- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Neredesiniz istanbulda mı bende devlete gidiyorum da ekstra özelede muayene olayım diyorum ilk hamileliğimde öyle yapmıştımBenmde ssk anlaşmalı nasıl anlasmaysa 500 tl çıkardı bana saglik ocaginda olan testlere Anlasma olmasa ne olacak acaba. Medical park daha yüksek meblaglar cikartir. Ben oda süsü vs istemiyorum bu korona o zamana bitmes kim gelecekte görecek şimdi içeri esimi bile almiyorlar. Gecince korona mevlüt yaparim diye düşünüyorum. Tamam özel olsun temiz olsun, ilgi olsun ama düz arada gecirmesinler yani. Kerizlenmek istemem
İstanbul da değilim. Devlet bana iyi bir seçenek gibi hic gelmiyor nedense. Dogumu da çoğu yanyana yaptiriyormus birde ozelde zorken ilgili doktor bulmak devlette daha zordur diye düşünüyorumNeredesiniz istanbulda mı bende devlete gidiyorum da ekstra özelede muayene olayım diyorum ilk hamileliğimde öyle yapmıştım
Zorunlu sezeryan olursanız doktor giriyor devlette yoksa denk gelirse normal doğumu zaten ebe yaptırıyor özel daha iyi seçenek ilgili doktor bulabilmek içinİstanbul da değilim. Devlet bana iyi bir seçenek gibi hic gelmiyor nedense. Dogumu da çoğu yanyana yaptiriyormus birde ozelde zorken ilgili doktor bulmak devlette daha zordur diye düşünüyorum
Hayırlı olsun inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba inşallah bende Şubat ayında bir evlat daha sahib olacağım ilk kızımda olduğu gibi şimdide heyecan içindeyim
Canim bende ayni durumdayım geçecek insallah sabredelim oyle kotuyumki wc de agliyorum artik perisan haldeAmin canim, ben herseyden tiksindim yani acliktan sürünüyorum, leblebi kraker tarzi seyler daha kotu yapiyor, ilac kullaniyorum mide bulantisi icin ama oda hic fayda etmedi. Diger iki hamileligimde boyleydi buna ek olarak koku hassasiyetim vardi. Cok sukur bu sefer o yok, surekli wcdeyim cikarmaktan perisan oldum artik
Ayy teşekkür ederim içimi rahatlattiniz gerçektenBende de gözükmemişti canım 4866yla doktorun cihazından kaynaklıydı sizinde öğle gözükmemiş olabilir alttan gördü bende
Bi çok test yapmış demekki benim doktora zorla vitamin testi yap dedim zar zor yaptı. Valla fiyatları hiç bilmiyorum hamile kalmadan önce Bi tek acıbadem e bakmıştım 20 bin TL ydi hamile kalınca U dönüşü yaptım. Hamile değilken atıp tutmak çok kolaymışBenmde ssk anlaşmalı nasıl anlasmaysa 500 tl çıkardı bana saglik ocaginda olan testlere Anlasma olmasa ne olacak acaba. Medical park daha yüksek meblaglar cikartir. Ben oda süsü vs istemiyorum bu korona o zamana bitmes kim gelecekte görecek şimdi içeri esimi bile almiyorlar. Gecince korona mevlüt yaparim diye düşünüyorum. Tamam özel olsun temiz olsun, ilgi olsun ama düz arada gecirmesinler yani. Kerizlenmek istemem
Sabretmeye calisiyorummCanim bende ayni durumdayım geçecek insallah sabredelim oyle kotuyumki wc de agliyorum artik perisan halde
Bende de oldu cnm 2 gündür kasık ağrısı vajinal batma tarzı ağrı bugün belim de ağrımaya başladı biraz yoruldum galibaKızlar bu sabah kasık batması yaşıyorum ara ara aranızda yaşayan varmı ? Normal mi
Kızlar ben bir şey soracağım. Dün dr a gittim son adet tarihim 3 mayıs. İlk gittiğimizde dr un söylediği ve hamilelik programlarına da göre dün 7+6 dıydım, dün kalp atışını dinledik. Gelişimi nasıl normal mi dedm dr a normal 7+2 günlük dedi. Kalp atışına göre mi tekrr haftası günü değişiyor? Var mı aynı durumu yaşayan/bilen?
Ben yardımcı olabilmek adına daha önce özelden size yazmıştım bulunduğunuz bölgeye yakın hastane veya doktor önerebilirim diye teklifim geçerli dilerseniz yardımcı olabilirimBen gecici çözüm olarak en yakınımdaki özel hastaneye gittim şansıma ssk anlaşmalıymış %20 ödedim her şeye test vb. Ben ankaradan taşındım İzmire, ankarada hastanelerin paketleri vardı işte 9 ay muayene testler ve doğum gibi hatta foto çekimi ve oda süsleme bile pakete ekleniyordu. İzmirde nasıl bilmiyorum haftaya medical park a gidicem paket var mı bakmaya burda çok iyi özel hastaneler yok adı duyulmuş. Kafam çok karışık bilen varsa bizi aydınlatsın nasıl oluyo bu işler
Benim de ulturasonda 5 gün geride neden öyle oluyor ki cihazdan mi kaynaklı hersey sağlıklı dedi ama neden geriden geliyor 5 gün gerideBenim de sat 4 mayis ben de cuma gittim benim de 2 gun geriden geliyormuş
Siz yine son adet tarihinize gore hesaplayın ve
O fark gittikçe artacak mi ona dikkat edin
Bende de oldu cnm 2 gündür kasık ağrısı vajinal batma tarzı ağrı bugün belim de ağrımaya başladı biraz yoruldum galiba
Çok teşekkür ederim şimdi baktım msja unutmuşum özelden yazıyorum uygunsaBen yardımcı olabilmek adına daha önce özelden size yazmıştım bulunduğunuz bölgeye yakın hastane veya doktor önerebilirim diye teklifim geçerli dilerseniz yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?