2021 Şubat Anneleri

Benimde hala var yerleşiyor bebek hatta bazen içinde birseyler cart diye yirtiliyormus gibi hissedebilirsin korkma 😄

Yarın değerim artmazsa diye düşünüyorum hep ama sonra diyorum ki Allah yazdıysa zaten olur ama yazmadıysa olmaz herşey nasip sonuçta
İlk kez hamile kalabildiğim için bile Rabbime sonsuz şükürler olsun bu bile öyle büyük bi umut ki 🍓🌸

Şimdi benim yarın deperimin sağlıklı bir artıl olması için tahmini kaç olması lazım

Dünkü değer 183.2

Yarın değerim artmazsa diye düşünüyorum hep ama sonra diyorum ki Allah yazdıysa zaten olur ama yazmadıysa olmaz herşey nasip sonuçta
İlk kez hamile kalabildiğim için bile Rabbime sonsuz şükürler olsun bu bile öyle büyük bi umut ki 🍓🌸

Şimdi benim yarın deperimin sağlıklı bir artıl olması için tahmini kaç olması lazım

Dünkü değer 183.2
Hep 2 katı veya %60 olması lazım diyorlar açıkçası çok bilgim yok ben 1 kere baktirdim zaten 1 hafta geçmişti iğne fobim olunca doktor herseyi bir arada çıkardı testleri falan tekrar da bakmadı bilenler varsa yazsın arkadaşlar 😊

Kızlar 6 haftalık hamileyim pazartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz ama benim öğrendiğimden beri belim ağrıyor. Bide böyle akıntıyla karışık çok açık kahve bile denmez rengine akıntı geliyor peçeteye sildiğimde. Normal mi bu sizede olmuşmuydu tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum çok korkuyorum daha önce bi düşük yaşadım nolur yardım edin😢😢

Benim arada kahverengi oluyordu, doktoruma sordum normal olduğunu söyledi. Kesenin yeri vs normalse hiç sıkıntı yapma canım

Kızlar 5+3 üm bugün doktor karından baktı kanama alanı gördüm sanki dedi alttan baktı sonra kanama değilmiş o dedi kese içinde bebek var rahim kalın iyi dedi düşük önleyici iğne verdi ama tedirgin oldum karından direkt görememesine :( 4 gün sonra tekrar gideceğim
Neden iğne verdi ki

Kızlar ya Merak ettiğim bişey var oda şu. Malum telefonlarla cok ugrasıyorux. Konuşma değil ama internette instagram trendyol google youtube derken gecirdiğim süreye cok üzülüyorum.. şimdi de kork aya başladım daha 5 haftalık gebeyim. Zararı varmdr yada etkilenmiş midir sizce ? Tek ben değilim demi böyle tl kullanan yada kullanamayan 😔

Yeni gelen hamişler hoşgeldiniz ❤❤bebeklerinizi sağ salim alın kucağınıza inşallah kahverengi akıntı ve bel ağrısı olanlar doktorunuza söyleyin her ihtimale karşı progestan verecektir ağır iş yapmayın bol bol dinlenin stresten de uzak durun:anneadayı::anneadayı:

Ben denedim ama ekleyemedim çok heyecanlıyım 2 sene sonra gelen mucize gerçi daha keseyi göremedik inşallah görürüm bu formdan hiç çıkmam. 🤒
Profilinize girin hesap detayları ordan aşağılarda kan bağışlarının altında bebeğinizin tahmini doğum tarihi diyor tarihi girin kaydedin

Dünkü değer 183.2
Benimkiler 3 katı arttı. 500 lü bi değer olması lazım bana göre

Hep 2 katı veya %60 olması lazım diyorlar açıkçası çok bilgim yok ben 1 kere baktirdim zaten 1 hafta geçmişti iğne fobim olunca doktor herseyi bir arada çıkardı testleri falan tekrar da bakmadı bilenler varsa yazsın arkadaşlar 😊

Sağol canım inşallah artışımız olmuştur 😊

Ben cuma günü bi gittim normalde benimde aram çok şey değil iğneyle

3 tüp kan verdim bide iğne oldum geldim şifa olsun inşallah 🌸🌸🍓🍓

Canim bende de kan pıhtılaşma var sadece ecopirin kullanıyorum haftaya belki bende iğneye baslayacagim zor oluyor mu benim birde iğne fobim var :KK43:
Zor değil bende iğneyi hiç sevmem ama bu iğneleri 9 aya yakın kullanacağımız için gözümde büyütüp psikolojimi bozmuyorum iğne oluyorum sabahları akşamda coraspin kullanıyorum günde 3 defa vajinal progestan dün ekstra iğne yazdı kalcadan 5 günde 1 vurulucam düşük önleyici bir iğneymiş bide hap günde iki kere aç karnına o da pahalı bir ilaç bağışıklık içinmiş 3 gün sonra tekrar gidicem doktora gelişime bakıcak

Zor değil bende iğneyi hiç sevmem ama bu iğneleri 9 aya yakın kullanacağımız için gözümde büyütüp psikolojimi bozmuyorum iğne oluyorum sabahları akşamda coraspin kullanıyorum günde 3 defa vajinal progestan dün ekstra iğne yazdı kalcadan 5 günde 1 vurulucam düşük önleyici bir iğneymiş bide hap günde iki kere aç karnına o da pahalı bir ilaç bağışıklık içinmiş 3 gün sonra tekrar gidicem doktora gelişime bakıcak
Allah yardimcin olsun canim

Back
X