2021 Şubat Anneleri

Kan sonuçlarım da hemogram wbc ve hemogram ne bir tık yüksek çıktı akyuvarlarda vücudu savunan beyaz hücrelermiş troidim de 3.65 gibi bir değer çıktı şaşırdım faranjit vardı bende sanırım Kan değerlerim o yüzden bir tık yüksek çıktı rubella ve toxoplazma yapmamış aile hekimine mi gitmem gerek acaba bu testler için
Bende de tiroid yüksek geldi sizinkisi çok yüksek değil ancak 2.5 altında olmalı. Doktorunuz dahiliyeye yönlendirip tiroid ilacı kullandıracak değer düşmesi için.

Ben bugün Zeynep kamilde yaptıramadım gebelikten önce bakılması lazım dedi. Belki sizin doktorunuz da böyle düşünüyordur. Benim ilk gebeliğimdeki Dr da bu gebeliğimdeki dr da çok önemli yaptır mutlaka dedi. kafam karıştı.
İlk hamileliğimde özelde yaptırmıştım bende ama hamileyken yaptırdım ne kadar saçma gebelik öncesi insanın aklına o mu gelecek ya da planlı gebelik olmadı ne olcak saçma sapan doktorlar var da neyse

Bende memnun kaldım gercekten. İnsallah sağlıklı bi şekilde doğumu da yaparız :)
İnşallah:) sizin doktorunuz eşinizin muayeneye girmesine izin veriyor mu. Bizimki almadı Bi o durum beni üzdü burada girenlerin olduğunu okuyunca içerlesim. Doğru olanı yapıyorlar ama insan o da o sesi duysaydı nolurdu diye üzülüyor

İnşallah:) sizin doktorunuz eşinizin muayeneye girmesine izin veriyor mu. Bizimki almadı Bi o durum beni üzdü burada girenlerin olduğunu okuyunca içerlesim. Doğru olanı yapıyorlar ama insan o da o sesi duysaydı nolurdu diye üzülüyor
Maalesef almıyor içeri :( sanırım hastane geneli bir karar.. ben videoya cektim ses kaydını 🙈 anca bununla yetiniyoruz

Bizim aldılar şükür birlikte duyduk 🥰 bizde de video çekimi yasak ama

Benimke ayni olan kizlar mideniz nasil benim 3 gundur hic bise kalmadi sadece aclikdan arada bir midem bayılıyo okadar sizin midelerinizde gecdimi 🤗

Merhaba kızlar çıktık doktordan şükür minigimin kalp atışını duyduk sıkıntı yok dedi bizden de istedi testleri yaptircaz bakalım 🙂 7+1 iz ama ultrasonda 7+4 çıktı 🤩
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kavuştursun. 💖

Aynı durumdayım seninle. Sabahları yataktan zor kalkıp servise gidiyorum. Hiç enerjim yok.Çevre ve İş güvenliği uzmanıyım tüm gün 100.000 metrekarelik fabrikada bir oraya bir buraya gidip duruyorum. En az 20 gün daha gizlemem gerek. Eve geliyorum zorla gemek yiyorum ve 9 da uyumuş oluyorum. Allah`ım hepimize yardım etsin 🤲💐🥰
Aynen öyle çok zor oluyor sürekli ayakta kal bi ce psikolojik tarafı var ki hiç çekilecek gibi değil :( keşke yeniden kapansak evlere diyesim geliyor

Back
X