Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii rahatlar :) bizde yarın gidicez inşallah hayırlısıyla :)Benimki 3.65 çıktı Dr normal dedi kaç ve üzeri yüksek kabul ediliyor aralikta 5 yazıyor normalde
Benimde aynen adet sancısı gibi öyle çok şiddetli değil ama. Gitmiş miydiniz kontrol için?Hanimlar merhabalar bugun asuri sekikde rahim bolgemde agri var suzce normalmi sanki adet sancisi var gibi oluyo gecmekde bilmiyo
Bi sorun yoktur inşallah yorma kendini dinlen :)Hanimlar merhabalar bugun asuri sekikde rahim bolgemde agri var suzce normalmi sanki adet sancisi var gibi oluyo gecmekde bilmiyo
Yoracak hic bir birseyde yapmiyorum annem gelip yapiyo evimin isini bile ama bugun endense bole bi sanci cokdu icimi bi korku aldi zaten mide bulantilarimiz bizi odluruyo gecem gunduzum belli deilBi sorun yoktur inşallah yorma kendini dinlen :)
Kaç haftalık? :) inşallah normaldir bilemiyorum. Ama kıvrandırıyosa seni uzmana görünsen? İçin rahat ederYoracak hic bir birseyde yapmiyorum annem gelip yapiyo evimin isini bile ama bugun endense bole bi sanci cokdu icimi bi korku aldi zaten mide bulantilarimiz bizi odluruyo gecem gunduzum belli deil
Doktordan aldim bugune randevubogleden sonra gitcem insallah 5+4gunluguz daha ama baya zorluyo beni acaba diyorum gercekden ikizmide bole oldu midem gece durmaz sabah durmaz az bise ekmek yersem sade geciyoKaç haftalık? :) inşallah normaldir bilemiyorum. Ama kıvrandırıyosa seni uzmana görünsen? İçin rahat eder
Aa çok erken başlamış sizin:) Allah kolaylık versin :)Doktordan aldim bugune randevubogleden sonra gitcem insallah 5+4gunluguz daha ama baya zorluyo beni acaba diyorum gercekden ikizmide bole oldu midem gece durmaz sabah durmaz az bise ekmek yersem sade geciyo
Saolun allah razi olsun kimseye bole bise nasip etmesin dilerim kimsenin mide bulantisi olmadan hamileligi baslar olede biter sokuna kadarAa çok erken başlamış sizin:) Allah kolaylık versin :)
:) amin inşallah :) sizde rahatlarsınız inşallah :)Saolun allah razi olsun kimseye bole bise nasip etmesin dilerim kimsenin mide bulantisi olmadan hamileligi baslar olede biter sokuna kadar![]()
Benimki 3.65 çıktı Dr normal dedi kaç ve üzeri yüksek kabul ediliyor aralikta 5 yazıyor normalde
[/QUOTE
hamile olmayan için evet o değerler normalBenimki 3.65 çıktı Dr normal dedi kaç ve üzeri yüksek kabul ediliyor aralikta 5 yazıyor normalde
Benim çok sık değişiyoda şuan 2.55 cıktı ilaç vermedi kaçta veriyo diye merak ettimMerhaba 3.59 du
Senin de mi yüksek çıktı
Allahalla kendi doktoruma bı daha atayım bakayım ne diycekhamile olmayan için evet o değerler normal
Ama hamile için farklıymış.doktor hamile için 2.5 tan aşağısını kabul ediyoruz dedi.
istersen bi dahiliye ya da endokrinciye sonucu bi göster arkadaşım.
Sık değişiyorsa her ay tsh kanı ver kontrol ettir takipte ol yani. Bana her ay tshına bakacağız dedi. Düşerse ilacı keser daha da yükselirse ilacın dozunu arttırıyor herhalde.Benim çok sık değişiyoda şuan 2.55 cıktı ilaç vermedi kaçta veriyo diye merak ettim
2 hafta sonra gidicem o zamn baktırıyım tekrar sağol canımSık değişiyorsa her ay tsh kanı ver kontrol ettir takipte ol yani. Bana her ay tshına bakacağız dedi. Düşerse ilacı keser daha da yükselirse ilacın dozunu arttırıyor herhalde.
İki katı şeklinde arttı :)Hayırlı olsun maşallah allah sağlıkla doğumlar nasip etsin. Değerleriniz 2 günde bir nasıl artmıştı
Benimde sürekli öyle. Yerleşme ağrısı dedi doktorHanimlar merhabalar bugun asuri sekikde rahim bolgemde agri var suzce normalmi sanki adet sancisi var gibi oluyo gecmekde bilmiyo
Yaa iyi ozamn korkdum sabahdan berli halada decam ediyo sanki simdide isal olmusumda ole bir agri girdiBenimde sürekli öyle. Yerleşme ağrısı dedi doktor