Insallah rabbim guzel eylesin birazda uzerimizdeki kara dumanlar gitse rahatlicaz yavrumda bendeAaa ne güzel cinsiyetini gösterir inşallah sağlıkla doğar hayırlı evlat olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah rabbim guzel eylesin birazda uzerimizdeki kara dumanlar gitse rahatlicaz yavrumda bendeAaa ne güzel cinsiyetini gösterir inşallah sağlıkla doğar hayırlı evlat olur
Kara dumanlar ne bilmiyorum kuzum ama bol bol dua et rabbim güzelini verir stres yokInsallah rabbim guzel eylesin birazda uzerimizdeki kara dumanlar gitse rahatlicaz yavrumda bende
Pardon kaza yapan sizdiniz kara duman o sanırım Allah korumuş canımKara dumanlar ne bilmiyorum kuzum ama bol bol dua et rabbim güzelini verir stres yok![]()
Insallah stresde bende 1 numara giden birsey hamile kaldigildan bu yana yani 2 aydir basimdqn gecmeyen kalmadi sonki halde isde kaza oldu o arabanin icinden benle bebegim sag cikdi bundan beterinide vermesin rabbimKara dumanlar ne bilmiyorum kuzum ama bol bol dua et rabbim güzelini verir stres yok![]()
Birini anlayarak onu rahatlatmak ayrı onu anlamadan yargılamak çok ayrı kuzumCanım evhamda bebeklerimize zarar çünkü. Kalp atışlarının hızını sayısını takip etmek inan seni rahatlatmak yerine sürekli strese sokacak. Bir kayıptan sonra bir de ilk gebelik böyle çok normal. Ben de topikte kilosunu, boyunu, bacak boyunu, kafa ölçümümü dert ediyordum; böyle 2-3 çocuklu anneler salla ya Allah nasıl verdiyse onu yaşayacağız napıcaksın sonlandıracak mısın ya da elini karnına sokup düzeltebilecek misin derdi. Haklılarmış. Sizlerin kafası rahat olsun diye ben De yazabiliyorum böyle. Ama elinde değil onu da anlıyorum. 3-4 ay geçsin keyfini sürersin inşallah![]()
İmtihanın ağırmış kuzum, Rabbim sağlıklı bir şekilde evladına kavuştursun, uzun hayırlı ömürler versin ikinize de.
Kızlar brn 5+3 te ilk defa kan testi yaptırdım 3714 çıkmıştı beta hcg.Ben
ben de 6+0 da 118 di 6+4 de gittim 123 çıktı
O benim yazdıklarım kalp atışı kuzumKızlar brn 5+3 te ilk defa kan testi yaptırdım 3714 çıkmıştı beta hcg.
Şimdi sizin sonuçlara bakınca benmki mi yüksek sizinkiler mi düşük anlayamadım
Dr da normal demişti.
Cinsiyet bu kadar çabuk beliriyor mu ki ? 3 buçuk 4 aylii diyor çoğu kişi.Gorursunuz teyzesi zamanla oluyo ben biraz erken gordum herseyi burdaki herkezden galibaki odan erken dollenmeden dolayi oldu 1 hafta onden gidiyoruz biz ondan bole herseyimiz belirdi temuzzun 15lerindede cinsiyet icin gidecegim ben![]()
AhahahaO benim yazdıklarım kalp atışı kuzum ☺
Birde doktor normal degeri haftaya kontrole gelsin tekrarlayalım demiş testi kafam çok karışık bana pek normal gibi gelmiyo deger
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHayırlı günler arkadaşlar bu 2.hamileligim hcg degerim 270 çıktı şayet bebişim varsa ilk bebegimle aynı gün olacak inşallah dogum tarihi![]()
Bende yoğurt ayran cacık yiyorum canım çekiyor acaba bulantım o yüzden mi azArkadaslar size bilgi bu aralar maydanoz tüketmemeye çalışn düşğge neden oluyor muz, kasar peyniri tahin tüketin bebegin büyümesi için, ananas tüketmeyin mide bulantısı varsa ilk hamileligimde yogurt ekmek bana şifa gibi gelmisti hala devam ederse zofer diye bir ilaç var doktorunuza danısıp kullanın hiçbir zararı yok ben kullandım çevremdekiler de dua etti bana sormak istediğiniz Baska seyler varsa yanıtlayabilirm
Benimde geç döllenme sata göre 8+4 ultrasona göre 7+4Kızlar benim geç döllenme olmuş sanırım başına gelen var mı 1 hafta geriden geliyo neden böyle olduki yumurtlamayıda adetin 14. Günü bulmuştum korkuyrm 6+2 olmam gerekirken şuan 5+2 görünüyo![]()
Merhaba herkese
Ben de pazartesi günü hamile oldugumu öğrendim. Bir oğlum var. Bu ikinci hamilelegim. Ama ilk kadar heyecanliyim. Sağlıcakla kucağımiza almak nasip olsun inşallah.