2021 Şubat Anneleri

Amin canım inşallah bende ara ara kendimi motive ediyorum ben doğurabilirim yaparım falan diye inşallah o zaman da Rabbim kolaylığını verir 😊sezeryanın daha zor olduğunu duyuyorum hep ama teyzem de sezeryanı kolay bulmuştu normal doğumdan sonra 😐dediğin gibi her ikisinin de zorluğu var
Ama günahlara kefaret oluyormuş o anda çekilen sancılar 😍

Gerçekten diş ağrısı çok fena Allahım şifa versin ❤🌹
Amin inşallah canım rabbim sağlıkla kavuştursun da şekli önemli değil 😍🙏
İnşallah benim ağrı eşiğim yüksektir ben ağrı hissetmeden doğar bebişim 🙈 Doktora direk sordum zaten o kızı öyle ızdırapla görünce epidural yapabilir miyiz diye 😅 Haftasonu anestezi doktoru olmayabiliyormuş asistan olursa yapamayız ama haftaiçi olursa yaparız dedi. Eğer 8 cm açılmayla gitmezsem hastaneye yaptırmayı düşünüyorum 🙈 Gerçi inşallah 8 cm e kadar evde açılmış olur amin 🤲🏻😂
Cumaya tekrar çağırdı 38 i bitirmiş olucam o gün. Çatı muayenesi yapacak mı acaba bana 😳
Allah Allah bize cumartesiye gün verdi bize kim anestezi yapıcak kim vurdu ya gitmeyelim😂 inşallah tüm sancını evde çekersin zaten son anda git hastaneye oralarda harap olma 🙂 büyük ihtimalle çatı muayenesi yapar ama hiç korkma anlık bişey oluyor geçiyor 🙂

Kızlar bugün gidip korona testini verdim. Ama yanlış durakta inmişiz korono hastanesi ni de dağ başına kurmuslar karda donarak 1 saat yuruttu brni sevgili kocam . Bazen cok cımri bazen de eli o kadar bol ki. Ama o yolu ağlaya aglaya yürüdüm testi e ağlayarak verdim psikoljim bozuldu resmen ya.

Pazartesi sabah 7 de yatış. Pek düşünmemeye çalışıyorum ama korkuyorum . Allah inşallah şu devlet hastanesinde iyi insanlarla karşılaştırır

Dua edin bana
Allah yardımcın olsun cnm hadi bakalım sağlıkla gelsin bebişin sen de toparlanırsin ins bir an once

Aynen aynen. İki taraftan olmuyor işte. Benim annem engelli bir kadın. İlk doğumumda çok güzel baktı ama gelen gidenden çok yoruluyor diye kalktım ben de doğurduğum günün sabahına. Eşim tarafı sabah gelip akşam giderdi ama çoluk çocuk salardı eve her gelenle tabak hazırlardık çay ikram ederdim hiç acımadılar. Bu Sefer pandeminşb tek olumlu yanı kimse gelmeyecek 😬 Annem 7 yıl oldu hala der seni 40 gün yatıracaktım olmadı diye. Şimdi pandemi var diye gelme dedim başka şehirde annem şekeri de var. Bu sefer eşimin eline kaldım o da pek bakmaz temennim sağlıkla hemen toparlanmak
Hep dua ederim allahım kimseye muhtaç etme, yine ne varsa hep anne baba da var yada biz yanlış eş seçmişiz. Geçen dedim söylenecsksen hiç iş yapma yarım saat süpürge tutuyo Bi saat anneme laf söylüyo gelip yapmıyo diye kadın ameliyat oldu koltuk değneğiyle geziyo. İkinci cocuk dşye dolanır ama avcunu yalar anca

Amin canım inşallah bende ara ara kendimi motive ediyorum ben doğurabilirim yaparım falan diye inşallah o zaman da Rabbim kolaylığını verir 😊sezeryanın daha zor olduğunu duyuyorum hep ama teyzem de sezeryanı kolay bulmuştu normal doğumdan sonra 😐dediğin gibi her ikisinin de zorluğu var
Ama günahlara kefaret oluyormuş o anda çekilen sancılar 😍

Gerçekten diş ağrısı çok fena Allahım şifa versin ❤🌹
Sizin disiniz nasıl oldu?

Allah Allah bize cumartesiye gün verdi bize kim anestezi yapıcak kim vurdu ya gitmeyelim😂 inşallah tüm sancını evde çekersin zaten son anda git hastaneye oralarda harap olma 🙂 büyük ihtimalle çatı muayenesi yapar ama hiç korkma anlık bişey oluyor geçiyor 🙂
Acaba epidurali sadece uzman mı yapabiliyor ki ondan mı öyle dedi doktor acaba 😅 Yorumlarda çatı muayenesinin acıktığını okumuştum korkmuyorum desem yalan olur 🤭🙈

Canım phlips lumea 2007 benimki kodunu tam hatırlayamadım ama :/
Ben 2 sene önce kullandım
Bacak yüz bikini koltuk altı kısacası her yerime uyguladım
Tamamen bitmedi ama azalttı eskisi kadar yoğun değil seyrek çıkıyor
Bikini bölgesine jilete devam ettim bide evlenirken kullanmayı bıraktım o yüzden orası aynı malesef
Doğumdan sonra tekrar uygulamayı düşünüyorum tabi emzirme döneminde de kullanılmıyor olabilir tam bilmiyorum ama
Benim tüyler aşırı yoğundu bana göre iyi sonuç aldım bide 2 seneyi aşkındır hiç kullanmadım ya hamileysem falan diye 🙄 aralarda atış yapsam daha da azalırdı belki

Bu arada dediğin jiletten aldım canım (venus) sağol :) 2 başlığı varmış inşallah kolay olur benim içinde 🤗

Bende philips lumea düşünüyorum son modelini alsam banada yeter sanırım ben özellikle yüz ve bacak icin istiyorum kullanan etrafimda yok o yüzden sormak istedim 😊

İyi yaptın canim bende tavsiye uzerine almistim ve cok.memnun kaldim insallah sende memnun kalırsın 🌷

Ahaha aynen ya hafta sonu kim.yapcak o zaman anesteziyi 😅 yarin randevun kacta cnm senin insalalh kalabalik.olmaz yarin ya hava kötü ya belki gelmeyen olur 😅

Bende philips lumea düşünüyorum son modelini alsam banada yeter sanırım ben özellikle yüz ve bacak icin istiyorum kullanan etrafimda yok o yüzden sormak istedim 😊

İyi yaptın canim bende tavsiye uzerine almistim ve cok.memnun kaldim insallah sende memnun kalırsın 🌷
Merhaba, tıraş bıçağını tekrar paylaşır mısınız 🙈

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-14-23-28-39-099_trendyol.com.webp
    Screenshot_2021-01-14-23-28-39-099_trendyol.com.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 28

Bende de var lumea 2 sene oldu olmadı alalı çok memnunum bacak ve kol yapıyorum ben de. Çok farkediyor 👍🏻

Acaba epidurali sadece uzman mı yapabiliyor ki ondan mı öyle dedi doktor acaba 😅 Yorumlarda çatı muayenesinin acıktığını okumuştum korkmuyorum desem yalan olur 🤭🙈
Belki cumartesi öğlene kadar çalışıyorlardir ondan öyle demiştir normal olunca zaman belli değil ya akşam olursa denk gelmez mi anlamadım yarın soriyim😂 kişiden kişiye değişiyor canım ama öyle çok büyük bi acı değil bide en fazla 3-5 dk sürüyor hiç korkma 😊
Ahaha aynen ya hafta sonu kim.yapcak o zaman anesteziyi 😅 yarin randevun kacta cnm senin insalalh kalabalik.olmaz yarin ya hava kötü ya belki gelmeyen olur 😅
Bende anlamadım bide genel olucam yarın soriyim 😂 9.15 de canım inşallah olmaz geçen nst de sıra vardı baya

Belki cumartesi öğlene kadar çalışıyorlardir ondan öyle demiştir normal olunca zaman belli değil ya akşam olursa denk gelmez mi anlamadım yarın soriyim😂 kişiden kişiye değişiyor canım ama öyle çok büyük bi acı değil bide en fazla 3-5 dk sürüyor hiç korkma 😊

Bende anlamadım bide genel olucam yarın soriyim 😂 9.15 de canım inşallah olmaz geçen nst de sıra vardı baya

Valla ya kimin eline emanet edilcek öğrenmek lazim 😅. Ay inşallah olmaz ben 10:30-11:00 gibi aliyodum randevuyu normalde daha sakin oluyodu bu sefer 9.45 benimde randevu kalabalığa denk gelirim kesin.

Valla ya kimin eline emanet edilcek öğrenmek lazim 😅. Ay inşallah olmaz ben 10:30-11:00 gibi aliyodum randevuyu normalde daha sakin oluyodu bu sefer 9.45 benimde randevu kalabalığa denk gelirim kesin.
Bende ilk randevuyu aliyodum 8.45 gibi giriyodum bu sefer böyle oldu nst de sira olur herhalde acaba doktora girmeden nst ye girsem mi diyorum

Doğru öyle olabilir 😂 Öğleden önce yapıyorlar zaten sezaryeni dimi o zaman mesai saati dışından bahsetmiş demekki Nuran hanım bana 🤭

Doğru öyle olabilir 😂 Öğleden önce yapıyorlar zaten sezaryeni dimi o zaman mesai saati dışından bahsetmiş demekki Nuran hanım bana 🤭
Evet canim bana 9 da gel dedi ama muhtemelen öncesinde testler yapılır sonra ameliyata alırlar, ilkinde 8.45 gibi oğlumu aldılar 9.30 da odadaydım 😊 böyle konuşunca heyecanlanıyorum az kaldı 💃💃

Back
X