2021 Şubat Anneleri

bırakıyorum karpuzu o zaman:) Allah bağışlasın ismi beren erva sanırım kızım olursa ben de beren koymak istiyorum
evet Beren, eşime ben koyucam adını demiştim öyle de yaptım. Umarım gönlünüze göre olur. Bizim ikincinin adını Rabbim o günleri gösterirse babası koyacak, o yüzden bu defa isim arayışı yapamıyorum. Arada erkek olursa Ahmet Eren koyalım diyorum, ama hiç oralı olmuyor😬😬

Geçmiş olsun Allahın izniyle iyidir canım doktorda bişey olmaz dediyse korkma stres yapma
Bimouyorumki kafam one gitti geldi sokdan zaten kendimde deildim agzimdan zorla hamileyim lafini cikardim kolumuda radyo cekemediler hamilelikden dolayi anten rakdilar bekliyorum simdi dogum hanenin onunde bebise bakmalari icin

Geçmiş olsun. Biz herşeyden endişeleniyoruz ama Allah onu en güvenli yere koymuştur. Doktorlar bişey demediyse iyidir inşallah korkmanıza gerek yok
Doktorlar bakdan bise yokdur dediler daha 2 aylik dediler bise olmamisdir dediler ama kafam one arkaya gitti geldi

Benimke ayni olan kizlar mideniz nasil benim 3 gundur hic bise kalmadi sadece aclikdan arada bir midem bayılıyo okadar sizin midelerinizde gecdimi 🤗
Valla ne mutlu sana benim gittikce artiyor surekli biseyler yemek istiyorum ve dun ilk kez kustum 😢

Kizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba 😢😢
çok geçmiş olsuncanım.Allah ın izniyle bişey olmazcanım.önemli olan şuan senin sağlığın

Kizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba 😢😢
Çok geçmiş olsun.

Ayy çok geçmiş olsun 😳 acil şifalar diliyorum içinizi ferah tutun inşallah birşey yoktur 🙏

Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur Allah şifa versin inşallah

Kızlar benim geç döllenme olmuş sanırım başına gelen var mı 1 hafta geriden geliyo neden böyle olduki yumurtlamayıda adetin 14. Günü bulmuştum korkuyrm 6+2 olmam gerekirken şuan 5+2 görünüyo😔

Kızlar benim geç döllenme olmuş sanırım başına gelen var mı 1 hafta geriden geliyo neden böyle olduki yumurtlamayıda adetin 14. Günü bulmuştum korkuyrm 6+2 olmam gerekirken şuan 5+2 görünüyo😔
Bende geç döllenmeyim. Korkcak bişey yok normalden daha sonra görüyosun keseyi bebeği kalp atışını

Cok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah birsey olmaz 😔

Bende geç döllenmeyim. Korkcak bişey yok normalden daha sonra görüyosun keseyi bebeği kalp atışını
Kese mm büyüyo kuzum ama atıyorm bugün kalp atışını duymam gerekiken sadece kese büyümüş ama kese 5 haftalık gözüküyo ilk gördüğümde 5 haftalık diye gitmşm 4+2 de gördük yani 1 haftaa geri ama bakalm bebek yakalar diyolar eğer bebek görünürse boş kese değilse hayırlısı ya🤷‍♀️

Back
X