2021 Şubat Anneleri

yemin ederim aynı belirtiler . nasıl gitcek bu şişkinlik önerisi olanlar deneyimli olanlar yardım etsin lütfen ben de sürekli geğiriyorum ve gazım çok
Soğuk su içmeyin, cereyandan kaçın, ayağa mutlaka çorap. Dereotu rahatlatır ama bitkilerin zararı olab
aaa sizle aynı günüz. sabah aç karnına mı içiyim walla yaparım artık ne deseniz
Ben ara öğle yemeğinden sonra Bi kaşık alıyorum sabahları çıkarıyorum ve bulantm çok. Soğuk su çok içiyordum onu yapmıyorum artık. Dünden beri de bayılacak gibi oluyorum ellerim titriyor gözlerim kararıyor. Bugün Dr a onu sorucam. Cvp alabilirsem size de söylerim🙏

Soğuk su içmeyin, cereyandan kaçın, ayağa mutlaka çorap. Dereotu rahatlatır ama bitkilerin zararı olab

Ben ara öğle yemeğinden sonra Bi kaşık alıyorum sabahları çıkarıyorum ve bulantm çok. Soğuk su çok içiyordum onu yapmıyorum artık. Dünden beri de bayılacak gibi oluyorum ellerim titriyor gözlerim kararıyor. Bugün Dr a onu sorucam. Cvp alabilirsem size de söylerim🙏

çok teşekkür ederim ben de kayısı hoşafı yapayım olmazsa biraz da zeytinyağı içerim geçer inşallah halim olsa yürüyüş yapıcam ama hiç halim olmuyo

Bitkilerin zararı olabiliyor Dr a sorup kullanmakta fayda var dicektim, 😁çocukla bu kadar cvp yazabiliyorum

canım açlık kan şekerine baktır mutlaka. Açlık şekeri düşünce ellerde titreme baygınlık yapıyor.

2 gündür çok kötüyüm öncesinde çok iyidim sanırım kendi kendime nazar değdirdim oo süper hiç bulantım yok diye geziyodum ortalarda
Bende kendi kendime nazar değdireceğim diye çok korkuyorum. 🙈 sonra halsizlik ve gaz problemine şükret daha kötü geçirenler var diye kendimi motive ediyoeum.
Bende ıhlamur yapıp ballı propolis sıkıyordum içine geçen hafa öğrendim bitki çayları düşük/erken doğum tehlikesi yaratıyormuş.
Bana da ateş basması oluyor. Çorapsız gezmiyorım. Adana`da bu sıcakta çok zor olsa da ..🙄

Bende kendi kendime nazar değdireceğim diye çok korkuyorum. 🙈 sonra halsizlik ve gaz problemine şükret daha kötü geçirenler var diye kendimi motive ediyoeum.
Bende ıhlamur yapıp ballı propolis sıkıyordum içine geçen hafa öğrendim bitki çayları düşük/erken doğum tehlikesi yaratıyormuş.
Bana da ateş basması oluyor. Çorapsız gezmiyorım. Adana`da bu sıcakta çok zor olsa da ..🙄

neyseki benm aşırı sıcağa rağmen çorap takıntım var diye giyiyorum ama umarım bu günler çabuk geçer

Evet canım bende dün baya doktor baktım ama daha randevu alamadım
Devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum
İnşallah iyi bir doktora denk gelirim 🌸🌸🌸
Bence işini sansa bırakma cnm araştır uygun fiyata cok iyi özel doktorlar var genelde ozeldekiler daha cok ilgili. Hangi sehirdeydin sen belki yardımcı olurlar doktor onerirler

Kalp atisi supheli diyen o doktoru var ya 😡 valla bizi buyuk strese soktu dogum hastanesi aciline bile gittim 7 hafta icin daha erken dediler hep. Madem bunu herkes biliyor bu doktor nasıl doktor ki boyle konusuyor. Cok şükür dun ultrasona da girdim bebegim sağlıklı 🙏🙏

Neden Zeynep Kamilden hoşlanmadığım bugün Bi daha hatırladım kızlar. Doktorum toksoplazma rubella testlerini istemişti. Ücretsiz izne ayrıldığımdan artık her kuruşun önemi var diye devlete randevu aldım. Gittim Dr yok her zamanki gibi suratsız asistan, bi önceki gebenin serili havlu kaldığını bile kaldırmadan uzan dedi. 😑 Mecbur uzandık, testleri sordum onları gebelikten önce yaptırıcaktınız Bi anlamı yok dedi. Velevki önce yaptırdım negatif ama bir şeye dokundum bulaştı gebeyken napıcam dedim. Aynı mantıkla zaten ikili üçlü dörtlüye de gerek yok dedim çıktım. Önceki gebeliğimde ankarada Zübeyde Hanımda yaptırdım gebeyken. Devlette yaptıran varsa gebeyken bu testleri beni yeşillendirirse sevinirim. Ona göre şikayet edicem.

Neden Zeynep Kamilden hoşlanmadığım bugün Bi daha hatırladım kızlar. Doktorum toksoplazma rubella testlerini istemişti. Ücretsiz izne ayrıldığımdan artık her kuruşun önemi var diye devlete randevu aldım. Gittim Dr yok her zamanki gibi suratsız asistan, bi önceki gebenin serili havlu kaldığını bile kaldırmadan uzan dedi. 😑 Mecbur uzandık, testleri sordum onları gebelikten önce yaptırıcaktınız Bi anlamı yok dedi. Velevki önce yaptırdım negatif ama bir şeye dokundum bulaştı gebeyken napıcam dedim. Aynı mantıkla zaten ikili üçlü dörtlüye de gerek yok dedim çıktım. Önceki gebeliğimde ankarada Zübeyde Hanımda yaptırdım gebeyken. Devlette yaptıran varsa gebeyken bu testleri beni yeşillendirirse sevinirim. Ona göre şikayet edicem.

toksoplazma rubella testlerini benden de istediler ama ben de daha yaptrmadm ama özelde yaptıracağm sanırım diğer kan tesstlerimi hormon falan devlette yaptrdm

İlk üç ay dikkat etmekte fayda var. Bünyelerimiz farklı kimi güçlü gebelik geçiriyor kimi hassas. Ne olacağını bilemediğimiz için dinlenin bence. Misal ben şuan riskli gebelik durumu olmadığından durmuyorum yerimde :) dün evi süpürdüm topladım,yemekleri yaptım,İkisine de duş aldırdım. çocuklarla hoplamalı zıplamalı oyun oynadım. Sürekli kucağımdalar. Bacağıma yapışınca anne beni al diye alamam diyemiyorum:) Ama kimse de bana yat dinlen ne olur Ne olmaz Demiyor ondan belki :) ben size yatın dinlenin diyorum Ama :KK51:
Çok teşekkür ederim, ben de şehirler arası ev taşıcam yeni ev aldık Bi sürü iş var evin içinde çok kafama takıyorum. Sizin ilk gebelik değil galiba :)

Back
X