minik çileğim ❤🌸🍓

Rabbim hepimize sağlıkla afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin ❤❤❤

1.5 sene nin ardından....

Evet galiba hamileyim bunu söylerken bile öyke garip hissediyorum ki yani inşallah değerim artar canım bugün bat günüm
Dün kan verdim 183 çıktı yarın bi daha vericem artış varsa sağlıklı gebeliktir yoksa düşük yapıyosundur dedi

Testlerimde silik pozitif gmrüyordum 3 gündür ondan hemen acile gittim acaba testler beni yanılttı mı diye ama kandada gözükmüş minik çileğim ❤🌸🍓

Okadar çok sevindim ki bende 2.5 sene sonunda kavuştum atom karincama ❤
Inşallah sağlıkla ilerler kuzum dua edicem hepimiz için bende 5. Haftada ve şimdi pembe akıntı yaşadım inşallah sağlıkla ilerler hepimizin allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 😍

Bende kan pıhtılaşması var riskli gebelik uzmanından sıkı takipliyim şansa bırakamam diyor bütün tedbirleri alıyo ondan galiba
Canim bende de kan pıhtılaşma var sadece ecopirin kullanıyorum haftaya belki bende iğneye baslayacagim zor oluyor mu benim birde iğne fobim var :(

Ovulasyon sende de pozitifı gosterdı demekkı 😊melegını bekleyenler de konusmustuk

Canim bende de kan pıhtılaşma var sadece ecopirin kullanıyorum haftaya belki bende iğneye baslayacagim zor oluyor mu benim birde iğne fobim var :KK43:
İlk baslarda zorlanirsin cnm ama evlat için anneler herşeye katlanıyor sonra alışıyorsun zaten de iğne piyasada yok drun bişey dedi mi konu ile alakalı

Okadar çok sevindim ki bende 2.5 sene sonunda kavuştum atom karincama ❤
Inşallah sağlıkla ilerler kuzum dua edicem hepimiz için bende 5. Haftada ve şimdi pembe akıntı yaşadım inşallah sağlıkla ilerler hepimizin allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 😍

Bende ediyorum hepinizee Rabbim sağlıkla afiyetle güzel hamilelikler geçirmeyi nasip etsin bu süreçte poztif enerjiye çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyırım 😊😊😍🍓🍓

İlk baslarda zorlanirsin cnm ama evlat için anneler herşeye katlanıyor sonra alışıyorsun zaten de iğne piyasada yok drun bişey dedi mi konu ile alakalı
Benim hazır hissetmemi bekliyor strese sokmak istemiyormus suan ilaçla güzel ilerliyor çok şükür kalp atışını gördük tedbir için bebeğe iyi gelir diyor ama bulunmamasiyla ilgili hiç konuşmadık bu cuma gprusecegiz iğne konusunu
Cevabın için Sağol canim

Back
X