Bende de gözükmemişti canım 4866yla doktorun cihazından kaynaklıydı sizinde öğle gözükmemiş olabilir alttan gördü bendeHanımlar merhabalarsat 17 Mayıs 6 haftalık olduk bugün, 4. Haftada beta 5000 den yüksek çıktı ama 5 haftalikta kese görünmedi, daha da gitmedim doktora yarın gidecem inşallah, beta o kadar yukselmisken kese görünür diye umut etmiştim... Sizler de durum nasıl
Teşekkür ederim.Vallahi aynı şeyi ben söyleyecektim arkadaşlar aşerdiğinizşeyleri içinizde tutun sonuçta herkes hamile herkesin canı çekebilir ve bulamayabilir bravo tebrik ediyorum seni arkadaşım bu konuda
Olabilir insanlık halidir. İlginize teşekkürler.Haklısınız düşünemedim sonradan aklıma geldi ama düzeltemedim, dikkat edicem
Sorayım doktora, açık açık sormayınca söylemiyo adam. İlla dicez saha kapalı mıKanama düşük riskiniz vs yoksa sıkıntı olmuyo diye biliyorum bunlar varsa doktor zaten söylüyomuş yasak diye ama doktordan doktorada değişir mi bilmem canım
Bende benm doktordan cımbızla laf alıyomSorayım doktora, açık açık sormayınca söylemiyo adam. İlla dicez saha kapalı mı
Haklısınız çok var özellikle fotoğraflı görsel halde yediğini gösterenler aynı kafadayız bu konudaOlabilir insanlık halidir. İlginize teşekkürler.
Diyorum ki hani ben hamileyim ya yapmam veya yapmamam gereken bişi var mı. Yoo diyoBende benm doktordan cımbızla laf alıyomdevlet sırrı sanki
Diyorum ki hani ben hamileyim ya yapmam veya yapmamam gereken bişi var mı. Yoo diyo
Benimkide ben sorunca işte sıkıla sıkıla söylüyor. İlkinde bir şey sormadim o da bir sey demedi çıktım öyle sonra ne ara bitti ya muayne dedimDiyorum ki hani ben hamileyim ya yapmam veya yapmamam gereken bişi var mı. Yoo diyo
allaha emanet bise olmayacak insallahYoo kanama yok
Hanımlar merhabalarsat 17 Mayıs 6 haftalık olduk bugün, 4. Haftada beta 5000 den yüksek çıktı ama 5 haftalikta kese görünmedi, daha da gitmedim doktora yarın gidecem inşallah, beta o kadar yukselmisken kese görünür diye umut etmiştim... Sizler de durum nasıl
İnşallah canım güzel duaların için teşekkürlerallaha emanet bise olmayacak insallah
Hiç içime sinmedi ben de değiştircembende bu yüzden değiştirsem mi diye düşünüyorum sonrada hangi doktora gitceğime karar veremiyorum
Erkek mi doktorunuz, çok ilgisiz Bi doktor ben de kesin değiştircem ama hem doğum için de hastane bulmam lazım. Nasıl yaptınız siz özel hastanelerin paketleri varmış öyle mi anlaştınızBenimkide ben sorunca işte sıkıla sıkıla söylüyor. İlkinde bir şey sormadim o da bir sey demedi çıktım öyle sonra ne ara bitti ya muayne dedimsonrakinde 1 2 soru sordum. Aşırı yüzeysel geçti. Ben degistiricem ama kararsiz kaldım. Bunu hiç düşünmüyorum da digerleri arasında yani
Kadin doktor yoo hiç bilgi almadım her ay gel dedi her ay belli meblasi var işte ücret olarak. E testler mestler hic bilgi vermedi nasil , nerede kimisi cok pahali olanlari devletten kabul ediyormus. Dogum ucreti de sezeryan ve normal aynı fiyat dendi 3000 suan ama zam gelecek dendi epidural istersem +600 dendi onu yatış birimiyle görüştüm. Paket nasıl oluyormus ki ? Benimki cok sacmaydi ayni hastene farklı doktor mu farklı hastane mi gitsem bilmiyorum. Benim için her testin özelde yapilmamasi da önemli yoksa bir gebelik belirlme ve hepatit ,idrar vs testlerine tahlili için 500 istediler. Ki daha ilk gidisimde bu. Allah'tan sağlık ocagindan kabul edebilirz demişti. Sizin nasıl??Erkek mi doktorunuz, çok ilgisiz Bi doktor ben de kesin değiştircem ama hem doğum için de hastane bulmam lazım. Nasıl yaptınız siz özel hastanelerin paketleri varmış öyle mi anlaştınız
Ben gecici çözüm olarak en yakınımdaki özel hastaneye gittim şansıma ssk anlaşmalıymış %20 ödedim her şeye test vb. Ben ankaradan taşındım İzmire, ankarada hastanelerin paketleri vardı işte 9 ay muayene testler ve doğum gibi hatta foto çekimi ve oda süsleme bile pakete ekleniyordu. İzmirde nasıl bilmiyorum haftaya medical park a gidicem paket var mı bakmaya burda çok iyi özel hastaneler yok adı duyulmuş. Kafam çok karışık bilen varsa bizi aydınlatsın nasıl oluyo bu işlerKadin doktor yoo hiç bilgi almadım her ay gel dedi her ay belli meblasi var işte ücret olarak. E testler mestler hic bilgi vermedi nasil , nerede kimisi cok pahali olanlari devletten kabul ediyormus. Dogum ucreti de sezeryan ve normal aynı fiyat dendi 3000 suan ama zam gelecek dendi epidural istersem +600 dendi onu yatış birimiyle görüştüm. Paket nasıl oluyormus ki ? Benimki cok sacmaydi ayni hastene farklı doktor mu farklı hastane mi gitsem bilmiyorum. Benim için her testin özelde yapilmamasi da önemli yoksa bir gebelik belirlme ve hepatit ,idrar vs testlerine tahlili için 500 istediler. Ki daha ilk gidisimde bu. Allah'tan sağlık ocagindan kabul edebilirz demişti. Sizin nasıl??
Birde dogum icin hastane nasıl yani muayne ozelde dogum devlette mi yapcaksiniz
Benmde ssk anlaşmalı nasıl anlasmaysa 500 tl çıkardı bana saglik ocaginda olan testlere Anlasma olmasa ne olacak acaba. Medical park daha yüksek meblaglar cikartir. Ben oda süsü vs istemiyorum bu korona o zamana bitmes kim gelecekte görecek şimdi içeri esimi bile almiyorlar. Gecince korona mevlüt yaparim diye düşünüyorum. Tamam özel olsun temiz olsun, ilgi olsun ama düz arada gecirmesinler yani. Kerizlenmek istememBen gecici çözüm olarak en yakınımdaki özel hastaneye gittim şansıma ssk anlaşmalıymış %20 ödedim her şeye test vb. Ben ankaradan taşındım İzmire, ankarada hastanelerin paketleri vardı işte 9 ay muayene testler ve doğum gibi hatta foto çekimi ve oda süsleme bile pakete ekleniyordu. İzmirde nasıl bilmiyorum haftaya medical park a gidicem paket var mı bakmaya burda çok iyi özel hastaneler yok adı duyulmuş. Kafam çok karışık bilen varsa bizi aydınlatsın nasıl oluyo bu işler
Şu sıralar ben de mide problemlerimle boğuşuyorum. Canım hiçbir şey istemiyor ama aç kalınca hemen midem bulanıyor. Leblebi, patates haşlaması, muz, ekmek yedim bugün. Midem sorun çıkarmasa her şey çok daha güzel olacak gibi geliyor. Sen neler yapıyorsun başa çıkmak için? Allah yardımcımız olsun.Bulantiya care bulan oldu mu
Amin canim, ben herseyden tiksindim yani acliktan sürünüyorum, leblebi kraker tarzi seyler daha kotu yapiyor, ilac kullaniyorum mide bulantisi icin ama oda hic fayda etmedi. Diger iki hamileligimde boyleydi buna ek olarak koku hassasiyetim vardi. Cok sukur bu sefer o yok, surekli wcdeyim cikarmaktan perisan oldum artikŞu sıralar ben de mide problemlerimle boğuşuyorum. Canım hiçbir şey istemiyor ama aç kalınca hemen midem bulanıyor. Leblebi, patates haşlaması, muz, ekmek yedim bugün. Midem sorun çıkarmasa her şey çok daha güzel olacak gibi geliyor. Sen neler yapıyorsun başa çıkmak için? Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?