2021 Şubat Anneleri

Kızlar 2gündür sancı şeklinde ağrım var. Gaz sancısı gibi adet sancısı gibi çözemediğim bi ağrı. Ama dayanılmaz oluyo zaman zaman. Sizlerde de olan oldu mu

Kızlar 2gündür sancı şeklinde ağrım var. Gaz sancısı gibi adet sancısı gibi çözemediğim bi ağrı. Ama dayanılmaz oluyo zaman zaman. Sizlerde de olan oldu mu
Ever canım ara ara oluyor özellikle akşamları yatağa geçince kasıklarım ağrıyor, doktor normal dedi

Peki benim gibi psikopat olan var mı ağrım olunca kötü bişey olmus mudur olmayınca ay varlığını hissettirmiyor kötü bişey mi olmuştur diye düşünen 😀

Peki benim gibi psikopat olan var mı ağrım olunca kötü bişey olmus mudur olmayınca ay varlığını hissettirmiyor kötü bişey mi olmuştur diye düşünen 😀
Ben varım😂bnde hapsirinca rahim tarafinda bı segirme oluyor ha bişey olur mu ha duruyor mu bı ultrason cihazı olsada baksak😂

Ayy evet :) ağrıyo niye ağrıyo ağrımıyo niye ağrımıyo :) mide bulantım 2 kere dışında hiç olmadı onlarda hafif bulantıydı sabahları zorla bulandırcam midemi bulanması lazım diye diye bulanınca da geçsin artık derim 😂

Ben varım😂bnde hapsirinca rahim tarafinda bı segirme oluyor ha bişey olur mu ha duruyor mu bı ultrason cihazı olsada baksak😂
Ay sorma cnm ben daha keseyi de görmedim kurup duruyorum kafamda.. Ay keske her gun görebilsek günde 3 4 kez hos olurdu 😀

Ayy evet :) ağrıyo niye ağrıyo ağrımıyo niye ağrımıyo :) mide bulantım 2 kere dışında hiç olmadı onlarda hafif bulantıydı sabahları zorla bulandırcam midemi bulanması lazım diye diye bulanınca da geçsin artık derim 😂
Bak bu miğde bulantısı konusunda bende senin gibiyim 😀 bi kac gun kotu oldu miğdem oh dedim 😀 bi kac gündür iyi acaba niye iyi diyorum 😀

Dün verdim adetim 5 gün gectigi için şüphelenmiştim bide cok uykum vardı heryerde uyumak istiyodum oda süphelendirdi yani degerimde bi sıkıntı yok demi
Normal bence değerin canım ben adetim 2 gün geçtiğinde 63 ile öğlendim şimdi 4866 idi geçen hafta perşembe

Benim gaz sancım çok oluyor dediğin gibi tuhaf ağrılar acaba karnım mı ağrıyor diyorum sonra bi bakıyorum midem ağrıyımuş
Bu sabah o kadar ağrımadı şimdi benide düşündürdünüz niye ağrımadı acaba 😄

Dün verdim adetim 5 gün gectigi için şüphelenmiştim bide cok uykum vardı heryerde uyumak istiyodum oda süphelendirdi yani degerimde bi sıkıntı yok demi
Bu değer kişiden kişiye değişir önemli olan iki katına çıkması, belki geç döllenme filan olmuştur iki gün arayla takip et bakalım

Ay sorma cnm ben daha keseyi de görmedim kurup duruyorum kafamda.. Ay keske her gun görebilsek günde 3 4 kez hos olurdu 😀

Keseyi görmek için çok heyecanlıyım inşallah oluşur yaa Allahım hayırlısıyla nasip etsin hepimize 😊

Acaba bizim kese ne zaman gözükür
Adetim 2 gün gecikti
Dünkü kan sonucum da 575 ti
Haftaya pazartesiye randevu alsam mı şimdiden

Back
X