2021 Şubat Anneleri

Kara dumanlar ne bilmiyorum kuzum ama bol bol dua et rabbim güzelini verir stres yok :KK15:
Insallah stresde bende 1 numara giden birsey hamile kaldigildan bu yana yani 2 aydir basimdqn gecmeyen kalmadi sonki halde isde kaza oldu o arabanin icinden benle bebegim sag cikdi bundan beterinide vermesin rabbim 🤲

Canım evhamda bebeklerimize zarar çünkü. Kalp atışlarının hızını sayısını takip etmek inan seni rahatlatmak yerine sürekli strese sokacak. Bir kayıptan sonra bir de ilk gebelik böyle çok normal. Ben de topikte kilosunu, boyunu, bacak boyunu, kafa ölçümümü dert ediyordum; böyle 2-3 çocuklu anneler salla ya Allah nasıl verdiyse onu yaşayacağız napıcaksın sonlandıracak mısın ya da elini karnına sokup düzeltebilecek misin derdi. Haklılarmış. Sizlerin kafası rahat olsun diye ben De yazabiliyorum böyle. Ama elinde değil onu da anlıyorum. 3-4 ay geçsin keyfini sürersin inşallah💜
Birini anlayarak onu rahatlatmak ayrı onu anlamadan yargılamak çok ayrı kuzum ☺️ Bak sen beni anladın ❤️

Gorursunuz teyzesi zamanla oluyo ben biraz erken gordum herseyi burdaki herkezden galibaki odan erken dollenmeden dolayi oldu 1 hafta onden gidiyoruz biz ondan bole herseyimiz belirdi temuzzun 15lerindede cinsiyet icin gidecegim ben 🤗
Cinsiyet bu kadar çabuk beliriyor mu ki ? 3 buçuk 4 aylii diyor çoğu kişi.

Merhaba kizlaar.. Bugün kontrole gittim. 5hafta 4 günlük hamileyim. 2. Gebeligim ama ilk gibi heyecanlıyım😊Doktor keseyi gördü 12 mm ama bebeği göremedi. Karnımdan baktığı için sanırım vajinal baksa bebekte görünürdü herhalde. Doktora sorduğumda kese 25 mm olana kadar bebegin görünmemesi normal dedi. Inşallah 2 hafta sonra tekrar gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını duyarım. 🙏

Arkadaslar size bilgi bu aralar maydanoz tüketmemeye çalışn düşğge neden oluyor muz, kasar peyniri tahin tüketin bebegin büyümesi için, ananas tüketmeyin mide bulantısı varsa ilk hamileligimde yogurt ekmek bana şifa gibi gelmisti hala devam ederse zofer diye bir ilaç var doktorunuza danısıp kullanın hiçbir zararı yok ben kullandım çevremdekiler de dua etti bana sormak istediğiniz Baska seyler varsa yanıtlayabilirm
Bende yoğurt ayran cacık yiyorum canım çekiyor acaba bulantım o yüzden mi az

Kızlar benim geç döllenme olmuş sanırım başına gelen var mı 1 hafta geriden geliyo neden böyle olduki yumurtlamayıda adetin 14. Günü bulmuştum korkuyrm 6+2 olmam gerekirken şuan 5+2 görünüyo😔
Benimde geç döllenme sata göre 8+4 ultrasona göre 7+4

bir de bişi daha sorucam eşim karnıma kulağını dayayınca bebeğin kalp atışını duyduğunu iddia ediyor benm gibi bu durumu yaşayan var mı inamıyorum da pek

/QUOTE]
Benimde kızımda gittiğim dr yani bunları kullandırmayan dr tr de alanında isim yapmış bir prof.
Şimdi başka bi dr a gidiyorum o kullanacaksın diyor. Dün iğneye rapor çıkartmak için gittğim dr kullanmana gerek yok dedi. Her kafadan ayrı ses. Keşke belli kesin yazılmış şeyler olsa sana başka bana başka olmasa :KK43:
Benim bi erken doğum iki kimyasal bi sağlıklı gebeliğim var. Şimdi de bu gebeliğim.
[/QUOTE]
Erken doğum,suyun azalması,kimyasal genelde bunlara sebep olarak pihtilasma ya bağlıyorlar o yüzden kullanman gerektiğini söylemiştir kardeşim kullanmadı ilk çocuğu 5 ay erken doğum oldu 2. De 8 ay zor durdu karnında valla ben artık hiç bı sr a bakmıyorum iyi bı Dr buldum özel kliniği var onu dinliyorum

Back
X