• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
valla sindirim sistemimiz yavaşlamasa iyi olacaktı ya karnım taş gibi. ben çok şey de yiyip içemiyorum ama karnım dopdolu sanki 😅 birisi kabızlık için bir ilaç önermiş onu almıştım amaaaaan tüm gece karın ağrısından gazdan uyuyamadım hatta ertesi gün bile karnım gaz doldu. mecbur yasayacagız boyle 😄
KEfir kayisi falan denemissinizdir dimi?

Bende bişey sormak istiyorum alıntım var
Parçalı ve iç bacaklarıma da benek benek vurmuş sanırım mantar
Yarın randevu aldım fakat başına böyle bişey gelen var mı

Kuzum bitki çayı olarak ne içiyosun çoğu zararlı diyorlar cesaret edip içemiyorum ama çok ta seviyorum 🙃
maalesef rahatsızlığımdan dolayı sıkı bir diyetim var bunları tüketemiyorum 🥲 sıvı tüketmeye calısıyorum bol bol bitki çayları vs ama nafile

Bugün doktor bitki çayını kesinlikle tüketme dedi canım bilgin olsun
ya ben günde 1 fincan yeşil çay 1 fincan da kekik çayı içiyorum bağırsaklarımda sorun var gebelikten dolayı tedavim yarım kaldı çaresizlikten mecbur içiyorum kimyon çayını falan doktorum 1 fincan tüketebilirsin sorun yok dedi başka türlü ağrılarım sancılarım geçmiyor 😔 siz yazınca iyice üzüldüm ama gerçekten geceleri karın ağrısından uyanıyorum nefes alamayıp, 3-4 saat evde dolaşıyorum, bunun bebeğe daha zararlı olacagını düşünüp mecbur içiyorum kimyon çayını 😔

Back
X