2021 Şubat Anneleri

Neredesiniz istanbulda mı bende devlete gidiyorum da ekstra özelede muayene olayım diyorum ilk hamileliğimde öyle yapmıştım

Neredesiniz istanbulda mı bende devlete gidiyorum da ekstra özelede muayene olayım diyorum ilk hamileliğimde öyle yapmıştım
İstanbul da değilim. Devlet bana iyi bir seçenek gibi hic gelmiyor nedense. Dogumu da çoğu yanyana yaptiriyormus birde ozelde zorken ilgili doktor bulmak devlette daha zordur diye düşünüyorum

İstanbul da değilim. Devlet bana iyi bir seçenek gibi hic gelmiyor nedense. Dogumu da çoğu yanyana yaptiriyormus birde ozelde zorken ilgili doktor bulmak devlette daha zordur diye düşünüyorum
Zorunlu sezeryan olursanız doktor giriyor devlette yoksa denk gelirse normal doğumu zaten ebe yaptırıyor özel daha iyi seçenek ilgili doktor bulabilmek için

Kızlar ben bir şey soracağım. Dün dr a gittim son adet tarihim 3 mayıs. İlk gittiğimizde dr un söylediği ve hamilelik programlarına da göre dün 7+6 dıydım, dün kalp atışını dinledik. Gelişimi nasıl normal mi dedm dr a normal 7+2 günlük dedi. Kalp atışına göre mi tekrr haftası günü değişiyor? Var mı aynı durumu yaşayan/bilen?

Bulantı için hergun farkli bisey iyi geliyor bugun iyi gelenden yarin tiksiniyorum vb.
Bugünkü çözumü yüzmekte buldum serin serin kulaç atmadan yüzdum syres sıkıntı bulanti ucup gitti.eve gelince yine hafiften bulaniyorum oyy

Canim bende ayni durumdayım geçecek insallah sabredelim oyle kotuyumki wc de agliyorum artik perisan halde

Bi çok test yapmış demekki benim doktora zorla vitamin testi yap dedim zar zor yaptı. Valla fiyatları hiç bilmiyorum hamile kalmadan önce Bi tek acıbadem e bakmıştım 20 bin TL ydi hamile kalınca U dönüşü yaptım. Hamile değilken atıp tutmak çok kolaymış şimdi ortalama Bi yer bakıyorum kaçıncı ayda geçmek lazım acaba şimdiden değiştirmeli miyim acaba

Benim de sat 4 mayis ben de cuma gittim benim de 2 gun geriden geliyormuş
Siz yine son adet tarihinize gore hesaplayın ve
O fark gittikçe artacak mi ona dikkat edin

Ben yardımcı olabilmek adına daha önce özelden size yazmıştım bulunduğunuz bölgeye yakın hastane veya doktor önerebilirim diye teklifim geçerli dilerseniz yardımcı olabilirim

Benim de sat 4 mayis ben de cuma gittim benim de 2 gun geriden geliyormuş
Siz yine son adet tarihinize gore hesaplayın ve
O fark gittikçe artacak mi ona dikkat edin
Benim de ulturasonda 5 gün geride neden öyle oluyor ki cihazdan mi kaynaklı hersey sağlıklı dedi ama neden geriden geliyor 5 gün geride

Ben yardımcı olabilmek adına daha önce özelden size yazmıştım bulunduğunuz bölgeye yakın hastane veya doktor önerebilirim diye teklifim geçerli dilerseniz yardımcı olabilirim
Çok teşekkür ederim şimdi baktım msja unutmuşum özelden yazıyorum uygunsa

Kızlar duygusallık yaşıyor musunuz sizde
Bugün daha yeni.gördüğüm insanı eve gelince sanki uzun süre görmemişim gibi özleyip ağladım içimden sürekli ağlamak geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…