- 13 Mart 2019
- 16.008
- 61.923
- 598
Yerleşme kanaması olabilir canım.kahverengiden korkmayım diyo doktorlar
İnşallah canım şuan gelmiyor gibi zaten inşallahta gelmez Rabbim hepimizr sağlıklı kolay hamilelikler nasip etsin ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması olabilir canım.kahverengiden korkmayım diyo doktorlar
Bende kan pıhtılaşması var riskli gebelik uzmanından sıkı takipliyim şansa bırakamam diyor bütün tedbirleri alıyo ondan galiba5+3te karından görünmemesi çok normal benim 6+1 de kalp atışı bile vajinal ultrasonla duyuldu lütfen bunun için üzülme ☺iğne neden verdi onu anlamadım ama![]()
Benimde öyle akıntı geldi bugün 6+4 oldumKızlar 6 haftalık hamileyim pazartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz ama benim öğrendiğimden beri belim ağrıyor. Bide böyle akıntıyla karışık çok açık kahve bile denmez rengine akıntı geliyor peçeteye sildiğimde. Normal mi bu sizede olmuşmuydu tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum çok korkuyorum daha önce bi düşük yaşadım nolur yardım edin![]()
Oluyor olmaz mı baygın baygın geziyorum uyuyorum ama alttan alınca lekemi de arttırdı benim o yüzden mecbur ağızdan aliyorumDoktoruma sorayım pzts duruma gore bakariz. Agiz yoluyla cok yan etkisi oluyomuş oldu mu senin
Benim de canım cok yandı bugün koyarken ya bakalım doktor ne dicek.. Allah yardımcımız olsun herşey meleklerimiz içinOluyor olmaz mı baygın baygın geziyorum uyuyorum ama alttan alınca lekemi de arttırdı benim o yüzden mecbur ağızdan aliyorum
Yaaa hamilemisin![]()
Canim kan sulandirici iğne bulabiliyor musunuz Dr bişey dedi mi bu konu ile alakalıBende kan pıhtılaşması var riskli gebelik uzmanından sıkı takipliyim şansa bırakamam diyor bütün tedbirleri alıyo ondan galiba
Okadar çok sevindim ki bende 2.5 sene sonunda kavuştum atom karincama ❤Evet galiba hamileyim bunu söylerken bile öyke garip hissediyorum ki yani inşallah değerim artar canım bugün bat günüm
Dün kan verdim 183 çıktı yarın bi daha vericem artış varsa sağlıklı gebeliktir yoksa düşük yapıyosundur dedi
Dün peçeteye kanamam geldi bir kere kırmızı gibiydi pembenin biraz koyusu
Testlerimde silik pozitif gmrüyordum 3 gündür ondan hemen acile gittim acaba testler beni yanılttı mı diye ama kandada gözükmüş minik çileğim ❤
Rabbim hepimize sağlıkla afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin ❤❤❤
1.5 sene nin ardından....
Canim bende de kan pıhtılaşma var sadece ecopirin kullanıyorum haftaya belki bende iğneye baslayacagim zor oluyor mu benim birde iğne fobim varBende kan pıhtılaşması var riskli gebelik uzmanından sıkı takipliyim şansa bırakamam diyor bütün tedbirleri alıyo ondan galiba
Ovulasyon sende de pozitifı gosterdı demekkıEvet galiba hamileyim bunu söylerken bile öyke garip hissediyorum ki yani inşallah değerim artar canım bugün bat günüm
Dün kan verdim 183 çıktı yarın bi daha vericem artış varsa sağlıklı gebeliktir yoksa düşük yapıyosundur dedi
Dün peçeteye kanamam geldi bir kere kırmızı gibiydi pembenin biraz koyusu
Testlerimde silik pozitif gmrüyordum 3 gündür ondan hemen acile gittim acaba testler beni yanılttı mı diye ama kandada gözükmüş minik çileğim ❤
Rabbim hepimize sağlıkla afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin ❤❤❤
1.5 sene nin ardından....
İlk baslarda zorlanirsin cnm ama evlat için anneler herşeye katlanıyor sonra alışıyorsun zaten de iğne piyasada yok drun bişey dedi mi konu ile alakalıCanim bende de kan pıhtılaşma var sadece ecopirin kullanıyorum haftaya belki bende iğneye baslayacagim zor oluyor mu benim birde iğne fobim var![]()
Okadar çok sevindim ki bende 2.5 sene sonunda kavuştum atom karincama ❤
Inşallah sağlıkla ilerler kuzum dua edicem hepimiz için bende 5. Haftada ve şimdi pembe akıntı yaşadım inşallah sağlıkla ilerler hepimizin allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Benim hazır hissetmemi bekliyor strese sokmak istemiyormus suan ilaçla güzel ilerliyor çok şükür kalp atışını gördük tedbir için bebeğe iyi gelir diyor ama bulunmamasiyla ilgili hiç konuşmadık bu cuma gprusecegiz iğne konusunuİlk baslarda zorlanirsin cnm ama evlat için anneler herşeye katlanıyor sonra alışıyorsun zaten de iğne piyasada yok drun bişey dedi mi konu ile alakalı
Ovulasyon sende de pozitifı gosterdı demekkımelegını bekleyenler de konusmustuk
Pozitif hissettikce dolanirim etrafındaBende ediyorum hepinizee Rabbim sağlıkla afiyetle güzel hamilelikler geçirmeyi nasip etsin bu süreçte poztif enerjiye çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyırım❤
![]()
Pozitif hissettikce dolanirim etrafındakuzucum
Benimde hala var yerleşiyor bebek hatta bazen içinde birseyler cart diye yirtiliyormus gibi hissedebilirsin korkmaAyy canımn çok sağoll
Benim bel ve biraz kasık ağrım var normal mi acaba