Merhaba arkadaşlar,
Bende mucizemi bekliyorum.
Biz 3,5 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorduk. İlk sene gebelik olmayınca rutin kontrollerde TSH değeri gebelik için yüksek ama normal aralıkltaydı. Ama dahiliye doktorunun bir ultrason istemesi ardından biyopsi derken tiroid kanseri teşhisi kondu. Vardır her şerde bir hayır, bak böylelikle erkenden bunu teşhis ettik deyip tedaviye başladık. Sonra 1 sene ara vermemiz gerekti. Bekleme süresi bitince bismillah deyip infertilite bölümünün yolunu tuttuk ve sebebi belirlenemeyen infertilite...
Aşılamalar, tüp bebek rapor süreci ve Şubat ayında ilk deneme derken o kadar toplanan yumurtaya rağmen hiç bir embriyo gelişmemişti. Nisan ayına tekrar randevu verildi ama bu sefer Covid-19 ve tüm tedavilere ara verildi. Ama ben özellikle bu zamanda istiyorum çünkü stresli olan işim var ayın yarısında evden çalışıyorum belki daha fazla ama stres az.
Neyse Mayıs ortasında tekrar tedaviler başladı ama bu seferde raporun süresi bitmek üzereydi bunu uzat sonra tedaviye başlayalım dediler.
Ona da tamam :) O cuma günü heyetten raporum çıkacaktı ve tekrar tedavi başlayacaktık. Gitmeden önce aptal muamelesi görmeyeyim bi negatifimi görüp paşa paşa gitmek gibi bir adetim vardı =) İlk bHCG testimi 12 haziran'da yaptırdım sonuç 151'di. Sevinç, şok ve göz yaşları sel tabi ki

Sonra 15 haziranda tekrar ettim 768 çıktı. Doktorum tekrar bakmaya gerek yok dedi ama bu sefer endokronoloğuma gideceğim için (çünkü gebeyim ahahah bu lafı da çok seviyorum) bi daha yaptırdım arada kan vermişken sonuç 1762. Geçen hafta da keseyi gördük. Sırada kalp atışları var zamanını bekliyoruz.
Hepinizin bebişleri sağlıkla zamanında dünyaya gözlerini açsınlar ve Rabbim kolaylık versin hepimize bu süreçte.